- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Bak burasi iyi gelecek sende gel hadii bu hafta sonu hazırla kendiniPazartesi gelecem olmaz
Ya gerçekten bilmiyorum bi türlü adapte olamıyorum en uzun bir hafta gidiyor
Tamam pazartesi burdayım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak burasi iyi gelecek sende gel hadii bu hafta sonu hazırla kendiniPazartesi gelecem olmaz
Ya gerçekten bilmiyorum bi türlü adapte olamıyorum en uzun bir hafta gidiyor
Tamam pazartesi burdayım inşallah
uff star wars izleyesim geldi ödüller çok güzel olmuş eline emeğine sağlık ChocolitaArkadaşlar! Pazartesi günü grup yıldızları belirleniyor grubunuz 1. Olamasa bile grubun yıldızı secilerek 1. Lik için savaşabilirsiniz gruplarda istenen kişi olabilirsiniz.
Parlayin
1.lik iki hafta da bir verilecek.
Pazartesi seçilen grup yıldızları bir sonraki haftaya iyi hazırlansin.
Çünkü yıldız savaşları başlıyor
1 isim arıyoruz
Dikkat! Burası korkaklara göre değil!
Yansınnnnnnn
Teşekkür ediyorumm cemosla hazırladıkuff star wars izleyesim geldi ödüller çok güzel olmuş eline emeğine sağlık Chocolita
İnşallah ben birinci olurum çok pis yicem 1000 kalori
Kızlar pazartesi başlangıç kilosu,verilen kilo hesabı yapicaz yuzdeye göre biri
Ellerinize sağlık kızlar ödüller de cezalar gibi çok motive edici olmuşTeşekkür ediyorumm cemosla hazırladık
Aynıı durumdayımŞu an cidden yiyemiyorum. Ama bi heyecan yaptım ondan da açlığımi hissetmiyorum
Yaa vermisizdir kilo inşallah bizden az veren olurAy cemos düşünsene ilk bizi yollarlarmis elden ele biz habire ahahahah
Ay inşallah topik yöneticileri olaraktanYaa vermisizdir kilo inşallah bizden az veren olur
ReziillikAy inşallah topik yöneticileri olaraktan
Benim yanıma hehehe
Benim tencereyle aynı grupta olmamam lazımBenim yanıma hehehe
yanlız tartı günlerinin pazartesi olmasıda çok iyi düşünülmüşİnşallah ben birinci olurum çok pis yicem 1000 kalori
Kızlar pazartesi başlangıç kilosu,verilen kilo hesabı yapicaz yuzdeye göre birinciler belli olacak.
100 gram bile çok önemli ona göre yiyin için
Ben bu kadar az yesem ölürüm yaBen unutmuşum ay yazmayı
Kahvaltı ; bir haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, bir ceviz , bir salatalık ve çay
Ara öğün ; çay ve üç adet sarma (tuzlu olan)
2. Ara öğün ; Türk kahvesi , maden suyu
Akşam yemeği ; 5 kaşık nohut yemeği , yoğurt
Benden bu kadar bu günlük kapattım ağzımı