- 30 Ocak 2017
- 12.501
- 192.930
Tabi ki Allah rahmet eylesinGünaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Okuyan arkadaşlardan özel rica; dualarınızda annemede yer verirseniz çok mutlu olurum cennette o da mutlu olur çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki Allah rahmet eylesinGünaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Okuyan arkadaşlardan özel rica; dualarınızda annemede yer verirseniz çok mutlu olurum cennette o da mutlu olur çok teşekkür ederim
Mekanı cennet olsun.Günaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Bebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. Istenmeyentuyy Devitamini kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadımŞimdi yer var mı benim cüsseye hele söyleyin bugün de cuma iken tartılıp bismillah diyebilirim
Oleyyy benim başlangıç kilom 91.0 di boyum 1,70Bebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. Istenmeyentuyy Devitamini kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadım
Hedef kaçtı canımOleyyy benim başlangıç kilom 91.0 di boyum 1,70
Ben accessdenied karşı grubunda olmak istiyorum mümkünseBebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. Istenmeyentuyy Devitamini kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadım
Bu ilk günler tartildigin kilo değil mi?
Evet ,Bu ilk günler tartildigin kilo değil mi?
Normalde grupları kurayla belirledik. Bence sıkınti yok ama itiraz eden olur mu kızlar? İki kişiler brokilo ve sulukuleli.
İçindeki sinemaki olduğu için galiba bağırsak tembelliği yapabilirArkadaşlar gecen yil dahiliye dr na gitmistim.bu kirazsapi ve kayısı cayi için zararlı olduğunu söylemişti. Bağırsak sistemlerini bozar demişti.
Son hedef 70 ama şimdilik hedefim 85Hedef kaçtı canım
Oleyyy
Haydiii breeee çıkın meydaneeee işte geldi brokiloOoo harika üçlü güreşelim bre pehlivanlar Devitamini
Kayısı çayım elimde suan peşindeyim CemoosAnaa doğru söylüyorsun bu muydu detoks dediğin Cemoos
Sabah akşam menüsü egzersizler hep beraber akşam olursa daha iyi olur tabii.Ya da hepsini toplu akşam da alabilirsin Cemoos öyle mi yapacaktin. Senin içinde karışıklık olmasın
Yok chocum ya herkes kendi kilosunun derdinde sikinti olmaz bence deNormalde grupları kurayla belirledik. Bence sıkınti yok ama itiraz eden olur mu kızlar? İki kişiler brokilo ve sulukuleli.
Bundan sonra listeye girecek olan kişiler pazartesi günü tarti fotosuyla başlayıp direkt 3. Grup olacaklar. Ama yarisa 1 hafta sonra dahil olacaklar
Muz yeyince su içme üstüne. Limon tuzu yutunca da kesiyor ama zararlı. Ama ben yapıyorumKızlar ben hala ishalim
Eve geldim uyudum yeni uyandım kahvaltı yapmadım.
İşte muz yedim faydası olsun diye.
En en fazla 2 minik tam buğday ekmeğine tost yaparım bugünlük kahvaltıya.
Ekledim canımYok chocum ya herkes kendi kilosunun derdinde sikinti olmaz bence de
İstedikleri gruba dahil olsunlar zaten şurada 2 gün kaldı