Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Şimdi yer var mı benim cüsseye hele söyleyin bugün de cuma iken tartılıp bismillah diyebilirim :KK6:
Bebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy Devitamini Devitamini kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadım

Bebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy Devitamini Devitamini kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadım
Oleyyy 🥰 benim başlangıç kilom 91.0 di boyum 1,70 🤭

Ben accessdenied accessdenied karşı grubunda olmak istiyorum mümkünse 😁
169 boy, 74 kg 🙋‍♀️

Ben accessdenied accessdenied karşı grubunda olmak istiyorum mümkünse 😁
169 boy, 74 kg 🙋‍♀️
Normalde grupları kurayla belirledik. Bence sıkınti yok ama itiraz eden olur mu kızlar? İki kişiler brokilo ve sulukuleli.

Bundan sonra listeye girecek olan kişiler pazartesi günü tarti fotosuyla başlayıp direkt 3. Grup olacaklar. Ama yarisa 1 hafta sonra dahil olacaklar

Hedef kaçtı canım
Son hedef 70 ama şimdilik hedefim 85 😅
Oleyyy😻

Ooo harika😍 üçlü güreşelim bre pehlivanlar 🥳 Devitamini Devitamini
Haydiii breeee çıkın meydaneeee işte geldi brokilo🤣🤣🤣
Anaa doğru söylüyorsun bu muydu detoks dediğin Cemoos Cemoos 🤣🤣
Kayısı çayım elimde suan peşindeyim Cemoos Cemoos 😅

Ya da hepsini toplu akşam da alabilirsin Cemoos Cemoos öyle mi yapacaktin. Senin içinde karışıklık olmasın
Sabah akşam menüsü egzersizler hep beraber akşam olursa daha iyi olur tabii.
Ama ben yine de kontrol ediyorum liste tutuyorum yazmayan varsa uyarıyorum yazsın diye

Normalde grupları kurayla belirledik. Bence sıkınti yok ama itiraz eden olur mu kızlar? İki kişiler brokilo ve sulukuleli.

Bundan sonra listeye girecek olan kişiler pazartesi günü tarti fotosuyla başlayıp direkt 3. Grup olacaklar. Ama yarisa 1 hafta sonra dahil olacaklar
Yok chocum ya herkes kendi kilosunun derdinde sikinti olmaz bence de 😂
İstedikleri gruba dahil olsunlar zaten şurada 2 gün kaldı 🥺

Kızlar ben hala ishalim 😂
Eve geldim uyudum yeni uyandım kahvaltı yapmadım.
İşte muz yedim faydası olsun diye.
En en fazla 2 minik tam buğday ekmeğine tost yaparım bugünlük kahvaltıya.
Muz yeyince su içme üstüne. Limon tuzu yutunca da kesiyor ama zararlı. Ama ben yapıyorum 😂

X