Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Geçen hafta 77.85
Bu hafta 77.20

Fark -650 gram

Yüzdesi 0,834

Yüzde yi yaparken hep bi tedirgin oluyorum inşallah doğrudur:)

Annemin tartısı 500 600 gram fazla tartiyor evde olsam 76 yi gorecegime çok eminim ama bu hafta annemdeyim inşallah haftaya görürüm🤲🏻😌 yine de bu haftaki sonucumdan mutluyum çok şükür 🥰❤️

Chocolita Chocolita ❤️🌿

Eklentiler

• 20240326_184928.jpg
    20240326_184928.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 14
Geçen hafta 77.85
Bu hafta 77.20

Fark -650 gram

Yüzdesi 0,834

Yüzde yi yaparken hep bi tedirgin oluyorum inşallah doğrudur:)

Annemin tartısı 500 600 gram fazla tartiyor evde olsam 76 yi gorecegime çok eminim ama bu hafta annemdeyim inşallah haftaya görürüm🤲🏻😌 yine de bu haftaki sonucumdan mutluyum çok şükür 🥰❤️

Chocolita Chocolita ❤️🌿
Tebrikler canım çok iyi vermişsin, bizim hayaller haftaya kaldı. Ama benim hareketim çok azaldı. Spor yapsam farkedecek ama okuldan sonra hiç halim kalmıyor.

İyi akşamlar ♥️
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfa 🛡️ yıldızı Migrenben Migrenben Yıkım Ekibi 💣 yıldızı ben 🙈 Chocolita Chocolita karşı karşıya geldik ⚔️ veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben Migrenben oldu 🔥🔥🔥

IMG_20240326_213221.jpg

Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolates 💋 yıldızı baltasar baltasar Supernova 🦸 yıldızı yiitee yiitee yle karşı karşıya geldi ⚔️ ve kazanaannn baltasar baltasar oldu 🔥🔥🔥

IMG_20240326_213145.jpg

1'incilerimiz Baltasar ve Dut
👑 2 gün dokunulmazsiniz 👑
👑 500 kalori ödülünüz var 👑
👑 Cezalariniz silindi 👑

2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var 🥳

Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta ♥️

İyi akşamlar ♥️
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfa 🛡️ yıldızı Migrenben Migrenben Yıkım Ekibi 💣 yıldızı ben 🙈 Chocolita Chocolita karşı karşıya geldik ⚔️ veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben Migrenben oldu 🔥🔥🔥

Eki Görüntüle 3407458

Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolates 💋 yıldızı baltasar baltasar Supernova 🦸 yıldızı yiitee yiitee yle karşı karşıya geldi ⚔️ ve kazanaannn baltasar baltasar oldu 🔥🔥🔥

Eki Görüntüle 3407459

👑 Cezalariniz silindi 👑

Eline saglik chokom
Orda niye ben varim diye baya bir baktim. Sonra cozdum olayi. Ben bilmeden savasiyormuydum dedim 🤣

Tebrik ederim herkesi

@dutkac kg verdin kiz

İyi akşamlar ♥️

Eki Görüntüle 3407458

Eki Görüntüle 3407459

👑 Cezalariniz silindi 👑

Emeğine sağlık çokom
Eline saglik chokom
Orda niye ben varim diye baya bir baktim. Sonra cozdum olayi. Ben bilmeden savasiyormuydum dedim 🤣

Tebrik ederim herkesi

@dutkac kg verdin kiz
600 gr verdim arri 😂😂

Tebrikler canım çok iyi vermişsin, bizim hayaller haftaya kaldı. Ama benim hareketim çok azaldı. Spor yapsam farkedecek ama okuldan sonra hiç halim kalmıyor.
Sağol canım benimde pek hareketim yok aynı şekilde akşam halsiz oluyorum sabah da uyku halleri 🥲🫠

Ama haftaya kesin görelim yaa inşallah 😍😍

X