- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
isin icine babalar girince degisiyor tabi yerim onuCok komik bunlar. Ben miros derim babasi minnos. Onu daha cok seviyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isin icine babalar girince degisiyor tabi yerim onuCok komik bunlar. Ben miros derim babasi minnos. Onu daha cok seviyormus
Hemen gönderiyorum canım annemlerdeyim ve annemin tartısı biraz fazla tartıyir evde olsam kesin 76 yi görürdüm ama göremedim malesef yine de çok şükür iyi geldim.gecen haftaya göreGonulmeyvesi tartı gelmedi canım
Tebrikler canım çok iyi vermişsin, bizim hayaller haftaya kaldı. Ama benim hareketim çok azaldı. Spor yapsam farkedecek ama okuldan sonra hiç halim kalmıyor.Geçen hafta 77.85
Bu hafta 77.20
Fark -650 gram
Yüzdesi 0,834
Yüzde yi yaparken hep bi tedirgin oluyorum inşallah doğrudur:)
Annemin tartısı 500 600 gram fazla tartiyor evde olsam 76 yi gorecegime çok eminim ama bu hafta annemdeyim inşallah haftaya görürüm yine de bu haftaki sonucumdan mutluyum çok şükür
Chocolita
Eline saglik chokomİyi akşamlar
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfa yıldızı Migrenben Yıkım Ekibi yıldızı ben Chocolita karşı karşıya geldik veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben oldu
Eki Görüntüle 3407458
Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolates yıldızı baltasar Supernova yıldızı yiitee yle karşı karşıya geldi ve kazanaannn baltasar oldu
Eki Görüntüle 3407459
1'incilerimiz Baltasar ve Dut
2 gün dokunulmazsiniz
500 kalori ödülünüz var
Cezalariniz silindi
2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta
Lige çıkınca beni kim sunacak dedim adım yarışı yöneticisi olarak bu görev sana düştüEline saglik chokom
Orda niye ben varim diye baya bir baktim. Sonra cozdum olayi. Ben bilmeden savasiyormuydum dedim
Tebrik ederim herkesi
@dutkac kg verdin kiz
Emeğine sağlık çokomİyi akşamlar
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfa yıldızı Migrenben Yıkım Ekibi yıldızı ben Chocolita karşı karşıya geldik veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben oldu
Eki Görüntüle 3407458
Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolates yıldızı baltasar Supernova yıldızı yiitee yle karşı karşıya geldi ve kazanaannn baltasar oldu
Eki Görüntüle 3407459
1'incilerimiz Baltasar ve Dut
2 gün dokunulmazsiniz
500 kalori ödülünüz var
Cezalariniz silindi
2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta
600 gr verdim arriEline saglik chokom
Orda niye ben varim diye baya bir baktim. Sonra cozdum olayi. Ben bilmeden savasiyormuydum dedim
Tebrik ederim herkesi
@dutkac kg verdin kiz
Sağol canım benimde pek hareketim yok aynı şekilde akşam halsiz oluyorum sabah da uyku halleriTebrikler canım çok iyi vermişsin, bizim hayaller haftaya kaldı. Ama benim hareketim çok azaldı. Spor yapsam farkedecek ama okuldan sonra hiç halim kalmıyor.
Selamlar herkese bol eksiler aranıza katılabilir miyim
Merhaba yeni üye alıyormusunuz bende geçen hafta başladım 63.3 kg ile boyum 1.66 hedef 56
Teşekkür ederim ben başka bir gruba katıldim Bol eksileriniz olsunP portakalkadn
4 kişilik yerimiz var arkadaşlar hala katılmak istiyorsanız aç karnına tartı, boy ve hedef kilo bilginizi gönderebilirsiniz
Tamamdır sizin de bol eksileriniz olsunTeşekkür ederim ben başka bir gruba katıldim Bol eksileriniz olsun