Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Geçen hafta 77.85
Bu hafta 77.20

Fark -650 gram

Yüzdesi 0,834

Yüzde yi yaparken hep bi tedirgin oluyorum inşallah doğrudur:)

Annemin tartısı 500 600 gram fazla tartiyor evde olsam 76 yi gorecegime çok eminim ama bu hafta annemdeyim inşallah haftaya görürüm yine de bu haftaki sonucumdan mutluyum çok şükür

Chocolita

Eklentiler

• 20240326_184928.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 14
Tebrikler canım çok iyi vermişsin, bizim hayaller haftaya kaldı. Ama benim hareketim çok azaldı. Spor yapsam farkedecek ama okuldan sonra hiç halim kalmıyor.

İyi akşamlar
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfa yıldızı Migrenben Yıkım Ekibi yıldızı ben Chocolita karşı karşıya geldik veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben oldu

Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolates yıldızı baltasar Supernova yıldızı yiitee yle karşı karşıya geldi ve kazanaannn baltasar oldu

1'incilerimiz Baltasar ve Dut
2 gün dokunulmazsiniz
500 kalori ödülünüz var
Cezalariniz silindi

2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var

Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta

Eline saglik chokom
Orda niye ben varim diye baya bir baktim. Sonra cozdum olayi. Ben bilmeden savasiyormuydum dedim

Tebrik ederim herkesi

@dutkac kg verdin kiz

Emeğine sağlık çokom
Eline saglik chokom
Orda niye ben varim diye baya bir baktim. Sonra cozdum olayi. Ben bilmeden savasiyormuydum dedim

Tebrik ederim herkesi

@dutkac kg verdin kiz
600 gr verdim arri

Tebrikler canım çok iyi vermişsin, bizim hayaller haftaya kaldı. Ama benim hareketim çok azaldı. Spor yapsam farkedecek ama okuldan sonra hiç halim kalmıyor.
Sağol canım benimde pek hareketim yok aynı şekilde akşam halsiz oluyorum sabah da uyku halleri

Ama haftaya kesin görelim yaa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…