Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evet haklısın canım
Ben sana bi günümü yazsam hak verirsin diye düşünüyorum özellikle son günlerim çok yoğun geçiyor
Mesela menümü yazdıktan sonra senin etiketi gördüm dedim hemen yapayım
Biraz işlerim çıktı zaruri onları hallettim
Tam yapacam uyuyan oğlum uyandı
Şuan ayağımda sallıyorum
Planım namazı kılıp ders çalışırken lelsie yapmaktı inşallah hemen uyur da yaparım
Önemsemiyor gibi gözükmek istemiyorum
Gündüzleri evde olsam yaparım belki
12 30 da evden çıkıyorum ikindi de geliyorum sonra iftar hazırlığı yemek yapıyorum halsiz de oluyorum baya
Sofra kur kaldır çay demle derken oğlumu uyutuyorum sonra namaza kalkıyorum tabi bunlar mazeret değil araya bi yere sıkıştırıcam inşallah

Ben cok hareketsizdim 1 haftadir.
Bugun mutlaka iki gunumude ödeyecegim

Ben bunu çok iyi anlıyorum canım bende ramazanda çok halsiz oluyorum. Yemekten sonra ağırlık çöküyor hemen uykum geliyor. Ama caydırıcılık da zaten bu durumda diyet dışı cezasının yapılmasının ağır geleceğinden diyet dışı yememeye gayret etmek. Eğer yiyorsak bunu yakmak için ertesi gün çaba harcamamız gerektiğini biliyoruz. Dün Leslie mazeretin içinde bir şekilde yapmış olman çok güzel mesela kendin için verdiğin bir çaba bu. Diyet dışı olayını yakıp bitirmis oldun

Merhaba kızlar! Nasılsınız? Sizleri çok özledim, gelip selam vermek istedim.

Beni sorarsanız bu 2 ay özel hayatım için zorlu geçmeye devam etti. Zaten bu sebeplerle buradan ayrılmıştım. Maalesef canım babaannemi kaybettik bu süreçte. Her şey çok üst üste geldi. Yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.

Ayrılmadan hemen önce hedef kiloma ulaşmıştım ve 2 ay boyunca bunu korudum. Hala 56 kiloyum.

Sizler neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?

Ayy evet çok şükür ben zaten yeminliyim misafirlik olunca yemiş oldum ama daha dikkat edicem inşallah 76 yi görürüm bu haftaaa
Gaza geldim bugünde yapabilirsem yapicam leslie

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Hosgeldin

Merhaba canım iyi yaptın
Kilonu korumana sevindim. İyiyiz şükür ne olsun. Allah büyük dert vermesin
Basın sagolsun mekanı cennet olsun babaannenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…