Popüler Konu LenaG ile MasterFit

dün menümü yazacakken tam şarjım bitti teli daha elime alamadım bugün yazayım hemen... 04.11.2024 menüm

sabah 10.00 bir dilim tam buğday ekmek (ilaç içmek için yiyorum)
öğlen 12,00// bir buçuk servis kaşığı tas kebabı bir bardak ayran iki dilim tam buğday ekmek
ara bir avuç kabuklu fıstık
akşam//18,00 // 4 yk. karnabahar yemeği iki lokma kepekli ekmek

aksam21,30// bir dilim pasta bir adet çikolata (yıl dönümümüz dü yedim ama telafi ederim)

adım sayım 8500
su miktar 2,5 lt
Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG nurovic nurovic Sitare55 Sitare55

Merhaba kızlar ha başladım ha başlıcam diye diye bugün başladım hastayım ama yine de dikkat edıcem
Taşındık her yer dandini ama ben yine de tartıma pil taktım. Bugün sabah 69.2 yı gördüm hedefim 9 kilo verip 60 kg olmak bakalım inşallah başaracagım

Sabah kahvaltımı mümkün olduğunca gecıktırcem çünkü çok işim var
Hoşgeldin canım

Günaydın çıtır kızlar🥰💐

Ben yine baya artıya geçtim ya.
O kadar koşturmaya yediğim 2 lokma sırf eskisi gibi yürüyüş yapmıyorum diye artı olarak geliyor. (Gün içinde 5.6 bin yürüyüş yapıyorum ve hiç oturmuyorum.
Sabah 7:00 akşam 22:30 civarı artık işim bitiyor

Gece hiç yatamadım çocuklar sağolsun saat başı kalktılar.

Sabah namazını kıldım.
2 büyüğüm okula gidecek diye uyandırdım, ses yapma dedikçe gürültü yaptılar. 2 küçüğüm de uyandılar. Bu sefer hepsini hazırla giydir beslenme hazırla okula cümbür cemaat git gel.

Bu gün öğretmen ile konuştum. Eşim yok dedim kadın oooo gerçekten mi 4 çocukla çok zor sana bol spor oluyordur şimdi dedi. Oluyorda üstüne kilo alıyorum diyemedim😱

RABBİM bu günlerimizi aratmasın çok şükür bu günlere.

ama bu koşturmaya güzelce kilo versem çok da iyi olur yani😂

Canım pek iyi değilim öğlen ilaçlarımı aldıktan sonra d vit ve şeker ilaçlarım aşırı mide bulantısı yapıyorlar bir de üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum istifra etmekten bi hal oldum. Anca kendime geliyorum. Bildirimi zor attım biraz daha kendime geleyim geçmiş yapacağım :KK200:
çokk geçmiş olsun kaptanım dikkat et lütfen kendine :KK60:

Günaydın çıtır kızlar🥰💐

O kadar koşturmaya yediğim 2 lokma sırf eskisi gibi yürüyüş yapmıyorum diye artı olarak geliyor. (Gün içinde 5.6 bin yürüyüş yapıyorum ve hiç oturmuyorum.

Sabah namazını kıldım.
2 büyüğüm okula gidecek diye uyandırdım, ses yapma dedikçe gürültü yaptılar. 2 küçüğüm de uyandılar. Bu sefer hepsini hazırla giydir beslenme hazırla okula cümbür cemaat git gel.

Bu gün öğretmen ile konuştum. Eşim yok dedim kadın oooo gerçekten mi 4 çocukla çok zor sana bol spor oluyordur şimdi dedi. Oluyorda üstüne kilo alıyorum diyemedim😱

Kan değerlerine baktırdın mı canım

Günaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa :nazar: :anne: 3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Hayirli olsun, Allah saglikla bebegine kavustursun. Oyle deme kizin icin. Ben bir masal kitabi bulmustum. Ismi panda pandi idi. Annesi doguma gidip eve kucuk misafir gelecegini söylüyordu. Hazirlik yapıyorlardı, beraber seviyorlardi vb. Cok okudum o hikayeyi. Hatta değiştire degistire anlattim. Kardese özendirdim😁 ne olsun istiyorsam masala soylettirdim😁 2.5 yas ve ikiz kardes olmasina ragmen kiskanclik olmadi .
Kardrsini kiskanacak diye on yargili olma cunku cocuk annesini dogrular

Canım pek iyi değilim öğlen ilaçlarımı aldıktan sonra d vit ve şeker ilaçlarım aşırı mide bulantısı yapıyorlar bir de üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum istifra etmekten bi hal oldum. Anca kendime geliyorum. Bildirimi zor attım biraz daha kendime geleyim geçmiş yapacağım :KK200:
Çok geçmiş olsun kaptanım💐

Günaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa :nazar: :anne: 3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.

Gözün aydın hanımcım 🥰
Benim torunlar birbirlerini hiç kıskanmadı hatta çok seviyorlar, inşaAllah seninkiler de öyle olur

oyy ne güzel torunlarınız var yaa
Allahım bana da görmeyi nasip etsin inşallaaah.
Sağlıkla, mutlulukla büyüsünler, vatana millete ailesine kendisine hayırlı evlatlar olsunlar.

Kan değerlerine baktırdın mı canım
Valla canım en son geçen yıl baktırmıştım( burda her istediğinde bakmıyorlar)

yılbaşından sonra tekrar baktırabilirim.

D vitaminim çok düşük🤕
Doktor 6 aylık ilaç vermişti onu kullandım biraz iyi geldi. Şimdi bence yine çok düşmüş çünkü başım dönüyor ara ara😏

Çocuklar için her sabah D vitamini kullanıyorum her verdiğimde kendimde almaya başladım. Bakalım inşallah etki eder

Bu 1/2 haftadır aşırı WC sorunum var 🤕

Günaydın çıtır kızlar🥰💐

Sabah namazını kıldım.

ah canım yaa aslında uykusuzluk kilo verdirmeyebilir biliyor musun.
şöyle bir güzelce uyuyabilsen belki de birden gidivericek.
ben de bu aralar çocukla -ki çocukla diyorum kendisi 1 adet :KK70:- uğraşırken kilo veriyorum.
4 çocukla eminim mutfaktan çıkamıyosundur.
bazen haftasonu diyorum ki daha fazla artık ayakta duramıycam yani o derece iş oluyor.
O nedenle Allah sana kolaylıklar versin.

dün menümü yazacakken tam şarjım bitti teli daha elime alamadım bugün yazayım hemen... 04.11.2024 menüm

sabah 10.00 bir dilim tam buğday ekmek (ilaç içmek için yiyorum)
öğlen 12,00// bir buçuk servis kaşığı tas kebabı bir bardak ayran iki dilim tam buğday ekmek
ara bir avuç kabuklu fıstık
akşam//18,00 // 4 yk. karnabahar yemeği iki lokma kepekli ekmek

aksam21,30// bir dilim pasta bir adet çikolata (yıl dönümümüz dü yedim ama telafi ederim)

adım sayım 8500
su miktar 2,5 lt
Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG nurovic nurovic Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun kuşum
tartıyı da hemen atayım..

cumartesi:49,35 (yanlış hatırlamıyorumdur umarım kaptanlarım)
salı 48,60
Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
Sen veriyon ben aliyom adaletin bu mu Dünya heytttt be

Şimdi buraya yazdım ya regli olmuşum neyse zaten 1 hafta deneme yazıyor kurallarda
Günlük menü paylaşımı
Salı ve cumartesi kilo paylaşımı grupta değilmi
Yürüyüş te ben genel de öğlen zaten 40 dk falan yürümeye gayret ediyorum

Hayirli olsun, Allah saglikla bebegine kavustursun. Oyle deme kizin icin. Ben bir masal kitabi bulmustum. Ismi panda pandi idi. Annesi doguma gidip eve kucuk misafir gelecegini söylüyordu. Hazirlik yapıyorlardı, beraber seviyorlardi vb. Cok okudum o hikayeyi. Hatta değiştire degistire anlattim. Kardese özendirdim😁 ne olsun istiyorsam masala soylettirdim😁 2.5 yas ve ikiz kardes olmasina ragmen kiskanclik olmadi .
Çok teşekkürler sağolun,nettende biraz baktım nasıl söylenir diye.
Sıkıntı olan hiç istememesi ne zaman konusu geçse ya susuyordu,yada asla diyordu.
Elbette alışacak bunada,olduğu zamanda sevecektir mutlaka.
6 yaşında şimdi okulada başladı bu sene.

Gözün aydın hanımcım 🥰
Benim torunlar birbirlerini hiç kıskanmadı hatta çok seviyorlar, inşaAllah seninkiler de öyle olur
Çok teşekkğrler fezacım sağol. :KK200:
İnşallah öyle olur bende merak ediyorum nasıl karşılyacak diye.
Sağlıkla, mutlulukla büyüsünler, vatana millete ailesine kendisine hayırlı evlatlar olsunlar.
İnşallah darısı sanada olsun,çok farklı bir duygu cidden bazen evladının önüne bile geçiyor her anlamda.:KK200:

Çok teşekkürler sağolun,nettende biraz baktım nasıl söylenir diye.
Sıkıntı olan hiç istememesi ne zaman konusu geçse ya susuyordu,yada asla diyordu.
Elbette alışacak bunada,olduğu zamanda sevecektir mutlaka.
6 yaşında şimdi okulada başladı bu sene.

Gözün aydın hanımcım 🥰
Çok teşekkğrler fezacım sağol. :KK200:
İnşallah öyle olur bende merak ediyorum nasıl karşılyacak diye.
İnşallah darısı sanada olsun,çok farklı bir duygu cidden bazen evladının önüne bile geçiyor her anlamda.:KK200:

X