- 8 Şubat 2017
- 1.577
- 6.717
İlk kez kaptanım ilk kez böyle birşey oldu yazdığımı sandımBazen sorumluluğumuzu yapmaya o kadar dalıyoruz ki onunla ilgili bı adım atınca olmuş gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kez kaptanım ilk kez böyle birşey oldu yazdığımı sandımBazen sorumluluğumuzu yapmaya o kadar dalıyoruz ki onunla ilgili bı adım atınca olmuş gibi geliyor
Canım bazen foto alıp atamıyorum. Çocuk olur iş oluyor. Hayat sadece senden ibaret değil çünküİlk kez kaptanım ilk kez böyle birşey oldu yazdığımı sandım
Kaptaniçem görmeliydiniz tam aygaz üstü tosta yağlı kağıda patlıcan diziyordum bi aklıma geldi evvalar olsuun dedim ve tangur tunguz tostu devirdim patlıcanlarla birlikte resmen elim ayağım titredi vee ilk kez unuttumAllah ne etmeye patlıcanı niye devirdin kız Canım h.içi olduğundan çalışanlar sabah erken tartılıyorlar ödem oluyor,evde olanlarımız da ev işlerine çoluk çocuk ilgileniliyor unutuluyor ama C.tesi hepimizde net oturduğu için bildirimler geliyor üstelik makul saatte rahat rahat tartılıyoruz.
Menü yazayım da yemeyeyim başka. Daha beni ye diyeceksiniz de neyse
Sabah 1 yumurta 1 dlm çok tahıllı ekmek
Öğlen 1 servis kaşığı patates oturtma ama kıyması çok. 3 halka patates yarım kase çorba biraz salata
Akşam 2 krep 1 dlm kek yarım kase çorba
Su yok
Spor günüm bugün ama çocukları bırakacak yer yok
Gerçekten ispatı bida kızmıcam kızlara nasıl bekletiyorlar nasıl unutuyorlar diyeeeKınadığını yaşamadan ölmek yokmuş Ahan da ispatı
Güzel olmuş afiyet olsun.Bende menümü yazayım
Sabah 2 yumurta
2 yaprak marul
2 tatlı kaşığı çökelek peynir
Öğle (ödül oldu)(okuldakilere menemen yaptım)
6-7 çatal menemen
Bir buçuk dilim tbe
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
Yarım kase cacık
1 tabak havuç+turp+kırmızı lahana
Şimdi kayısı çayı içeceğim
1 avuç da kuruyemiş alırım
Adım sayım 4444
Suyu tam ölçmedim ama 2 yi geçmiştir. Sadece kahvaltı öncesi 1 litre olduydu.
LenaG Mthn83 Boncuk2307 Sitare55
Jou
Sporları birlikte yazsan senin için sorun olur mu ablacım, az daha gözümden kaçıyordu 75 dk hit kardiyo gidiyordu. Afiyet olsun güzel olmuşCumleten hayırlı aksamlar
24/1 yapmıs oldum cok yogun bır gun du
5 Kasım Gun Ozetı
600 ml detoks suyu+ sekersiz kahve+1 saat 15dk hıt kardıyo
2 lavaş tavuk durum bol yesillikli +1 kupa ev ayranı
1 cennet hurması 7 8 leblebi bır parca cıkolata 1 bardak portakal suyu taze sıkılmış grıbımde bıraz
Ekstradan 12468 aktıf adım
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
emzirdim hahaha
Masum masum olmaz atik ol çevik ol
Afiyet olsun kaptanım
Vayy doydun mu demeye korkuyorum
Hoşgeldin
Vaayyy
Sen pazartesi tartıl
Bende dün baya eksiydim
Ooo sibelden uzak kalma canım gel
Altın vuruş yapmışım takıma
Emzirdin mi
Hoşgeldin
Şu tutulumu olmuş olabilir
Güzel menü afiyet olsun
Senden umutluyum. Bu ay 5 kg gitsin hiç değilse
Yapabilirsin
Afiyet olsun
Oğlan için deneme mi kendine mi
Geçmiş olsun
Eksi candır
Yaa midenden kaynakli ödem bence
Bırdahakıne ınsallahCumleten hayırlı aksamlar
5 Kasım Gun Ozetı
1 cennet hurması 7 8 leblebi bır parca cıkolata 1 bardak portakal suyu taze sıkılmış grıbımde bıraz
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Pambik prenseslerim benim.Bosch marka bulaşık Makinesi nasıl kullanan varmı memnunmusunuz
Bravoo benimde bollasti olmuyordu biliyormusun direnç kilonu da kirarsan çıpcitir bir hatun olmaya emin adimlarla gideceksinn bak göraynen yaa
o olayın cumadan c.tesiye çekilmesi çok iyi olmuş
bu arada sonunda alyansımı takabiliyorum
Kuzum insanlık hali olabilir üzülmeİlk kez kaptanım ilk kez böyle birşey oldu yazdığımı sandım
Canım benim en azından 3 4 bardak su içsen hiç içmemek çok zararlı vücudumuzaMenü yazayım da yemeyeyim başka. Daha beni ye diyeceksiniz de neyse
Öğlen 1 servis kaşığı patates oturtma ama kıyması çok. 3 halka patates yarım kase çorba biraz salata
Su yok
Krep aşkınaya ben artık krep yemiyorum
yeminle kan şekerini bu kadar düşüren bu kadar çabuk acıktıran başka bişey olamaz
2 tane kocaman yiyorum 2 saat geçiyor aaa karnım acıkıyor 2 tane daha yiyorum yani sonsuz bir krep döngüsü yaşıyorum djaskdhaskdhsakdha krepsepşın
ama benim dediğim krep beyaz unla yapılan normal krep tabi.
aslında menün de güzelmiş hatta kek olmasaymış ucundan dönüyormuşsun
Afiyet olsun canım sporlar mükemmelCumleten hayırlı aksamlar
5 Kasım Gun Ozetı
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Ohh bebişe afiyet şifa olsunemzirdim hahaha
Benden de bir tavsiye gelsin. Ben de krebi severim. Dogalsan in yulaf kepegi karışımı ( yulaf kepegi unu da ayni isi gorur sanirim )bunu alip yumurta ile cirpip dukan krep yapiyoruz.Menü yazayım da yemeyeyim başka. Daha beni ye diyeceksiniz de neyse
Su yok
Afiyet olsun dicemde pek bişey yememissin. Böyle giderse kilo vermeyi surdurursun bacımsu. Bende hastalıktan iki gündür yapamadım eliptik. Halim yok. Yarın toparlarim ins. Sende yürüyüşü ihmal etme guzzumMenümü de yazayım da daha yemeyeyim bende
Öğlen 12// bir dilim tam buğday ekmeği 2 servis kaşığı tavuk sote bir bardak ayran bir çatal makarna
Akşam 18.30// canım yemek istemedi hiç bende bir dilim tam buğday ekmeğin üzerine krem peynir sürüp yedim
2.5lt su bitti
Bir bardak yeşil çay içtim öğlen
Spor yok bugün
LenaG Boncuk2307 nurovic Sitare55
Çok haklısın aslında o kadar çok çeşit varki sağlıklı altarnatif. Çok usengecim ben yaaaBenden de bir tavsiye gelsin. Ben de krebi severim. Dogalsan in yulaf kepegi karışımı ( yulaf kepegi unu da ayni isi gorur sanirim )bunu alip yumurta ile cirpip dukan krep yapiyoruz.
Gecen hafta ispanakli mucvere taktim. Yulaf kepegi kullandim. O kadar guzrl oluyor ki. Hamur ihtiyaçlarımızı en hafifinden yulaf kepegi ile karsilayabiliriz hem de bol lif almis oluruz.