- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Bende bazen tek ogunle kapatiyorum günü ama şu sıralar coşturdu gidiyo zor tutuyorum Dukan birasiyla dizginliyorum yada kahve kurtarıcı oluyo
Eline saglik3. Etap Adim Yarisi
Kullanici ismi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Toplam Migrenben 21171 15943 Alys 20048 13010 delfinia 10008 10017 asliogretmen 10171 9403 Chocolita 10003 10008 @labellevie 12174 4348 Pandora27 12801 15170 @Goklerce 6745 8842 A Arrietty_ 17556 11163 @yiitee 3730 3302 tavsannesi 0 6074
Foto yok diye eklemedim
Gece yarısından sonra atılan ekran görüntüsünu de kabul edelim bence. Çünkü ne zaman adim atıldığının tarihi belli zaten. O şekilde tarihli görüntüyü kabul edelimFoto yok diye eklemedim
Birde tr saati 00 sonrasi ekleme yapmiyorum.
Kendiminde 3bin adimi gittiisteydim ama Tr e gore gece yarisina kadar attiklarimi attim.
Dun yazmistim
Onemli degil,tablo sabah yapiliyor en gec ben yapmadan atilan adimlari ekleyelim mi yoksa o gece yarisi kurali kalsin mi, donus yapin bana ona gore kimsenin adimlari yanmaz.
Cogunluk ne derse o.
Ben kendim gece calisiyorum diye kendim icin kurali esnetiyor gibi olmak istemiyorum
Ya ben yurtdisinda olanlar icin demek istedim. Adimlar yaniyor diyeGece yarısından sonra atılan ekran görüntüsünu de kabul edelim bence. Çünkü ne zaman adim atıldığının tarihi belli zaten. O şekilde tarihli görüntüyü kabul edelim
Ama adımlar yanmasın dediğin kısmı anlayamadim canım. Çünkü tr göre zaren 00 sonrasi atılan adımlar ertesi güne sayıldığı için yanmamış oluyor. Sadece yurt dışında yaşayanlar için misal 11 de bildirim yaptığı için 1 saat kaybı oluyor, o zaman sadece o üyeler için +2 saat sonra atılan adımları da sayabiliriz. Kaç kişi yurt dışında bilmiyorum ama. Karışık olur mu senin için
Tamam canımYa ben yurtdisinda olanlar icin demek istedim. Adimlar yaniyor diye
Ozaman artik ben tablo yapana kadar paylasilan tum adimlari kabul ediyoruz
Bizim kizlar komple yurtdisi
Sismaniye
Alys
tavsannesi
Ben
Tekrar donerlerse
Melegimkorusun
Lori
Dogru canım haklisin ,cogunluk ne derse bende ona uyarım bizim saat farki olmasa cocuklae uyuduktan sonra adimlarda artis olurduFoto yok diye eklemedim
Birde tr saati 00 sonrasi ekleme yapmiyorum.
Kendiminde 3bin adimi gittiisteydim ama Tr e gore gece yarisina kadar attiklarimi attim.
Dun yazmistim
Onemli degil,tablo sabah yapiliyor en gec ben yapmadan atilan adimlari ekleyelim mi yoksa o gece yarisi kurali kalsin mi, donus yapin bana ona gore kimsenin adimlari yanmaz.
Cogunluk ne derse o.
Ben kendim gece calisiyorum diye kendim icin kurali esnetiyor gibi olmak istemiyorum
cok uluslu grubumuz bizYa ben yurtdisinda olanlar icin demek istedim. Adimlar yaniyor diye
Ozaman artik ben tablo yapana kadar paylasilan tum adimlari kabul ediyoruz
Bizim kizlar komple yurtdisi
Sismaniye
Alys
tavsannesi
Ben
Tekrar donerlerse
Melegimkorusun
Lori
Herkesde farkli ulkecok uluslu grubumuz biz
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun anneciğine
NihohoHelloooooouuuv