- 11 Şubat 2016
- 3.899
- 18.003
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun paylasim yapmayanlari ,gün icinde paylasirsaniz ekleyecegim kizlar.Günaydınnn
Bir duyurum var
Pandora27
delfinia
asliogretmen
Gonulmeyvesi
Sismaniye
nnurc
Migrenben
labellevie
G Goklerce
Alys
tavsannesi
yiitee
Istenmeyentuyy
Bundan sonra adımlar ceza adımı olsun olmasın buraya atılacak kızlar.
Adım yarışı sayfası sadece tablo takibi için kullanılacak
Hem böylece oraya girince adım bildirimleri birikip tablolar da geride kalmamış olur, girince hemen görmüş olursunuz.
Adım fotoğraflarina A Arrietty_ ve beni etiketlemeyi unutmayın
Sagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yaniÇok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyat. İzin yazdim kilo da çok fark etmisse yeni başlangıç yaparız
Mummy make over a niyet, neye kismet evet cocuklar evde, canim ona da sikiliyor tabiiSismaniye sac ektirmeye mi gidiyon kiz
saka bir yana, gecmis olsun, dikkat et kendine.
Cocuklara da kocisin dikkat etsin. Saniyorum onlari birakiyorsun evde, zor gelecek sana ama uzme canini, gecici sikintilar bunlar.
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Sagol canimGeçmiş olsun Sismaniye
Acil şifalar dilerim.Sagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yani
Saka bi yana menapoz isleri falan gözümü korkutmuyor degil. Muhtemelen diyet yapmaya her zamankinden cok ihtiyacim olacak
Mummy make over a niyet, neye kismet evet cocuklar evde, canim ona da sikiliyor tabii
Sagol canim
Sagol canim
Kötü düşünme lütfen inşallah güzel sonuçlar alırsınSagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yani
Saka bi yana menapoz isleri falan gözümü korkutmuyor degil. Muhtemelen diyet yapmaya her zamankinden cok ihtiyacim olacak
İnşallah hayırlı sonuçlar olsun gönlünü ferah tut canım. Tekrar geçmiş olsunSagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yani
Mummy make over a niyet, neye kismet evet cocuklar evde, canim ona da sikiliyor tabii
Sagol canim
Sagol canim
Sagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yani
Sagol canim
Sagol canim
Geçmiş olsun öncelikle umarım temiz gelir sonucunuz doktor ne dedi tam olarak size 6 yıl kadın doğum doktoruyla çalıştım görmediğim hastalık vs kalmadı nerdeyse belki bı yardımım dokunurSagol canim tesekkurler, yumurtaligimda supheli bi kitle var, o alinacak patolojisinde kotu bisey cikarsa rahim yumurtaliklar komple alinacak. Eksi bile gelebilirim yani
Sagol canim
Sagol canim
İyi akşamlar kızlar menüm şöyle
Uyanınca : 500 ml su
Kahvaltı : 2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
2 kupa çay
Ara:10 çiğ fındık
5 cilek
14.30 yoğurt + salatalık+ k.biber
Akşam :1 küçük kepce kuru fasulye
4 YK b.pilav
1 SB ayran
Ara: 1 kupa cay
Su: 2.5 lt + Dukan birasi
Şöyle bı bakınca iyi yemişim bugün bu durum bı tek bende mi var acaba merak ediyorum kızlar bu ara sanki böyle sürekli biseyler atmak istiyorum ağzıma olur olmadık yerde acikiyorum zor tutuyom kendimi ya
Chocolita A Arrietty_
Bahar aylarina suçu atar daha da bişey dememBenim menum daha kalabalik, bisi demeyeyim
Ama donem donem istah artmasi azalmasi normal ya, sen duzeninde devam etmeye calis.