Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

100 gr vermişim ama olsun motal bozmak pes etmek yok.
geçen hafta içi sıkı spor yaptık kızlar bu hafta sabit gelmemiz yada az eksili gelmemiz normal . ilk önce kaslarımız ödem topluyor . Ödem gittikçe tartıda eksi görmeye devam edicez

Pandora arriety alys tebrik ederim muhteşemsiniz

Ben bugün yarın regl olucam. Sabit geldim. Sabah çok moralim bozuldu ama gerçeği yansıtmıyor diyorum çünkü ne yaptığımı biliyorum. Siz de bozmayın kızlar.
Ben ekmegi kesicem ama
Olsun canım moralini bozma
Ekmek bırakma olayında çok fazla fark ediyor bilgin olsun kaç aydır uğraşıyorum bi türlü veremedim ama ekmeği bıraktım karbonhidrat ta alıyorum ama başka besinlerden ve ondan sonra vermeye başladım rafine şekerli hiç birsey yemiyorum bal pekmez haric bide meyvelerin şekerleri var tabi
Kendime tarih belirledim 9 marta kadar bu şekilde devam ramazan öncesi 2 gün ölçülü serbest yapicam ramazan da yeni bi program inşallah

Ben bugün yarın regl olucam. Sabit geldim. Sabah çok moralim bozuldu ama gerçeği yansıtmıyor diyorum çünkü ne yaptığımı biliyorum. Siz de bozmayın kızlar.
Ben ekmegi kesicem ama
Yo bozma moralini kaptanım bak bende sadece hafta sonu azıcık kaçamak yaptım hafta içi iyi gittim ama 100 gr eksi geldim olsun bu hafta hepimiz daha güzel sonuçlar alıcaz . Geçen hafta adım yarışı başlayana kadar kendi adıma o kadar sıkı spor yada yürüyüş yapmadım e biraz kaslar yoruldu tabi

Olsun ben yine de çok heyecanlıyım kimlerin kazandığını biliyorum şu an en çok da yeni grup yıldızlarını merak ediyorum. Adım yarışı 1inci lerini de çok güzel hazırlıcam şimdi

Olsun ben yine de çok heyecanlıyım kimlerin kazandığını biliyorum şu an en çok da yeni grup yıldızlarını merak ediyorum. Adım yarışı 1inci lerini de çok güzel hazırlıcam şimdi
Aynen çokom bu heyecanı kaybetmezsek herşey istediğimiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…