Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kızlar bide benim yaptığım hatalardan biri kilomu sevmememdi ve hep yine şu kilodayım bi türlü inemedim yeter artık 82 82 diyordum
Çünkü spora başlamıştım o zaman bile 82 altına düşmedim resmen
Sonra şöyle bi karar aldım
Ne olursa olsun bulunduğum kilomu sevicem
Soylenmicem pozitif göndericem fark olmasa yahut az olsa bile oh çok şükür hamdolsun olsun diye diye kendimi motive ediyorum ve galiba ise yarıyor

Evet evet her halimizle barisik olmalıyız. 20 kilo verdiğim zaman 2019 da yaptım bu hatayı. Kilolu halimi hiç sevemedim. Hatta bir önceki konumu sırf bu konudan yola çıkarak açmıştım. Bir şeye ne kadar yoğun enerji gönderirsek o kadar geri dönüyor bize. Kilolu halimden o kadar nefret edip kacmıştım ki ışık hızında kilo verip ışık hızında geri aldım.
-1 -2 kilo da bile aynada fark görüyoruz kızlar incelmeyi fark ediyoruz. Yani bu aşama içinde de çok mutlu olacağız

Kızlar bidee aksam 7 gibi dükkanı kapatıyorum yani yeme işi bitiyor sonrasında çiğnenebilir bisey asla yemiyorum ne meyve ne yemiş nede masum görünen başka birsey
Sabah da Kahvaltımı olabildiğince geç yapıyorum dün 1 de yaptım mesela
Tabi herkesin durumu buna uygun olmayabilir ama açlık suresi uzadıkça inceldigimi hissediyorum

Uzun aclik yapabilmek gercekten ise yariyor bence de cok sevindim senin adina. Insallah devami da gelecek

İnşallah canım inanıyorum
Enerjiyi bi şekilde gönderiyoruz ama pozitif göndermiyoruz bazen bi spor hocası vardı yıllar önce gittiğim her güne şöyle başlatıyordu
Biiiz ozeliiiz guzeliiiizz ve değerliiizzz alkış alkış alkış

Iyi ki bu yarismadasin canim
Yoksa sonuncu ben olacaktim
Tamam bu haftada yine katılayım seni kurtarmak için
Benim adımlar sabit yaa
Ama akıllı saat mi alsam diye düşündüm bi
Neyse leslie falan eklersem iyi olacak bu hafta

A Arrietty_ sonuncu gelsem de bende yine varım adım yarısında

Ben de boyleyim,
Negatif dusunceyle asla motive olamam, ters teper. Ama pozitif olup kendimi sevdikce, daha cok sevesim gelir. Canim kendim

Benimde saatim yok gönül telefonu üzerimde taşıyorum

Tebrikler herkese
Devam etmenin faydası var
Devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…