Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bu hafta ağır siklet Yıkım ekibinden asliogretmen Grup Alfa 'dan nnurc 'la karşı karşıya geldi çekişmeli bir karşılaşma oldu
Geçen haftanın 1'incisi nnurc bu haftada liderliği elinden bırakmadı arkadaşlar tebrik ederim nurcum

Hafif sıklette Sexual Chocolates 'den G Goklerce Süpernova yiitee 'yle karşı karşıya geldi
Ve kazanaaaann yiitee olduu tebrikler canım

1'incilerimiz nnurc yiitee
2 gün dokunulmazlığınız var (Menü, egzersiz bildiriminden muaf. Tercihen haftasonu kullanılabilir)
Geçmiş cezalariniz varsa silindi
500 kalori ödül hakkınız var

2'inciler G Goklerce asliogretmen güzel yüzdelerle lige çıktığınız için sizleri de tebrik ederim çok iyisiniz

Kurallara uymakla birlikte 300 kalori ödül hakkınız var

Devam edelim ben de varim

Her sabah güne böyle mi başlasak

Devam edelim A Arrietty_

cok fazla adimda attin canım bence mutlaka eksilmen vardir ,ödeminde olabilir diye düşünüyorum biraz gec tekrar tartilabilseydin fark olurdu bence
Ben bugün yarın regl olucam. Sabit geldim. Sabah çok moralim bozuldu ama gerçeği yansıtmıyor diyorum çünkü ne yaptığımı biliyorum. Siz de bozmayın kızlar.
Ben ekmegi kesicem ama
tum hafta dikkat ettigini biliyorsun belki bugun fark olmadi ama gelcek hafta ya yatirim yapmis oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…