Yavru kuşum minnak iyi mi ya geçmiş olsun şifası bol olsun kuzumun
Sağolasın aylinim şimdi daha iyi .Yavru kuşum minnak iyi mi ya geçmiş olsun şifası bol olsun kuzumun
Bir de kızlar naçizane tavsiyem hedefinize ulaşana kadar kimseye çabanızdan söz etmeyin.
Kendi adıma konuşacak olursam, eşim böyle bir derdim olduğunu bildiği zaman taşkınlık yaptığımda bir açıklamalar, diyetle alakalı şakalar, işte ayağa kalkınca hem sana hareket olsun vs.
Sorsan sağlığımızı düşündükleri için bu tarz yorumlar yapıyorlar. Ama bizimle ilgili her detayı bilmelerine hiç gerek yok.
Bunu yasamayan bizim neyle mücadele ettiğimizi nasil bir aliskanligi yenmeye çalıştığımızı da anlayamaz. Bir gün batar bir gün çıkarız. Bu durumda kimseye açıklama yapmamıza gerek yok
Demek istediğim bu alanı kimseye tanımayalim.
Eşimiz dahi olsa irademizle alakalı konuşma hakkı olamasin.
Neden yemiyorsun derlerse "doydum."
Son zamanlarda iştahım kapandi. Bu kadar. Diyet yapıyorum, aa 2 kilo verdim, bu sevinci aramızda paylaşalım.
Dik duralım. Derdimiz sağlıklı yaşamak. Tabi ki hayalini kurduğumuz bir görüntü de var. Ama bunu kimsenin bilmesine gerek yok. Zaman içinde zaten nasıl değiştiğimizi görecekler. O zorlu alt metni de sadece biz apaçık bileceğiz. Bu da bize yeter
Çok geçmiş olsun canımSelamlar bugün zor bi güne başladım malesef büyük kızım sabaha kadar kustu öğlene kadar acildeydik şimdi daha iyi çok şükür
Kahvaltı ayak üstü oldu
1 dilim ekmek 1 hş yumurta 1 dilim peynir mate çayı
Ara kahve
Ara yoğurt
Akşam 2 servis kaşığı sebzeli sac kavurma 1 servis kaşığı pilav 1 tabak salata 1 bardak ayran
1,5 lt su
Dukanın kaçıncı günü unuttumama içtim
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3393393
Adım fotosu yok mu canım
İnşallah gönülcümAh canım ne kadar güzel yazmışsın
Daha az evvel wp arkadaşlarımla bu konuyu konuştuk üstüne senin yazını görünce hep aynı duyguları taşıdığımızı bir kez daha anladım
Sağlıkla hedeflerimize ulaşıcaz inşallah
5 günlük ceza adımı bitti canım ayağına sağlık26 şubat pazartesi
Sabah 1d.yumurtalı ekmek, 1b.çay
Öğle 1k.çorba, 3 sarma
Ara 1ç.b.kuruyemiş
Akşam 1k.çorba, 3sarma, 1k.yoğurt,1d.ekmek
Su 2lt
Spor 10030 adım
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3393420
İyidir iyi
Şimdi gidip baktım, 1 bardak 65 kaloriymiş, bardak dolu da değildi.Diyet dışı içecek kaç kalori canım