- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menumu yazayim da adimlari sonra eklerim
Sabah
Yulaf ezmesi
Sutlu cay
40 kalori diyet disi
Aksam
1 tabak pirasa yemegi
4 kasik Barbunya
1 dlm tb ekmek
9dan sonra kabul olmuyur dedikleri icin atamadim zaten. Olaydi yemezdik sari kartiDur sana taktik vereyim,
Yarisma icin 9da falan foto atmaya calisiyorsun ya, ceza icin 12 ye kadar zamanini kullan ve tamamla. Chocolita oyle degil mi?
Yani yapmadigin için zaten uyarı aldığından sen bilirsin yaparsan senin için iyi olur. 2. Uyarı diskalifiyedir. Grup yıldızı olursan uyarın silinir. Grup yıldızı olmakta diyete dikkat edip egzersiz yapmaktan geçiyor. Dolayısıyla bütün bu cezalar adımlar uyarılar hep bizim yararimizaChocolita simdi ben uyariyi yemis bulunuyorum ya, 10 bin cezam silinmis oluyor degil mi
Yurtdışında yaşadığı için saat sıkıntı oldu. Biz de 12 orada 9 oluyormuş. Ama 45 dk egzersize tamam demiştikDur sana taktik vereyim,
Yarisma icin 9da falan foto atmaya calisiyorsun ya, ceza icin 12 ye kadar zamanini kullan ve tamamla. Chocolita oyle degil mi?
En geç oglen 12 ye kadar atılırsa iyi olurSabah kilo bildirimlerini kaca kadar yapiyoruz
tamam canım bizim saat farkımiz var o yuzden sordumYani yapmadigin için zaten uyarı aldığından sen bilirsin yaparsan senin için iyi olur. 2. Uyarı diskalifiyedir. Grup yıldızı olursan uyarın silinir. Grup yıldızı olmakta diyete dikkat edip egzersiz yapmaktan geçiyor. Dolayısıyla bütün bu cezalar adımlar uyarılar hep bizim yararimiza
Yurtdışında yaşadığı için saat sıkıntı oldu. Biz de 12 orada 9 oluyormuş. Ama 45 dk egzersize tamam demiştik
En geç oglen 12 ye kadar atılırsa iyi olur
Geçmiş olsun MigrenbenSelamlar bugün zor bi güne başladım malesef büyük kızım sabaha kadar kustu öğlene kadar acildeydik şimdi daha iyi çok şükür
Kahvaltı ayak üstü oldu
1 dilim ekmek 1 hş yumurta 1 dilim peynir mate çayı
Ara kahve
Ara yoğurt
Akşam 2 servis kaşığı sebzeli sac kavurma 1 servis kaşığı pilav 1 tabak salata 1 bardak ayran
1,5 lt su
Dukanın kaçıncı günü unuttum ama içtim
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3393393
Selamlar bugün zor bi güne başladım malesef büyük kızım sabaha kadar kustu öğlene kadar acildeydik şimdi daha iyi çok şükür
Kahvaltı ayak üstü oldu
1 dilim ekmek 1 hş yumurta 1 dilim peynir mate çayı
Ara kahve
Ara yoğurt
Akşam 2 servis kaşığı sebzeli sac kavurma 1 servis kaşığı pilav 1 tabak salata 1 bardak ayran
1,5 lt su
Dukanın kaçıncı günü unuttum ama içtim
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3393393
Teşekkürler delfim
Teşekkür ederim enfeksiyon kapmış . Serum falan toprladı şükürGecmis olsun nesi var?
Zor bir gun icin yinede menün guzel olmus tebrik ederim
Daha iyi olmasına sevindim.Teşekkürler delfim
Teşekkür ederim enfeksiyon kapmış . Serum falan toprladı şükür
Daha iyi olmasına sevindim.
Sevgiler.