Ceza yicen hemen duzenle kahvaltida ki ikinci yedigin seyiİyi geceler hanımlar menüm şu şekilde
Kahvaltı : 1 yumurta(yağsız)
4 tane
2 kupa cay
2 dilim ekmek
15.00: 1 kupa cay
Akşam : yok
Ara : 1 kupa kahve
Su: 2.5 lt
Chocolita Fit mutlu anne A Arrietty_
Ufak not: bugün dans edem dedim 11 dk ettim bı baktım saat sıfırlanmış aktivitede bı daha başladım bı 15 dk öyle yaptım 26 dk yaptım amma görüneni 15 dk kızlar
Etmeyin ceza yemekten bı hal oldum kız yazdım amma bı kere evdeki de sondu hem bı daha almam eveCeza yicen hemen duzenle kahvaltida ki ikinci yedigin seyi
Duzenliyemiyor musunEtmeyin ceza yemekten bı hal oldum kız yazdım amma bı kere evdeki de sondu hem bı daha almam eve
Düzenliyorum ama şimdi bu kere yazdım tekrar silersem kandirmis gibi olurDuzenliyemiyor musun
Ozaman 7bin cezaya hazir olDüzenliyorum ama şimdi bu kere yazdım tekrar silersem kandirmis gibi olurkaderimse cekerim
Sey diyomusum 7 bin cezayı ben tuvalet yolunda atiyomOzaman 7bin cezaya hazir ol
Cezan yok canım onu anlatmaya calismistimCanım anlamadim, şimdi cezam eksik mi ? Ben tamamladım saniyordum
Kusura bakmayın canlar, bugün 16 kişi + 4 çocuk misafirim vardı, kaç gündür hazırlık yapıyorum ihmal ettim ama şükür bitti, o yüzden dün gece 3 de yattım bugün de hep onunla uğraştım yazamadım, şimdi kıza soz vermiştim avmye geçiyorum ilk fırsatta yazacağım bugun
Fark ettiğin an düzenle canım ceza almazsın.Düzenliyorum ama şimdi bu kere yazdım tekrar silersem kandirmis gibi olurkaderimse cekerim