An itibariyle cezan kalmadi canımKızımı uyutup kalkacaktım, sabaha kadar uyumuşum. Fit pro dan dünkü adım sayısına ulaşabilirsem ekran görüntüsünü atacağım. Saatin fotoğrafını çekmemiştim çünkü
Teşekkür ederim canım.
Olabiliyor canım doğrudurTeşekkür ederim canım.Kızımı uyutup kalkacaktım. Hem adımlamak, hem de biraz kitap okumaktı niyetim. Sanırım ondan önce uyudum ki kalkamadım geri Daha dikkatli olucam
Ne guzel masmavii
Evet, nasıl iyi geldi. Bugün burada hava harikaNe guzel masmavii
Canımız saolsun onu da atarim gün boyu dışarda olunca hızlı olsun diye böyle olduÇok geçmiş olsun canım.
Yine de diyet dışı adı yazmaktan (hamur işi) 7.000 yazdım. Normalde adımla cezaların tamam olmuştu. 7.000 rahat atılır ama
Benim diyet dışından 7000 var onu da yapınca bitiyo
Kuzum geçmiyor ya oğlan iyileşmeden kız hasta öldü kızı daha duzeltemeden oğlan bı daha hasta öldü dün gece gene hastanedeydim gece 11 i geçiyordu eve geldiğim kışın bu yönünü sevmiyom yeminleGeçmiş olsun canım
Kaptanım ne ettin eleesüpersin
Çok geçmiş olsun.Kuzum geçmiyor ya oğlan iyileşmeden kız hasta öldü kızı daha duzeltemeden oğlan bı daha hasta öldü dün gece gene hastanedeydim gece 11 i geçiyordu eve geldiğim kışın bu yönünü sevmiyom yeminle
Sen mi ben miKuzum geçmiyor ya oğlan iyileşmeden kız hasta öldü kızı daha duzeltemeden oğlan bı daha hasta öldü dün gece gene hastanedeydim gece 11 i geçiyordu eve geldiğim kışın bu yönünü sevmiyom yeminle
Düm tamamlarım tamamlarım dedim. Çocuklarla uyuyakaldımBugün 7.000 bekliyoruz canım
@labellevie 3 gün cezani tamamlamak için 4 günün kaldı
misophonia_ Pandora27 @baltasar ve ben 1'er gün cezamız kaldı
yiitee 3 gün kaldı canım