Bende bendeAy harikasiniz
Nasil guzel adimlar var oyle
Saliyi cok merak ediyorum
Lan bende attım yaAhanda yükledim kocamın telefonundan çekip kendime atınca oldu kendi telefonumdan kabul etmiyo niye kineyse uzun uğraşlar sonucunda yükledim
Chocolita Fit mutlu anne A Arrietty_
Saol bacım bende deneme yaptım problem benim telefonda kocamın telefonundan remsi cekip kendi telefonumdan attım öyle oldu iyi mi adımda bugün seni geçmişim yavru ceylanLan bende attım ya
He atmayacaktım adımlarını sabote edecektim de ah işteSaol bacım bende deneme yaptım problem benim telefonda kocamın telefonundan remsi cekip kendi telefonumdan attım öyle oldu iyi mi adımda bugün seni geçmişim yavru ceylan
Canın saolsun başka zamanda senin telefonuna bı zeval gelirdi bende seni sabote ederdim sıkma canınıHe atmayacaktım adımlarını sabote edecektim de ah iştegeçen yılların hatrı var
Go de getCanın saolsun başka zamanda senin telefonuna bı zeval gelirdi bende seni sabote ederdim sıkma canınıtelapati yoluyla bozum mu gönderim mı bı negatif enerji
Go de get
Hak müstehak sanaYavrum yapar mıyım sana öyle bişey ya girer miyim senin karmana kız sonraki hayatlarimi senin telefonunu bozdum diye bedel ödeyerek mi gecirim
Vuhuuu22 şubat menü
Sabah kahve
Ara mate çayı
Dukanın 6. Günü
Saat 4 bir elma
Saat 6 bir portakal
Akşam yemeği saat 19.30
2 kase mercimek çorba 2 dilim ekmek 1 porsiyon ıspanak yemeği
2 lt su
10 dk tabata
Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3391513
Çokom en az hedefim 15 000 adım artıkVuhuuukızlar naptınız yaa
Maşallah bana
Maşallah süpersinMaşallah banaben bu gazla saliya kadar hepinizi gecerim gidem de meditasyon edem