- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.416
Az evvel tartildim canım çok şükür 78.60 i gördüm coook mutlu oldum yaa duruşu sana olsunİnşallah gelirsin. Bende düz 80 görsem bu hafta çok mutlu olucam. 79 için heveslenemiyorum 900 gramim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az evvel tartildim canım çok şükür 78.60 i gördüm coook mutlu oldum yaa duruşu sana olsunİnşallah gelirsin. Bende düz 80 görsem bu hafta çok mutlu olucam. 79 için heveslenemiyorum 900 gramim var
Yaaa çok sevindim gözün aydın. Aman diyim dikkat bak salıya daha çok var. Bunu korumamız lazımAz evvel tartildim canım çok şükür 78.60 i gördüm coook mutlu oldum yaa duruşu sana olsun
AminnnTamamdır canım oh yarasın bütün yağlar kaloriler erisin gitsin
İnşallah canimm korurum inşallahYaaa çok sevindim gözün aydın. Aman diyim dikkat bak salıya daha çok var. Bunu korumamız lazım
Müsade senin canim hayırdır? Eski ödül senin için geçerli olduğu için zaten bildirim beklemiyorum aslında. Salidan sonra yenisi geçerli olacakChocolita hanımcığım merhaba, salıya kadar müsaade isteyebilir miyim
tamam canım, sağ ol. canım epey sıkkın, önce kafamı sonra kendimi toplayıp geri enerjimle dönmek istiyorumMüsade senin canim hayırdır? Eski ödül senin için geçerli olduğu için zaten bildirim beklemiyorum aslında. Salidan sonra yenisi geçerli olacak
Anladım canım Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Anlatmak istersen buradayımtamam canım, sağ ol. canım epey sıkkın, önce kafamı sonra kendimi toplayıp geri enerjimle dönmek istiyorum
Amin, hepimizin kalplerine. Varlığını bilmek yeter, tesekkür caklitimAnladım canım Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Anlatmak istersen buradayım
Tamam canım. O zaman salı görüşmek üzereAmin, hepimizin kalplerine. Varlığını bilmek yeter, tesekkür caklitim
Napiyorsunuz? Adımladikca aclik olmuyor mu sizde yoksa sadece bana mi mahsus kac gundur kalori acigi olusturuyorum bugun tek ogune dayanamadim
Açlık oluyor ya ama az hasarla atlatmaya çalışıyorum. Hafif hissettiriyor. Cok yabanciyiz bu açlık hissineNapiyorsunuz? Adımladikca aclik olmuyor mu sizde yoksa sadece bana mi mahsus kac gundur kalori acigi olusturuyorum bugun tek ogune dayanamadim
Ben acıktıkça su içiyorum ya da portakal ye yada 1 elma tatlı isteğide gidiyorNapiyorsunuz? Adımladikca aclik olmuyor mu sizde yoksa sadece bana mi mahsus kac gundur kalori acigi olusturuyorum bugun tek ogune dayanamadim
O nasıl bana ss at ben eklimAdım sayım eklenmiyo
Dur atiym kuşum ya denemeden anam ağladı kizO nasıl bana ss at ben eklim