Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

bende birsey sormak istiyorum ,mesela diyet disi urunu diyeti uygun halde hazirladiysak o zamanda ismini yazmamali miyiz ?korkuyorum ceza yiycem diye ornek vermeye
Aynen yazmıyoruz. Mesela alys dün minnak diyet dışı yemişti. Ben ondan yapıp yesem ki çok severim 1 dilim de bırakmam ninja kaplumbağalar 1 ben 2

Evet
Dun ben ceza yedim ayni sebepten

Bence gayet dusuk kalorili dengeli oldu, ama kaptis kizdi.
yazsin yazsin sana cezalari 50lere inicez ,
Ise otobusle geleyim doye erkenden uyandim, duraklar cok ters eve de is yerine de, baya yururum dedim. Ama baktim yagmur

Arabayla geldim, ama erken kalkmisim iyi ki, aralarda yuruyus molasi verdim is yerinde hep, 6 k dayim
Bizdede bu hafta hep yagmur okullarda tatil ,bugun evdeyiz oyalanabilirlerse biraz spor yapicam
Aynen yazmıyoruz. Mesela alys dün minnak diyet dışı yemişti. Ben ondan yapıp yesem ki çok severim 1 dilim de bırakmam ninja kaplumbağalar 1 ben 2
TamamdirO yasaklı seyi oglumda istiyor ama elim gitmiyor yapmaya bir haftadir hicbir turev tuketmemisken ayagima sıkmak istemiyorum bizde odul ogunumuz olursa o zaman yeriz

Keşke daha önce yapsaymisiz bu yarışları kızlar söyledi de sayımız daha azdı o zaman. Bir de hep hastalandik gözümüz mü yemedi ne olduysa
Olsun çokom ne fark eder demek ki zamanı bu zamanmış
Ama var ya bacaklarımı popomu hissetmiyorum

Kızlar cezamı tamamladım
Bor daha tövbe
Belim koptu
45 dk leslie yaptım

Chocolita Fit mutlu anne

A Arrietty_ canım şimdi cezamı yazayım dedim ama akşama kadar yine adım atacam birazdan dışarı çıkıcam gün sonu yine en son adımımı yazarım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20240222_162402_Samsung Health.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20240222_162331_Samsung Health.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20240222_162254_Chrome.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 30
Belim ve sırtım iptal
Bugün niyetliyim az bi enerjim kaldı dışarı çıkıp gelicem inşallah
İftardan önce tartılmak istiyorum 78 gelir miyim yaaa
İnşallah gelirsin. Bende düz 80 görsem bu hafta çok mutlu olucam. 79 için heveslenemiyorum 900 gramim var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…