Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Excel den otomatik hesap yaptigi icin sorun olmaz

Canım ben kalan 1 günlük 10 bin cezami çektim, paylaşmıştım hatta yanlış mı hatırlıyorum,salı günü tamamladım, Çarşamba paylaştım
21 Şubat Çarşamba günü menü paylaşmayanlar

Pandora27 Sismaniye G Goklerce tavsannesi yiitee
Şimdi Çarşamba menüm geliyor,dün misafirim vardı geç kalktı geç yattım
G Goklerce canım sen dün menü paylaşmışsin. Yukarıda paylaşmayanlar yazmıştım yanlış olmuş. Fit ten devralırken karıştırmışm
Canım çarşamba menümü paylasmadim ama cezamı tamamlayip paylaştım, şimdi menü geliyor
Canım kusura bakma,dün misafir vardı şimdi paylaşıyorum dun ki adımı, çok iddialı olmasa da

Bu iyi oldu
Dunku menum
Sabah yarim yumurta 1 dlm tb ekmegi
Beyaz peynir zeytin 3 tane

1 elma

Ogle
3 4 catal patates salatasi
1 minik pogaca

Aksam
1 lahmacun bol salata

1 avuc findik

10388 adim

Dun yollarda oldugum icin kotu bi menu oldu.
Diyet dışı adı vermekten (hamur işi) 7.000 ceza yazıyorum. Bu diyet dışı cezası değil. Adını da yazmama kuralimiz var. Hamur işi diyebilirsin. Ya da diyet dışı yiyeceklerden ceza getirmeyecek minik yazabilirsin.
Çünkü önceden diyet dışı yediklerini belirtmek için ne kadar nefsimizi köreltmeye çalıştığımız yiyecek varsa yazılıyordu. Akla düşürüp direncimizi kirmamasi adına ismen bunu yedim diye yazmıyoruz. Bunu da genel açıklamış olayım

Cok mantikli. Dikkat ederim bundan sonra

bende birsey sormak istiyorum ,mesela diyet disi urunu diyeti uygun halde hazirladiysak o zamanda ismini yazmamali miyiz ?korkuyorum ceza yiycem diye ornek vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…