Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Excel den otomatik hesap yaptigi icin sorun olmaz 😊
❤️❤️❤️😍
📌 Ceza hatırlatma

Benim 2 kaldı
labellevie labellevie dünün menüsü yok, cezalara başlanmamis
G Goklerce dünün menüsü yok 1 gün 10.000 cezan varmış
Alys Alys 3 gün cezandan 2 gün kaldi
yiitee yiitee 5 gün 10.000 cezandan 4 gün kaldı
baltasar baltasar 3 gün cezandan 2 gün kaldı
Pandora27 Pandora27 dünün menüsü yok. 3 gün cezaya hiç başlanmamis
asliogretmen asliogretmen dünün menüsü yok
@misophonia_ 1 gün cezan kaldı
Canım ben kalan 1 günlük 10 bin cezami çektim, paylaşmıştım hatta 🤔 yanlış mı hatırlıyorum,salı günü tamamladım, Çarşamba paylaştım
21 Şubat Çarşamba günü menü paylaşmayanlar

Pandora27 Pandora27 Sismaniye Sismaniye G Goklerce tavsannesi tavsannesi yiitee yiitee
Şimdi Çarşamba menüm geliyor,dün misafirim vardı geç kalktı geç yattım
G Goklerce canım sen dün menü paylaşmışsin. Yukarıda paylaşmayanlar yazmıştım yanlış olmuş. Fit ten devralırken karıştırmışm
Canım çarşamba menümü paylasmadim ama cezamı tamamlayip paylaştım, şimdi menü geliyor

Güncel Tablo
:rapci: 1. Etap Adım Yarışı :rapci:

Kullanici ismiSaliÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazarPazartesiToplam
delfinia delfinia 634821038
M misophonia 1401416045
@TezgahtakiSariBez1193120001
baltasar baltasar 1002310032
nnurc nnurc 70816911
Pandora27 Pandora27 1774516152
asliogretmen asliogretmen 100949517
G Goklerce 10038
labellevie labellevie 65224413
Chocolita Chocolita 412814316
Alys Alys 1541320013
A Arrietty_ 1831916385
yiitee yiitee 100405205
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 21024952
tavsannesi tavsannesi -7676

📣 Bildirimleri fotografli olmalidir

G Goklerce nerelerdesin. Izinli mi arkadas Chocolita Chocolita ?
Canım kusura bakma,dün misafir vardı şimdi paylaşıyorum dun ki adımı, çok iddialı olmasa da 🙈😒

Çarşamba adım sayısı A Arrietty_
Screenshot_2024-02-22-11-31-29-429_com.mi.android.globalminusscreen.jpg

Bu iyi oldu ❤️
Dunku menum
Sabah yarim yumurta 1 dlm tb ekmegi
Beyaz peynir zeytin 3 tane

1 elma

Ogle
3 4 catal patates salatasi
1 minik pogaca

Aksam
1 lahmacun bol salata

1 avuc findik

10388 adim

Dun yollarda oldugum icin kotu bi menu oldu.
Diyet dışı adı vermekten (hamur işi) 7.000 ceza yazıyorum. Bu diyet dışı cezası değil. Adını da yazmama kuralimiz var. Hamur işi diyebilirsin. Ya da diyet dışı yiyeceklerden ceza getirmeyecek minik yazabilirsin.
Çünkü önceden diyet dışı yediklerini belirtmek için ne kadar nefsimizi köreltmeye çalıştığımız yiyecek varsa yazılıyordu. Akla düşürüp direncimizi kirmamasi adına ismen bunu yedim diye yazmıyoruz. Bunu da genel açıklamış olayım

Bu iyi oldu ❤️

Diyet dışı adı vermekten (hamur işi) 7.000 ceza yazıyorum. Bu diyet dışı cezası değil. Adını da yazmama kuralimiz var. Hamur işi diyebilirsin. Ya da diyet dışı yiyeceklerden ceza getirmeyecek minik yazabilirsin.
Çünkü önceden diyet dışı yediklerini belirtmek için ne kadar nefsimizi köreltmeye çalıştığımız yiyecek varsa yazılıyordu. Akla düşürüp direncimizi kirmamasi adına ismen bunu yedim diye yazmıyoruz. Bunu da genel açıklamış olayım
Cok mantikli. Dikkat ederim bundan sonra

Bu iyi oldu ❤️

bende birsey sormak istiyorum ,mesela diyet disi urunu diyeti uygun halde hazirladiysak o zamanda ismini yazmamali miyiz ?korkuyorum ceza yiycem diye ornek vermeye😆

X