İşte geri almasa o kaloriyi ya. Düşünsene bir avuç diyet dışı 400 kalori. Onu yakmak için 10.000 adım nerden baksan 1.30 saatten fazla efor harciyorsun ve puff uçup gidiyor1 öğün istedigi çok kalorili bir yemeği yesin
Sakın çokom sakınİşte geri almasa o kaloriyi ya. Düşünsene bir avuç diyet dışı 400 kalori. Onu yakmak için 10.000 adım nerden baksan 1.30 saatten fazla efor harciyorsun ve puff uçup gidiyor2 dk içinde
Aslinda bugün başlardı da. Start vermedik. Yarın diyelim o zaman. Adım sayar her zaman açık olsun. Bütün topik yarisiyor kabul ediyorum. Daha liste yapmadım yaparım birazdanAdım yarışması yarın mı başlıyor?
İşte geri almasa o kaloriyi ya. Düşünsene bir avuç diyet dışı 400 kalori. Onu yakmak için 10.000 adım nerden baksan 1.30 saatten fazla efor harciyorsun ve puff uçup gidiyor2 dk içinde
O ödülü yıldız savaşçısına verdik ya zaten. Biraz daha düşürücez ama. 1000 kalori çok yaSakın çokom sakınasla ele bi ödüle girme
Çok tabi çokom diyet topiği bura . Bi de 1 hafta muaflık da çokO ödülü yıldız savaşçısına verdik ya zaten. Biraz daha düşürücez ama. 1000 kalori çok ya
Ama bunu hızlandırmislar ya bunun orjinali o ahengi daha güzel daha masalsı ahahha
Diyet topigi bura doğru söylüyorsun hahahahaÇok tabi çokom diyet topiği bura . Bi de 1 hafta muaflık da çokinsan kendini kaybediyor
Benim kızların bile diline dolandıydı bu bi araAma bunu hızlandırmislar ya bunun orjinali o ahengi daha güzel daha masalsı ahahha
2 gün de çokDiyet topigi bura doğru söylüyorsun hahahaha
Ne zaman müsait olabilirsen, işlerin ne zaman biterse o zaman başlayalımAslinda bugün başlardı da. Start vermedik. Yarın diyelim o zaman. Adım sayar her zaman açık olsun. Bütün topik yarisiyor kabul ediyorum. Daha liste yapmadım yaparım birazdan