Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

tavsannesi kuzum nerelerdesin.
En son Mira kuzun hastaydi. Cok endiselendik. Umarim iyisinizdir

Bu aksam bitsin artik

Adimlarinizi atin bugun. Yarin listeyi paylasacagim

Diger sayfaya yazdım gecen haftalarda ama sana ulasamadim canım cok tesekkur ederim iyi cok sukur ust uste cok hastalandi o ara ,kaynımın düğünü benim dil sinavi derken hic giremedim. Cok haklısıniz ne deseniz Sen nasılsin?

Baktım herkes buraya kacmıs bende yanınızda olmak istedim

Ben yilbasi sonrasi felaket hastalandim. Daha yeni kendime geldim. Ocakda 5 Gun anca ise gittim. Subatfa ise daha dun basladim. Sen dusun artik.

Iyi yapmissin. Gecis yaparken sende etiketlemistim ama ulasamadik.

İşte geri almasa o kaloriyi ya. Düşünsene bir avuç diyet dışı 400 kalori. Onu yakmak için 10.000 adım nerden baksan 1.30 saatten fazla efor harciyorsun ve puff uçup gidiyor 2 dk içinde
Yemeyin yürüyün bacım hepimiz yürüyelim yurumeyen yiyen bizden değil ölüm orucuna baslayak

Bugünkü menüm kızlar
Uyanınca 500 ml su
Kahvaltı : 1 kase çorba
2 dilim ekmek

Ara: 1 kupa şekersiz kahve
1 kuruvasan (500 kaloriyi bunda kullandım )

Akşam:1 kase corba

Su: 2 litre
Spor : 20 dk Leslie yaptım ama ilk 4 dk acmamisim saatin aktivite kısmını hirsimdan gözüm kör olmuş adım fazla atacam diye o yüzden 16 dk
Chocolita Fit mutlu anne

Eklentiler

• IMG-20240220-WA0011.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20240220_230432.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 32
Ben de menümü yazayım; 20 Şubat Salı
Kahvaltı; peynir, 5/6 zeytin, kızarmış ekmek 1 dilim, 1 dilim de tam buğday ekmeği , 1 tatlı kaşığı bal

Kahve

1 elma

Akşam; 1 kase çorba, sebze yemeği, 1 dilim ekmek

2 litre su
6500 adım
Fit mutlu anne Chocolita

Eklentiler

• IMG_3227.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 33
Ben yilbasi sonrasi felaket hastalandim. Daha yeni kendime geldim. Ocakda 5 Gun anca ise gittim. Subatfa ise daha dun basladim. Sen dusun artik.

Iyi yapmissin. Gecis yaparken sende etiketlemistim ama ulasamadik.

Cok gecmis olsun canım sizede bu yıl biz daha iyiyi cok sukur ,simdi atlattin mi hemen spordu isti cok yuklenmeseydin kendine toparlanmak gereksede once sagligin sonucta
Dogrudur canım geri okudum ama bende kacirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…