Bende seviyorum aslında daha önce yaptım içtim ama düzenli olarak içmemiştim bu 15 günlük süreçte desteklerinize talibimtadı nasıl geldi ben seviyorum tadını gayet içilebilir bence
ben de düzenli ilk kez sizlerle içeceğim zaten yapımı kolay üşenmeden her gün hüppletirizBende seviyorum aslında daha önce yaptım içtim ama düzenli olarak içmemiştim bu 15 günlük süreçte desteklerinize talibim
Oy regl agrisindan yuvarlaniyorum ben.15 dk cardio yapıldıSizler neler yaptınız
Bende eriniyodumben de düzenli ilk kez sizlerle içeceğim zaten yapımı kolay üşenmeden her gün hüppletiriz
Geçmiş olsunOy regl agrisindan yuvarlaniyorum ben.
Cok sinsice geldi
İçiyorsunuz evet canımNe iciyorsunuz? Dukan bira mi
katilmak istersen başladık 15 gün böyleNe iciyorsunuz? Dukan bira mi
Yesilcay ile eslik ederim olur mukatilmak istersen başladık 15 gün böyle
yok... ben işteyim yayıla yayıla oturuyom....6000 adım … kızlar kaç adımdasınız yok mu artıran
olur:)Yesilcay ile eslik ederim olur mu
Ele olsunyok... ben işteyim yayıla yayıla oturuyom....
Ben evde leslie yaptim 15 dk. Saat 9da da yarim saatlik yapicam6000 adım … kızlar kaç adımdasınız yok mu artıran
Ben isterim ama sonuncu olurum kesinHaftaya günlük adım yarışı yapalım mı
Bir dönem diyet yaparken içiyordum Dukan birasını, tadı da sade yeşil çaydan daha bir güzel oluyordu. Seviyordum. Ben de başlayayım, çok iyi oldu bu.ben de düzenli ilk kez sizlerle içeceğim zaten yapımı kolay üşenmeden her gün hüppletiriz
Bende evde yürüyorum zatenBen evde leslie yaptim 15 dk. Saat 9da da yarim saatlik yapicam