Tüketmiyorum yazmak istemiştim uykulu halimle böyle yazmışım16 Şubat menüm
Sabah 11 15
1 yumurta
6 zeytin
Biraz beyaz peynir
Domates salatalık
Birkaç Çatal kaymak bal
Ekmek.tuketmedim
Ara öğün 15 00
Sade Türk.kahvesi 1 hurma
Akşam 18 50
5 ızgara köfte
1 bardak ayran
Salata
1 dilim ekmek
3 Çatal da diyet dışı oldu dışarıda olduğum için yoksa ekmek ve şekerli gıdalar evdeyken tüketiyorum
Telefonuma adım sayar indirdim yarın cezamı cekecem bugün unutmasam acacakti baya adım almışımdır
22 30 1 fincan yesilcay
Suyu 1.5 litreye yakın su ictim
Geçmiş olsun canım choco yazmış zaten erteleyelim ilk fırsatta yaparsınMerhabaFit mutlu anne Chocolita
O gün cezamı ödemek adına 7 bin adım atabildim, 10 bine tamamlayamayınca bilgi veremedim. Bir kaç gün izin istiyorum bu ceza için, inanın ki halim yok. Öksürürken boğazımdan canım çıkacak gibi oluyor. Direncim çok düştü. Dün de menümü yazamadım. Birkaç güne toparlayacağım kendimi inşallah.
Yeni tanıştığımız için gözünüzde sorumsuz görünmek istemem. Hastalık, ev, iş, çocuk yetişmeye çalışıyorum hayata bir yerden... Hepimiz gibi.
Ah bende bendeEvet canımmmm bende seni hatırlıyorum. Bumerang gibiyim, gidip gidip geri dönüyorum.
Geçmiş olsun canım tekrar iyi olunca çekersin cezanıSağolun kızlar. Rahatsızım aktif olamıyorum.
Diyete de dikkat edemedim. İyileşince cezamı ödeyeceğimFit mutlu anne
Maşallah süpersiniz, henüz tek yaptığım oğlumu baskete bırakıp eve dönmek oldu15 dk cardio yapıldıSizler neler yaptınız
Hadi başlayalımbenimle 15 gün dukan birasına başlamak isteyen
var mı???????
2 yeşil çay demleyip üstüne 1 limon 1 şişe soda.. gün içinde içicez...
eski sevgilim epey kilo vermisti ve o sürecte o da çok uygulamıştı... denenebilir...
ben kizimi kursa getirdim onu bekliyorum :) bugun icinde yuruyus ve leslie yapmayi planliyorum15 dk cardio yapıldıSizler neler yaptınız
benimle 15 gün dukan birasına başlamak isteyen
var mı???????
eski sevgilim epey kilo vermisti ve o sürecte o da çok uygulamıştı... denenebilir...
Ben de varimHadi başlayalım
Ben varımbenimle 15 gün dukan birasına başlamak isteyen
var mı???????
Maşallah süpersiniz, henüz tek yaptığım oğlumu baskete bırakıp eve dönmek oldu
Ben de veli toplantısına gidicemben kizimi kursa getirdim onu bekliyorum :) bugun icinde yuruyus ve leslie yapmayi planliyorum
Ben eve gidince hemen yapicam. Su ne kadar koyuyoruz?Ay harikasınız.Mutfağa gidip demleyelim o zaman. Ben işteyim işte tüketeceğim
750 mlBen eve gidince hemen yapicam. Su ne kadar koyuyoruz?
Benimki hazır750 ml
ben 1.5 litrelik boş su şişesine limonu sıkıyorum, iki tane yeşil çay atıp yarısına kadar sıcak suyla demliyorum, 5 dk demlenince üzerine sodayı ekliyorumta taaaa!
Benimki hazır
tadı nasıl geldi ben seviyorum tadını gayet içilebilir benceİçelim güzelleşelim