Geçmiş olsun çokomTamam canım izin yazmıyorum o zaman. 10.000 adımını iyi hissedince ye kadar erteledik. İnşallah çabuk iyilesirsin. Bende ağır bir grip geciriyorum yürüyüş falan yapamadım. Evde yatıyorum
Afiyet olsunFit mutlu anne Chocolita
Bugün:
İlk öğün: Hazır katkısız meyve suyu 2 şişe(biri kırmızı meyveler diğeri yeşil meyveler), dukan birası(2yesil cay+1şişe soda+yarım limon)
Ara: 5 6 ceviz, 2 kare bitter diyetdışı(100 kaloriyi aşmadı diyetdışım)
Son öğün: 2 yumurta, 2 kaşık lor peynir, 1 avokado
Su 3 litre. Akşam eve geçince bir türk kahvesi veya bir kupa kayısı çayı içerim(belki)
Afiyet olsunIyi aksamlar kizlar
16 subat menum
09:00 ceyrek simit, 1 elma
12:00 2 cag kebap, cok az lavas, salata
18:00 ispanak yemegi, 3 kasik yogurt
Su: 2.5 litre
Spor. 30 dk leslie, 5000 adim
Chocolita Fit mutlu anne
İyi akşamlar kızlar
Uyanınca: 500 ml su
1 kupa kiraz saplı cay
Kahvaltı : 1 kase corba
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Cay
Ara: 1 maden suyu
Akşam: 1 kase çorba
2 tane kuru dolma
Su:2 litre
Spor yapmadım ama G5 e girdim sağlam yamulttu vücudum hala titriyo
Chocolita Fit mutlu anne
Salıya az kaldı boşver cumayıGunaydin kizlar,
Cuma olmus bile kimse demiyor
Bacım Allah kimsenin başına vermesin incelmek için gıdeyim dedim 6. Seanstayim amma bildiğin bana eziyet etsinler diye para vermişim çok agriyo be biraz topladı ama istediğim gibi olmasi için saglam 1 yıl düzenli gitmek gerekGeçmiş olsun çokom
Afiyet olsunyasaklı şeyler yedin sandım
Afiyet olsun
afiyet olsun ahretlik g5 nasıl bişey napıyolar
Bacım inceltme için girsek zaten menapoza kadar girmemiz gerekBacım Allah kimsenin başına vermesin incelmek için gıdeyim dedim 6. Seanstayim amma bildiğin bana eziyet etsinler diye para vermişim çok agriyo be biraz topladı ama istediğim gibi olmasi için saglam 1 yıl düzenli gitmek gerek
Afiyet olsun senin menülerini çok beğeniyorumMerhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
️10000 adım cezasının 3. gününü tamamladım. Adımlarım:10311
16 Şubat, Cuma günü
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*1 ince dilim beyaz peynir
*1 ince dilim kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeği (12:00)
*z.yağlı bezelye (5 y.k.)
Ara öğün:
*2 mandalina
Akşam yemeği (19:30)
*3 ızgara köfte
*fırında patlıcan kızartma
*yoğurt
Su: 2 lt.
Egzersiz:
1 saat yürüyüş
Ben bu kadar ağrılı olduğunu bilsem gitmezdim kız Allah'ıma kavusturuyolar resmen 4 seans kaldı bitime inşallahBacım inceltme için girsek zaten menapoza kadar girmemiz gerek
İnşallah bacım da ben pek inanmıyorum onlaraBen bu kadar ağrılı olduğunu bilsem gitmezdim kız Allah'ıma kavusturuyolar resmen 4 seans kaldı bitime inşallah
Artik bende inanmiyom hele şu kadar ağrıdan sonra hiç bı daha tövbe düşman başınaİnşallah bacım da ben pek inanmıyorum onlaraboğazımızı tutsak yeter gibi geliyo onu da biz beceremiyoruz
Geçmiş olsunArtik bende inanmiyom hele şu kadar ağrıdan sonra hiç bı daha tövbe düşman başına
Grip olduğuna inanmıyorum ben grip gibi değil çünküChoco gecmis olsun
Bu sene kim gribim dese agir geciriyor. Artik ne tur bir bakteriyse
Saol kuzum ben ettim sen etmeGeçmiş olsun
Aa yokSaol kuzum ben ettim sen etme
Bencede degil. Baska bir belaGrip olduğuna inanmıyorum ben grip gibi değil çünkü
Merhabalar ben de kısa bir süre önce g5 yaptırdım ama o kadar ağrılı bir şey değildi. Gittiğiniz yer güvenilir değil mi? Çünkü eğer masajı ters yönde yaparlarsa bağırsak düğümlenmesi gibi rahatsızlıklara sebep oluyormuş. (Allah korusun.)Ben bu kadar ağrılı olduğunu bilsem gitmezdim kız Allah'ıma kavusturuyolar resmen 4 seans kaldı bitime inşallah