Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum.Tabi, salı günü tartı günümüz. İster yarın isterseniz salı günü tartı fotoğrafi boy ve hedef kilonuzu göndererek başlayabilirsiniz
Hoşgeldin canım
Merhaba Fit mutlu anne ChocolitaAlys canım son 1 gün cezan kaldı bilgin olsun
@Goklerce senin 3 gün cezan nur topu gibi bekliyo hala bi başlasan mı acabası tatlım
@delfinia seninde 1 gün kalfi canım
misophonia_ diyet dısı cezan var canim 1 gün 10bin adım cezası
Evet canımmmm bende seni hatırlıyorum. Bumerang gibiyim, gidip gidip geri dönüyorum.Hoşgeldin canım
Sende 9. Takımda idin sanki öyle hatırlıyorum
Tekrar hoş geldiniz
Tamamdır canım çok geçmiş olsun. Kaç gün izin almak istiyorsun?Merhaba Fit mutlu anne Chocolita
O gün cezamı ödemek adına 7 bin adım atabildim, 10 bine tamamlayamayınca bilgi veremedim. Bir kaç gün izin istiyorum bu ceza için, inanın ki halim yok. Öksürürken boğazımdan canım çıkacak gibi oluyor. Direncim çok düştü. Dün de menümü yazamadım. Birkaç güne toparlayacağım kendimi inşallah.
Yeni tanıştığımız için gözünüzde sorumsuz görünmek istemem. Hastalık, ev, iş, çocuk yetişmeye çalışıyorum hayata bir yerden... Hepimiz gibi.
Çok teşekkür ederim.Tekrar hoş geldiniz
Vücut kitle indeksinize göre yıkım ekibindesiniz
Gonulmeyvesi grup alfaya A Arrietty_ Sexual Chocolates grubuna geçti.
Kilomuza göre gruplara yerleşiyoruz. Gruplar esitlenene kadar bu şekilde değişiklikler olabilir arkadaşlar
Tamamdır canım çok geçmiş olsun. Kaç gün izin almak istiyorsun?
Canım izin derken, kendimi iyi hissettiğim ilk gün o 10 bin adımı tamamlayacagim. Belki pazar günü bile olabilir. Menü paylaşmaya, dikkatli olmaya devam edeceğim zaten. Sadece bu birkaç gün arada aksaklık olursa hastalığımı bilin istiyorum.Tekrar hoş geldiniz
Vücut kitle indeksinize göre yıkım ekibindesiniz
Gonulmeyvesi grup alfaya A Arrietty_ Sexual Chocolates grubuna geçti.
Kilomuza göre gruplara yerleşiyoruz. Gruplar esitlenene kadar bu şekilde değişiklikler olabilir arkadaşlar
Tamamdır canım çok geçmiş olsun. Kaç gün izin almak istiyorsun?
Tamam canım izin yazmıyorum o zaman. 10.000 adımını iyi hissedince ye kadar erteledik. İnşallah çabuk iyilesirsin. Bende ağır bir grip geciriyorum yürüyüş falan yapamadım. Evde yatıyorumCanım izin derken, kendimi iyi hissettiğim ilk gün o 10 bin adımı tamamlayacagim. Belki pazar günü bile olabilir. Menü paylaşmaya, dikkatli olmaya devam edeceğim zaten. Sadece bu birkaç gün arada aksaklık olursa hastalığımı bilin istiyorum.
1 martta pilatese başlıyorum Allahın izniyle. Hem beslenme, hem spor birarada güzel iş çıkarmayı umuyorum.
Gecmis olsunTamam canım izin yazmıyorum o zaman. 10.000 adımını iyi hissedince ye kadar erteledik. İnşallah çabuk iyilesirsin. Bende ağır bir grip geciriyorum yürüyüş falan yapamadım. Evde yatıyorum
Gecmis olsun