- 16 Aralık 2019
- 20.250
- 80.652
- 31
hadi inşallahHaşlanmış karnabahar vardı biraz. Küçük küçük yaptım. Tereyağında biraz kızarınca üstüne yumurta kırdım
Hadi bakalım -300 ve ötesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallahHaşlanmış karnabahar vardı biraz. Küçük küçük yaptım. Tereyağında biraz kızarınca üstüne yumurta kırdım
Hadi bakalım -300 ve ötesi
Eline sağlık canım hareket olmuş ne güzelÖdülümü yaptim.
Ip 200 atladim
Tum Gun temizlik ile ugrastim
-500 gelip sasirticigimhadi inşallah
-200 ilk hedef dur 300 dedik 500 ü karıştırma-500 gelip sasirticigim
(Aminn)
Deyip -900 le gelirsin şimdi-200 ilk hedef dur 300 dedik 500 ü karıştırma
Lifini bir app yardimiyla olc.
Minimumda gunluk 11 gr lif deniyor (who ya gore boyleydi diye aklimda kalmis), ama aslinda 35 gr civarında onerenler de var. Ve bu degeri tutturmak kolay degil, olcmeden kesin emin olamayabilirsin.
Ben ekmek yemezsem direk etkiliyor. O yüzden mesela muhakkak ekmek oluyor menumde. Tersini cok denedim, salatadan sundan bundan aldigim lif yetmiyor bi sekilde uzun zamandir diyet topigindeyim, ondan olabilir
Teşekkür ederim çok aydınlatıcı olmuş. Aslında akşam erken saatte yemeği kesince düzenli kilo veriliyor. İştahı da keserse bir süre dayanırız nolcak. Dediğiniz kişiyi de araştırayım merak ettim.Alys hanimcim ben diyete girdiğimde ekmegi direkt kesiyorum belki de gercekten arada saglikli ekmek tüketmeli, cünkü diyeti bozsam o gün hemen bu problemim cözülüyor dogru...
günlerdir "bagirsaklari calistirir" adi altinda bi ton ot yedim, yok
ve acikcasi babami kolon kanserinden kaybettigimiz icin korkarim da böyle aksakliklardan
ayrica bahsettigim ilactan salladim mideye az önce bi' tane, baktim bi gelisme yok, ikinciyi de olay mahalline yolladim
sonra arastirmaci kimligimle ilacı arastirdim biraz ama kirildim.
Cünkü herkes sey demis "sakın iki tane içmeyin sabah kosarak lavabo yolunu tuttugunuzda ananiz ağlar iki büklüm olursunuz" falan filan
Su an azcik tirsiyorum, ambalaj tasarimi da harika böyle yarim dairenin icinden günes doguyo gibi bi sey. Insaallah bu sabah o günes benden dogmayacak.()
labellevie hanımcıgım spesifik bi besinim yok istah kesmek icin, belki greyfurt olabilir.
Sonracıma acı metabolizma icin iyi olsa da istah acıyor epey, dikkat ediyorum
ancak yöntem olarak diyebilirim ki mutlaka ve mutlaka aclik
mümkünse 4 yoksa 5'te her türlü yeme olayını kesiyorum
gece epey istah acilmasi yasadim günlerce lakin sabahları istahsız uyandim
öyle böyle derken bugün epey istahsiz uyandim, su an 01:14 ve hala 0 istahim..
diyette referans olarak Aysegül Coruhlu'yu dinliyorum
o aksam ögününü aydinlikta bitirmemiz gerektigini, bunun saglikli olarak en hizli kiloyu verdirdigini ve istahı zaman icerisinde düzenlediğini söylüyor
Öyle iste. Nacizane böyle bi deneyimdeyim
Teşekkür ederim çok aydınlatıcı olmuş. Aslında akşam erken saatte yemeği kesince düzenli kilo veriliyor. İştahı da keserse bir süre dayanırız nolcak. Dediğiniz kişiyi de araştırayım merak ettim.
Kabızlık için zeytinyağı sızma öneriliyor ben denendim ama. Tahıl da beslenmede olması gerekiyor, ekmek olmazsa bulgur, yulaf gibi. Sadece protein uzun vadede sağlıklı değil.
İnşallah da umudum yok ödem olmayınca o kadar çok gitmiyo bendeDeyip -900 le gelirsin şimdi
Alys hanimcim ben diyete girdiğimde ekmegi direkt kesiyorum belki de gercekten arada saglikli ekmek tüketmeli, cünkü diyeti bozsam o gün hemen bu problemim cözülüyor dogru...
günlerdir "bagirsaklari calistirir" adi altinda bi ton ot yedim, yok
ve acikcasi babami kolon kanserinden kaybettigimiz icin korkarim da böyle aksakliklardan
ayrica bahsettigim ilactan salladim mideye az önce bi' tane, baktim bi gelisme yok, ikinciyi de olay mahalline yolladim
sonra arastirmaci kimligimle ilacı arastirdim biraz ama kirildim.
Cünkü herkes sey demis "sakın iki tane içmeyin sabah kosarak lavabo yolunu tuttugunuzda ananiz ağlar iki büklüm olursunuz" falan filan
Su an azcik tirsiyorum, ambalaj tasarimi da harika böyle yarim dairenin icinden günes doguyo gibi bi sey. Insaallah bu sabah o günes benden dogmayacak.()
labellevie hanımcıgım spesifik bi besinim yok istah kesmek icin, belki greyfurt olabilir.
Sonracıma acı metabolizma icin iyi olsa da istah acıyor epey, dikkat ediyorum
ancak yöntem olarak diyebilirim ki mutlaka ve mutlaka aclik
mümkünse 4 yoksa 5'te her türlü yeme olayını kesiyorum
gece epey istah acilmasi yasadim günlerce lakin sabahları istahsız uyandim
öyle böyle derken bugün epey istahsiz uyandim, su an 01:14 ve hala 0 istahim..
diyette referans olarak Dr Aysegül Coruhlu'yu dinliyorum
o aksam ögününü aydinlikta bitirmemiz gerektigini, bunun saglikli olarak en hizli kiloyu verdirdigini ve istahı zaman icerisinde düzenlediğini söylüyor
Öyle iste. Nacizane böyle bi deneyimdeyim