Arabaşı sadece çorba mi yapacaksiniz sweet burada hamurunu da yapıyorlar da yanına ne salatası ya sade yenirCemoos
Cano ben akşamı da yazayım belki giremem yatıp dinlencem annem gelecek şimdi.
Ara öğün
Fellas Bar
Akşam
Arabaşı Çorbası
Salata
Yiitee evde 20 dk egzersiz ekle listene.20 eylül
Sabah: 1d ekmek-1üçgen peynir
öğle: 1tb kısır
akşam: 1tb kuru fasülye-1d.ekmek
Su 2,5lt
spor: 6000adım(biraz yürüyüş yaptım)
Chocolita
adımları arttırıp da yazayım derken uyuyakalmışım
tartıldım 1kg gitmiş ödemdir inş. yağlarda biran önce gider.
Ben akşamları tek seferde yazarım o zaman.Kızlar egzersiz, yürüyüş ve su icimi de menüye eklerseniz takibi kolay olur.
Menüyü sabah akşam yazarsak 2 tur etiket olacak ya akşamları son öğünden sonra ya belliyse sabahtan yazmak en iyisi..
Ben hepsini okuyorum takip ediyorum ama arada kaynama olmuşum diye dikkat ediyorum
1 ekmeği keyfi keder bile yiyebilirim benSen=benbıraksalar 1 ekmek yerim
Haklısın da bak sabahtan beri anca oturdumYapsan iyi olur sanki. Markete çıkmak spora girmiyor.
Benim çok ciddi gözüm dönüyor .şaka falan değil böyle yemek yemeyince saldıracak yer arıyorum kk Survivor yapsalar ben takım arkadaşlarımı yerimİşte bi anda kesemeyiz ki biz. Alışkınız çünkü. Ekmeği kesince baş ağrısından duramıyorum bentabi azalttım yavaş yavaş olacak bi iş bana göre
Çok geçmiş olsun problem ne ki limonlu su iç bogazlarinda bişey varsa hemen kesiyorCok hasta oldum yataktan bildiriyorum. Sabah 1 kase corba bi kac krutonla geri yatis.
Böyle şeyler zoruma gitmez inan iyi bile geliyor öğlen öğünün de mesela yazdığın aklıma geldiAslında kesseniz yada sadece sabahlari tuketseniz o zaman kilo verimi daha hizlanicaktir
Anlıyorum tabi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu en iyi siz bilirsiniz
Ay yok ne hamuruArabaşı sadece çorba mi yapacaksiniz sweet burada hamurunu da yapıyorlar da yanına ne salatası ya sade yenir
Böyle yapsak daha iyi mesela sabahları geldiğimizde herşeyin yolunda olduğunu yazsak yeter sankiBen akşamları tek seferde yazarım o zaman.
Nasıl rahat ederseniz yapın ama tek günün listesi olursa takibi kolay olur.Ben akşamları tek seferde yazarım o zaman.
O hamura ne gerek var yaAy yok ne hamuruhayatta yemem öyle. Çorbası. Tavuklu çorba aslında
Bende yiyemedim sweet yutamiyorum çorbası güzel de hamuru bana göre değil agzgzgxgxAy yok ne hamuruhayatta yemem öyle. Çorbası. Tavuklu çorba aslında
Valla bende sinirli olurum eşim diyor kurban oluyum sen yemek ye aç kalma1 ekmeği keyfi keder bile yiyebilirim bentok karnına çok rahat taşkınlık yiyecek kadar midem geniş
Haklısın da bak sabahtan beri anca oturdum
Benim çok ciddi gözüm dönüyor .şaka falan değil böyle yemek yemeyince saldıracak yer arıyorum kk Survivor yapsalar ben takım arkadaşlarımı yerim
Çok geçmiş olsun problem ne ki limonlu su iç bogazlarinda bişey varsa hemen kesiyor
Böyle şeyler zoruma gitmez inan iyi bile geliyor öğlen öğünün de mesela yazdığın aklıma geldi
Bende bir şeftali ile yoğurt yulaf karisimi yedim şuan aç da değilim tok da değilim mesela
Evet ben de soruluyor diye yazdım sabahları.Böyle yapsak daha iyi mesela sabahları geldiğimizde herşeyin yolunda olduğunu yazsak yeter sankiben herkes yazıyor diye yazıyordum 2 sefer menü yazmak gerekiyor ozaman
Nasıl yutuyorlar anlamış değilim boğulurum benO hamura ne gerek var ya
Aynen yutamam valla hiç denemedim deBende yiyemedim sweet yutamiyorum çorbası güzel de hamuru bana göre değil agzgzgxgx
Hele ki çarşıda şunu mu yiyelim buraya mi gidelim ..o an eşimi bogasim geliyorValla bende sinirli olurum eşim diyor kurban oluyum sen yemek ye aç kalma
Aynen bende akşamları yazıyordum herkes yazınca öyle yazdımEvet ben de soruluyor diye yazdım sabahları.
Bende hiç denemedim benim için zor olmaz belki boğaz genisde gerek yokNasıl yutuyorlar anlamış değilim boğulurum ben
Ay bendeeee. Yemeğe gidecez nereye gidelim der durur boğasım gelirHele ki çarşıda şunu mu yiyelim buraya mi gidelim ..o an eşimi bogasim geliyordiyorum bak ben senin sorunu bile anlamıyorum iş tartismaya dönmeden oturalım bir yere son raddeye geldiğim an elime ne geçse yerim o yüzden benim çok acikmadan yemek yemem lazım .