Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Cemoos

Cano ben akşamı da yazayım belki giremem yatıp dinlencem annem gelecek şimdi.

Ara öğün
Fellas Bar

Akşam
Arabaşı Çorbası
Salata
Arabaşı sadece çorba mi yapacaksiniz sweet burada hamurunu da yapıyorlar da yanına ne salatası ya sade yenir

Kızlar egzersiz, yürüyüş ve su icimi de menüye eklerseniz takibi kolay olur.
Menüyü sabah akşam yazarsak 2 tur etiket olacak ya akşamları son öğünden sonra ya belliyse sabahtan yazmak en iyisi..
Ben hepsini okuyorum takip ediyorum ama arada kaynama olmuşum diye dikkat ediyorum

Yiitee evde 20 dk egzersiz ekle listene.
Adım sayını biraz arttırman iyi olur.
Bence menün güzel sulu yemekleri sususz ye sadece tane olursa gaz olmaz.

Ben akşamları tek seferde yazarım o zaman.

Sen=ben bıraksalar 1 ekmek yerim
1 ekmeği keyfi keder bile yiyebilirim ben tok karnına çok rahat taşkınlık yiyecek kadar midem geniş
Yapsan iyi olur sanki. Markete çıkmak spora girmiyor.
Haklısın da bak sabahtan beri anca oturdum
İşte bi anda kesemeyiz ki biz. Alışkınız çünkü. Ekmeği kesince baş ağrısından duramıyorum ben tabi azalttım yavaş yavaş olacak bi iş bana göre
Benim çok ciddi gözüm dönüyor .şaka falan değil böyle yemek yemeyince saldıracak yer arıyorum kk Survivor yapsalar ben takım arkadaşlarımı yerim
Cok hasta oldum yataktan bildiriyorum. Sabah 1 kase corba bi kac krutonla geri yatis.
Çok geçmiş olsun problem ne ki limonlu su iç bogazlarinda bişey varsa hemen kesiyor
Aslında kesseniz yada sadece sabahlari tuketseniz o zaman kilo verimi daha hizlanicaktir

Anlıyorum tabi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu en iyi siz bilirsiniz
Böyle şeyler zoruma gitmez inan iyi bile geliyor öğlen öğünün de mesela yazdığın aklıma geldi

Bende bir şeftali ile yoğurt yulaf karisimi yedim şuan aç da değilim tok da değilim mesela

Ben akşamları tek seferde yazarım o zaman.
Böyle yapsak daha iyi mesela sabahları geldiğimizde herşeyin yolunda olduğunu yazsak yeter sanki ben herkes yazıyor diye yazıyordum 2 sefer menü yazmak gerekiyor ozaman

Valla bende sinirli olurum eşim diyor kurban oluyum sen yemek ye aç kalma

Valla bende sinirli olurum eşim diyor kurban oluyum sen yemek ye aç kalma
Hele ki çarşıda şunu mu yiyelim buraya mi gidelim ..o an eşimi bogasim geliyor diyorum bak ben senin sorunu bile anlamıyorum iş tartismaya dönmeden oturalım bir yere son raddeye geldiğim an elime ne geçse yerim o yüzden benim çok acikmadan yemek yemem lazım .

Ay bendeeee. Yemeğe gidecez nereye gidelim der durur boğasım gelir gel bacım sarılalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…