- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.318
Adım minik burda daEki Görüntüle 3305015
Şöyle liste tutuyorum.
Komple ✓ olunca asıl listeye cuma ok yapiyorum.
Sizde öğrenin herkes çalışacak grupta gdgdgdvdgdgdg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adım minik burda daEki Görüntüle 3305015
Şöyle liste tutuyorum.
Komple ✓ olunca asıl listeye cuma ok yapiyorum.
Sizde öğrenin herkes çalışacak grupta gdgdgdvdgdgdg
Sen benim xl halimsin ben XXLAy bendeeee. Yemeğe gidecez nereye gidelim der durur boğasım gelir gel bacım sarılalım biz
Özüne dönAdım minik burda da
Dönemiyorum buna minikten daha çok alıştımÖzüne dön
Gerçi değişen bişey yok herkes minik diyorDönemiyorum buna minikten daha çok alıştım
Ayy ilk geldigimde melek kanadı koymuştum birde Pp yeGerçi değişen bişey yok herkes minik diyor
Evet açlık şekeri düşünce baş dönmesi göz kararması olabiliyorKizlar bu acikinca gozu donme olayi sekerle alakali bisey olabilir mi? Aclik sekrriniz mi cok dusuyo noluyo
Onlar da sinir yapiyo benceEvet açlık şekeri düşünce baş dönmesi göz kararması olabiliyor
Bir elma ye hemen dengeler.
Tarçınlı süt şeker düşmesini dengeler.
En kötü bir küp şeker ye.
Olabilir bı keresinde mide spazmi geçirdim ben ne olduğunu anlamadı tabi acildeki pratisyen ozaman da tansiyon düşmüştu üstüne benim başıma gelenler hep boğaz yolunaKizlar bu acikinca gozu donme olayi sekerle alakali bisey olabilir mi? Aclik sekrriniz mi cok dusuyo noluyo
Kuzum.bende yok tencereyle sweet icin diyorum benYa benim hamilelikte çıktı bu kan şekeri düşmesi.
Hâlâ devam ediyo ozellikle ellerim cok titrer hemen ne bulursam ağzıma atarım o derece.
Bana elma çok iyi geliyo da bilmiyorum ki
Acces olmazsa tahlil yaptir bı baktır.
Kızım hastasın ya ben sende oldu zannettim aha diyet elden hidiyohhh dedim agxhxhxhdhKuzum.bende yok tencereyle sweet icin diyorum ben
Benim de şeker yükleme testi varya ondan sonra oldu 2. Gebelikte yaptirmistimYa benim hamilelikte çıktı bu kan şekeri düşmesi.
Hâlâ devam ediyo ozellikle ellerim cok titrer hemen ne bulursam ağzıma atarım o derece.
Bana elma çok iyi geliyo da bilmiyorum ki
Acces olmazsa tahlil yaptir bı baktır.
Hayir be bxbxbxbx acikinca adam kesmeye kalkiyolar diye dedim aclik sekrrinizde bisey mi var diye j jcjcKızım hastasın ya ben sende oldu zannettim aha diyet elden hidiyohhh dedim agxhxhxhdh
Ben mesela aç olunca bide sıcaksa Allaaaah bayılacak gibi olurum. Kan şekerim düşüyor sanırım dediğin gibiKizlar bu acikinca gozu donme olayi sekerle alakali bisey olabilir mi? Aclik sekrriniz mi cok dusuyo noluyo
Ellerin falan titriyor mu benim gibiBen mesela aç olunca bide sıcaksa Allaaaah bayılacak gibi olurum. Kan şekerim düşüyor sanırım dediğin gibi
Eveet hem de nasıl.Ellerin falan titriyor mu benim gibi