Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selam kızlar günaydın
bu sabah tartıldım 58.7 geldim. başlangıcımı bu kabul ediyorum.
baya yazışmışsınız oku oku bitiremedim yine dönüp dönüp okumaya çalışacağım.
ben aralıklı oruç gibi beslenmeye çalışıyorum bu arada 12 gibi başlayıp akşam 8 de kapatıyorum.
çalıştığım için bu sistem bana iyi geliyor.

merhaba menünüzü inceledimde günde 3 öğün fazla değilmi birde 5 dilim ekmek yemişsiniz. kusura bakmayın yargılamak için sormuyorum kaç kilosunuz acaba? birde hem çorba hem ekmek hem nohut yemeği fazla geldi bana diyetteki biri için. çünkü çorba içildiğinde ekmek tüketilmez ayrıca yada sadece ekmek ve çorba tüketilir yemek tüketilmez hepsi çok fazla

Ben nedense doğru yaptığımı düşünüyorum tamamen ekmeği kesemem çünkü normalde çok çok fazla tüketim i olan biriyim tamamen diyetten vazgeçmektense yavaş yavaş bu şekilde bırakabilirim anca

Birde ilk diyetisyen deneyimimde tabi ozaman 75 civarı kilolardayken bile bana günlük 6 dilim ekmek verilmisti şuan 89 kiloyum

Tamamen ekmekten vazgecersem diyetten de çok çabuk bikarim sanırım gözüm döner benim

Aile içinde bile lise yaşlarında açım diye ağlayan bir tipi ekmeksiz kimse zyiflatamaz

Sen=ben bıraksalar 1 ekmek yerim

Kııaaazz öyle olmaaaz. Beyaz ekmek yemeyin bır dılım t.b ekmegı gunde bır tane sabah baska yok. Bide bool hareket enerciiiiiiii
İşte bi anda kesemeyiz ki biz. Alışkınız çünkü. Ekmeği kesince baş ağrısından duramıyorum ben tabi azalttım yavaş yavaş olacak bi iş bana göre

Bende hastayım hepimize geçmiş olsun. Miniğim hareket etmemiz lazım. Olmazsa yürüyüş yapalım minimum 20 dk. Bence minimum 30 ama. 20. Dk da vücut ısınmaya başlıyor çünkü. Üstüne koymamiz lazım ki bir şeye benzesin. Derin temizlik yaparsak bu da egzersiz sayılabilir bence çünkü saatler alıyor ve hal de kalmiyor zaten

İşte bi anda kesemeyiz ki biz. Alışkınız çünkü. Ekmeği kesince baş ağrısından duramıyorum ben tabi azalttım yavaş yavaş olacak bi iş bana göre
Aslında kesseniz yada sadece sabahlari tuketseniz o zaman kilo verimi daha hizlanicaktir
Anlıyorum tabi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu en iyi siz bilirsiniz

Aslında kesseniz yada sadece sabahlari tuketseniz o zaman kilo verimi daha hizlanicaktir

Anlıyorum tabi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu en iyi siz bilirsiniz
İşte olmuyor kaç kere denedim direkt kesince çok kötü oluyorum ben sonra tabi diyeti bırakıyorum. Bence en iyisi böyle benim için yavaş yavaş azaltmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…