- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
merhaba menünüzü inceledimde günde 3 öğün fazla değilmi birde 5 dilim ekmek yemişsiniz. kusura bakmayın yargılamak için sormuyorum kaç kilosunuz acaba? birde hem çorba hem ekmek hem nohut yemeği fazla geldi bana diyetteki biri için. çünkü çorba içildiğinde ekmek tüketilmez ayrıca yada sadece ekmek ve çorba tüketilir yemek tüketilmez hepsi çok fazlaSabah kahvaltısi 09.30
Omlet,2dilim ekmek,2 dilim peynir,2 küçük domates 8 yeşil zeytin,çay
Öğlen 13.30
1kepce tavuk çorbası
Bir kase nohut yemeği
2dilim ekmek ,yoğurt
Akşam 8.00
4-5 kaşık nohut yemeği
Küçük kase tavuk çorbası
1 dilim t.b ekmek
2 litreyi çoktan geçtim spor yapmadım ne yapsam bilemiyorum sırtımı zorlamayacak bişey yapmam lazım sırt agrim çok bu ara
Eksta bir çabam yok normalde yurumedigim icin markete vs çıkmaya başladımSpor yapıyor musun?
Ben nedense doğru yaptığımı düşünüyorum tamamen ekmeği kesememmerhaba menünüzü inceledimde günde 3 öğün fazla değilmi birde 5 dilim ekmek yemişsiniz. kusura bakmayın yargılamak için sormuyorum kaç kilosunuz acaba? birde hem çorba hem ekmek hem nohut yemeği fazla geldi bana diyetteki biri için. çünkü çorba içildiğinde ekmek tüketilmez ayrıca yada sadece ekmek ve çorba tüketilir yemek tüketilmez hepsi çok fazla
Sen=benBen nedense doğru yaptığımı düşünüyorum tamamen ekmeği kesememçünkü normalde çok çok fazla tüketim i olan biriyim tamamen diyetten vazgeçmektense yavaş yavaş bu şekilde bırakabilirim anca
Birde ilk diyetisyen deneyimimde tabi ozaman 75 civarı kilolardayken bile bana günlük 6 dilim ekmek verilmistişuan 89 kiloyum
Tamamen ekmekten vazgecersem diyetten de çok çabuk bikarim sanırım gözüm döner benim
Aile içinde bile lise yaşlarında açım diye ağlayan bir tipi ekmeksiz kimse zyiflatamaz
Yapsan iyi olur sanki. Markete çıkmak spora girmiyor.Eksta bir çabam yok normalde yurumedigim icin markete vs çıkmaya başladım
Kııaaazz öyle olmaaaz. Beyaz ekmek yemeyin bır dılım t.b ekmegı gunde bır tane sabah baska yok. Bide bool hareket enerciiiiiiiiSen=benbıraksalar 1 ekmek yerim
İşte bi anda kesemeyiz ki biz. Alışkınız çünkü. Ekmeği kesince baş ağrısından duramıyorum benKııaaazz öyle olmaaaz. Beyaz ekmek yemeyin bır dılım t.b ekmegı gunde bır tane sabah baska yok. Bide bool hareket enerciiiiiiii
Aslında kesseniz yada sadece sabahlari tuketseniz o zaman kilo verimi daha hizlanicaktirİşte bi anda kesemeyiz ki biz. Alışkınız çünkü. Ekmeği kesince baş ağrısından duramıyorum bentabi azalttım yavaş yavaş olacak bi iş bana göre
Anlıyorum tabi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu en iyi siz bilirsinizBen nedense doğru yaptığımı düşünüyorum tamamen ekmeği kesememçünkü normalde çok çok fazla tüketim i olan biriyim tamamen diyetten vazgeçmektense yavaş yavaş bu şekilde bırakabilirim anca
Birde ilk diyetisyen deneyimimde tabi ozaman 75 civarı kilolardayken bile bana günlük 6 dilim ekmek verilmistişuan 89 kiloyum
Tamamen ekmekten vazgecersem diyetten de çok çabuk bikarim sanırım gözüm döner benim
Aile içinde bile lise yaşlarında açım diye ağlayan bir tipi ekmeksiz kimse zyiflatamaz
Cok gecmis olsunCok hasta oldum yataktan bildiriyorum. Sabah 1 kase corba bi kac krutonla geri yatis.
Cok tesekkur ederimCok gecmis olsun
İşte olmuyor kaç kere denedim direkt kesince çok kötü oluyorum ben sonra tabi diyeti bırakıyorum. Bence en iyisi böyle benim için yavaş yavaş azaltmakAslında kesseniz yada sadece sabahlari tuketseniz o zaman kilo verimi daha hizlanicaktir
Anlıyorum tabi vucudunuzun neye ihtiyaci oldugunu en iyi siz bilirsiniz