Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

6 saatde bir ates dusurucu verince pek cikmamisti.
Bu erkekler cok sorumsuz. Adami ates dusurucu icin yollayim. Mac izlemeye gitti sonra. Ates dusurucu veninde gitmis. Suan 38.3 atesi
Dilerim ateş düşürücü ilacını en kısa zamanda içer,gece ateşi düşer ve gece uykusunu alır inşallah.
Acil şifalar diliyorum A Arrietty_ 🙏💐

Sabah
1 kaşarlı tost 1 bardak komposto
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Çay

Ara kahve 1 kare

Akşam

1 kase yayla çorbası
1 kase mantı

Çay yanı 100 kalori

Su 1 lt
10 bin adım aylık sonuç 3.gün Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• 20240203_222837.jpg
    20240203_222837.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 15
Diyet tatlıysa yaz gitsin 😁
İncir uyutması 🥰
(Benim yaptığımda 8 kuru incir ve 750 ml süt vardı. Youtube'dan bulduğum tarifin yarım ölçüsünü yaptım.)
kalori araştırması yaptım, 2 kuru incir,150 ml yarım yağlı süt ile yapılırsa ve iki küçük kaseye bölünürse 1 küçük kasesi 92 kcal oluyormuş Chocolita Chocolita
İçine hiç şeker eklenmeden yapılması güzel. Kuru incirlerin üzerini geçecek kadar kaynar su koyuyoruz. Kuru incirleri 5 dakika kadar kaynar suda bekletiyoruz, yumuşayınca küçük küp küp doğruyoruz.
Sütü ısıtıyoruz.(yoğurt mayalarkenki sıcaklığı gibi, parmağımızı değdirince sıcak olacak gibi ısıtıyoruz.)
Doğranmış kuru incirleri sütün içine koyup, blenderın parçalayıcısı ile karıştırıyoruz.
Karışımı iki küçük kaseye döküyoruz.
Üzerini aliminyum folyo ile kapatıp,2 kat bir havlu ile örtüp, 2 saat oda sıcaklığında dinlendiriyoruz. Sonra buzdolabına koyuyoruz.
İncirin sütü mayalama özelliği sayesinde katılaşıyormuş ve çok hafif bir tatlı oluyormuş.

Son düzenleme:
İncir uyutması 🥰
(Benim yaptığımda 8 kuru incir ve 750 ml süt vardı. Youtube'dan bulduğum tarifin yarım ölçüsünü yaptım.)
kalori araştırması yaptım, 2 kuru incir,150 ml yarım yağlı süt ile yapılırsa ve iki küçük kaseye bölünürse 1 küçük kasesi 92 kcal oluyormuş Chocolita Chocolita
İçine hiç şeker eklenmeden yapılması güzel. Kuru incirlerin üzerini geçecek kadar kaynar su koyuyoruz. Kuru incirleri 5 dakika kadar kaynar suda bekletiyoruz, yumuşayınca küçük küp küp doğruyoruz.
Sütü ısıtıyoruz.(yoğurt mayalarkenki sıcaklığı gibi, parmağımızı değdirince sıcak olacak gibi ısıtıyoruz.)
Doğranmış kuru incirleri sütün içine koyup, blenderın parçalayıcısı ile karıştırıyoruz.
Karışımı iki küçük kaseye döküyoruz.
Üzerini aliminyum folyo ile kapatıp,2 kat bir havlu ile örtüp, 2 saat oda sıcaklığında dinlendiriyoruz. Sonra buzdolabına koyuyoruz.
İncirin sütü mayalama özelliği sayesinde katılaşıyormuş ve çok hafif bir tatlı oluyormuş.
Lezzetli olmuştur canım çok iyi ♥️
Selam kizlar yoldayım eve dönüyorum,çok odemliyim hala regl olamadım 😒 inşallah pazartesi hem yol ödemi hem de regl ödemi çok olmaz
Selam 🙋🏻‍♀️ tartı günümüz salı oldu

Selamlar kizlar nasılsınız haftasonu da bitti 🥺
Mayistim iyice bı kalkıp hareket edeyim bari sabah iş var 🥺
Az sonra Leslie yapmaya baslicam sonra biraz evi toplarım.
Son ana kadar okullar tatil olacak mı diye bekledim olmadi🙈
Akşama yemeğim yok evler dandini ben keyif yapıyorum 💃

Merhaba Cemoos Cemoos 🤗:KK200:
Haftasonu çok çabuk geçti yine, değil mi?
Kahvaltı,bulaşık makinesi boşaltma, çamaşır, banyo ile gün geçti. Arada bir Türk kahvesi molası verdim.
Yeni dönemde okulda başarılar, kolaylıklar dilerim.🥰🙏🍀💐🌸🌺

Evet ya ne çabuk geçti dimi. Okul telaşı başlıyor artık. Bak keyfine amaan saldım dunyayi

İyi akşamlar kizlar
4 subat menüm biraz dolu ama CIS yok
Sabah
Bol kahvaltı
Bir simit
Biraz şarküteri ürünü
Pey ir zeytin çay
Ara öğün yapmadım
Akşam
Ekmek arası köfte
3 sıkım çiğköfte
Su 1.5 lt geçti
Evde 50 dk dan fazla Leslie yaptım
Eşim gelince çay içerim belki biraz kuruyemiş yerim.
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

X