Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İsabet olmuş o zaman sevindim 🥰 İlk sayfayı okudunuz değil mi? Kuralları kabul ederseniz yarın baslangic kilonuzu tartı fotoğrafiyla, boy ve hedef kilonuzu da bekliyoruz
İlk sayfayı okudum evet yarın tekrar tartilip resim atarım inşallah kurallardan yana da bir sikintim yok kabul çünkü kilolar gidecek sadece azcik itici güç gerek 😇

Merhaba hanımlar 😍. Uzun bi hastalık sürecini deride görülen döküntülerle karşılaşarak uğurladık şükür 🥲 kızamık çıkarıyolarmış meğerse çocuklar bizde kızamıktan olmasa da domuz gribinden nasibimizi aldık 🥺
Yarına tartıda kaç gelirim bilmiyorum ama aşırı motiveyim 🥳🥳🥳

Merhaba hanımlar 😍. Uzun bi hastalık sürecini deride görülen döküntülerle karşılaşarak uğurladık şükür 🥲 kızamık çıkarıyolarmış meğerse çocuklar bizde kızamıktan olmasa da domuz gribinden nasibimizi aldık 🥺
Yarına tartıda kaç gelirim bilmiyorum ama aşırı motiveyim 🥳🥳🥳
Ay hadi bakalım. Bu hafta bende tartıdan çok Ümitliyim. Hemde regle rağmen 🥺 inşallah son dk gölü atmaz bana

Hoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxh
Yok çok şükür sapik değilim 😂 bizim tanisikligimiz bayağı eskiye dayandığı için yazdım öyle lisede başladı hala devam ediyor şükür hayatıma renk ve anlam katanlardan olur kendileri 😉

X