- 8 Aralık 2021
- 3.354
- 14.229
- 32
Allah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabiSelam arkadaşlar hala katılmak isterseniz 2 kişilik yerimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabiSelam arkadaşlar hala katılmak isterseniz 2 kişilik yerimiz var
İsabet olmuş o zaman sevindim İlk sayfayı okudunuz değil mi? Kuralları kabul ederseniz yarın baslangic kilonuzu tartı fotoğrafiyla, boy ve hedef kilonuzu da bekliyoruzAllah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabi
İlk sayfayı okudum evet yarın tekrar tartilip resim atarım inşallah kurallardan yana da bir sikintim yok kabul çünkü kilolar gidecek sadece azcik itici güç gerekİsabet olmuş o zaman sevindim İlk sayfayı okudunuz değil mi? Kuralları kabul ederseniz yarın baslangic kilonuzu tartı fotoğrafiyla, boy ve hedef kilonuzu da bekliyoruz
Tamamdır. Hoş geldiniz 2 mezun verdik. İnşallah darısı başımızaİlk sayfayı okudum evet yarın tekrar tartilip resim atarım inşallah kurallardan yana da bir sikintim yok kabul çünkü kilolar gidecek sadece azcik itici güç gerek
Hoşbuldum inşallah sene sonunda 30 kilo fazlamı ugurluyorum ve 2025 e fit ve düzgün hatlara sahip olduğum vucudumla giriyorum ideal kilomuda ömür boyu koruyorum Allah'ın izniyleTamamdır. Hoş geldiniz 2 mezun verdik. İnşallah darısı başımıza
Allah. Be bende bugün tartıldım ölçü. Falan aldım katılırım tabi
Evet şükürler olsun hoşbuldumEvren sana calisiyor bugun demektir
Hosgeldin.
Hoş geldinEvet şükürler olsun hoşbuldum
Ay hadi bakalım. Bu hafta bende tartıdan çok Ümitliyim. Hemde regle rağmen inşallah son dk gölü atmaz banaMerhaba hanımlar . Uzun bi hastalık sürecini deride görülen döküntülerle karşılaşarak uğurladık şükür kızamık çıkarıyolarmış meğerse çocuklar bizde kızamıktan olmasa da domuz gribinden nasibimizi aldık
Yarına tartıda kaç gelirim bilmiyorum ama aşırı motiveyim
Hoşbuldum yavru kuşum her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz geleneği bozmadıkHoş geldin
Yaa tanidik demek. Hangi topiktenHoşbuldum yavru kuşum her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz geleneği bozmadık
Biz liseden beri birlikteyizYaa tanidik demek. Hangi topikten
Pek ümitli değilim çokom sabit bile gelsem şükür edicem çünkü hiç yeme düzeni uyku düzeni kalmadıAy hadi bakalım. Bu hafta bende tartıdan çok Ümitliyim. Hemde regle rağmen inşallah son dk gölü atmaz bana
Liseden arkadaşım çokom yediğimiz ayrı gitmemiş ikimize de göbek olmuş eritmeye bile beraber geldikYaa tanidik demek. Hangi topikten
Üniversiteyi atlama lütfen kirilirim orda da birlikteydikLiseden arkadaşım çokom yediğimiz ayrı gitmemiş ikimize de göbek olmuş eritmeye bile beraber geldik
Hoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxhHoşbuldum yavru kuşum her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz geleneği bozmadık
ahahahhaa diyet sapığıHoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxh
Pesimizdeler dut çok zor durumdayım ondan herkese sapik gözüyle bakıyomahahahhaa diyet sapığı
Yok çok şükür sapik değilim bizim tanisikligimiz bayağı eskiye dayandığı için yazdım öyle lisede başladı hala devam ediyor şükür hayatıma renk ve anlam katanlardan olur kendileriHoşgeldin Pandora yahu neden ilk geldiğinde söylemiyorsun ben seni eski diyet sapiklarindan zannettim ahshzhzhxhxh