TamamdirNasıl ben sıradayım ama.
Bugün 3 mil leslie yaptım dizlerim titredi resmen.
Tek öğün yedim bamya ve salata. ekmek zinhar tuketmiyorum.
Akşama da şeftali yedim. 6 dan sonra yemiyorum.
Cemos +7-8 kişi ediyor pazartesiyeOsllem sonradan aklıma geldi yazdım seni ve süpürgeyi.
Galiba brokilo var ilk
Sonra sen mıydın süpürge mi emin olamadım.
Ama pazartesi yeni gruplar son kez oluşur bence.
Şimdi lady evet o şekilde yeaaa yedik aman ne olacak cozeriz yazanı listeye de almayız zaten ama taşkınlık yapanı şifreli bir dille bunu söyleyip cezaya tuttuk ya hani sen bu da mı olmasın direkt diskalifiye mi olsun diyorsun? Kaçamak yapana ceza koyduk. Kaçamak yaptığını söylerse tabi. Söylemeyenler vardır belki aramızda bilemiycimBende naçizane fikrimi ekleyeyim kurallar konusunda. Kaçamaklarda alınan kalorileri en az 40 dklık tempolu bir yürüyüş ile tolere etmek mümkün. 40 dklık tempolu yürüyüşü düşünürsek 10 bin adımlık ceza ideal olacaktır diye düşünüyorum.
Kaçamak yapanın "Ölümlü dünyadayız ayol bugün yedim yarın dengelicem" şeklinde yazması bence direkt diskalifiye sebebi olmalı çünkü istikrar ve sabır isteyen bi süreçteyiz. Karşıdaki insanın da gardını kırmaya neden olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz söylemlerin.
Diyet sürecinde hepimizin belli bir yolda düzenli devam etmesi gerekiyor çünkü vücudun en sevmediği şey dengesizlik. Bugün ekmek mi yedim 1 dilim 1 hafta boyunca o dilimde süreklilik sağlayalım bence bugün ekmek yedim yarın ekmeği kestim yerine 1 top dondurma yedim yok eltim börek yapmıştı ince dilim onu yedim ekmek yerine bence bunlar sayılmamalı. Direkt ceza almalı. 1 dilim ekmek avuç içi kadardır ve 3 yk pilava eşittir veya 1 kepçe çorbaya. Bunun dışındakileri kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.
O topigi kapatalım. Listede olmayanlar burada olsun yine bence. O muhabbet burada da dönebilir. Oradan aktif çok az kişi var zaten komple sessizlesti diye düşünüyorumChocolita chocum eski topigi ya kapatalim ya orada da bir grup kuralım.
Yeni gelmek isteyen oluyor sen şimdi red edemezsin
Ben biraz yoluna koyanilirim orayı birde kaptan koyarız ayrı bir grup olabilir.
Yada kapatirsin hepimiz buradan devam ederiz kapalı liste olur.
Aynen öyle olduEllerimle bir canavar yarattım derler yaChocolita o bu mu
Bebeğiyle yürüyüşe gidemeyen. Bebeleri babasında durmayanlarKac yas aralığında bebeği olanlar mesela onada bi açıklık getirelim
Bende olmadı da benim de internetim de yavaşlık varKızlar sitede galiba sorun var.
Yorum yap kısmı çıkmadı kaç dakikadır.
Haberiniz olsun.
Çünkü benim 15 aylık bebem var doğur bi tane hemenChoco beni daha çok tanıyor neden sana torpil geçiyor
Baya bekleyince geliyorKızlar sitede galiba sorun var.
Haberiniz olsun.
Bende internet yavaş sanıyordum sitedenmişBende olmadı da benim de internetim de yavaşlık varherkes uyudu interneti tek kullanan benim ama çok yavaş
Bende sayfaya giriyorum yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor bildirimlere tıklayınca girilmiyor bir sıkıntı var belliSite çökecek haberiniz olsun belki sabaha kadar giremeyiz
Ay evet ya bendede öyle oldu yazamadım kaç dakikadırKızlar sitede galiba sorun var.
Haberiniz olsun.
Ohh şükür benim bebem daha 18 aylık yürüyüş falan aşırı zor ama Leslie yapabilirim sanırsamBiz çocuklular 10 bin adım yerine evde egzersiz yapabiliyoruz chocom torpil geçti
Siizn hepinizi banlamis kazen çok yazmayın diye bende bişey yokBende sayfaya giriyorum yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor bildirimlere tıklayınca girilmiyor bir sıkıntı var belli
Çünkü benim 15 aylık bebem var doğur bi tane hemen
Ya ben senin nicki brokoli diye okuyorumOhh şükür benim bebem daha 18 aylık yürüyüş falan aşırı zor ama Leslie yapabilirim sanırsam
Senin bide ayrı tikin var ondanmiSiizn hepinizi banlamis kazen çok yazmayın diye bende bişey yok
Ağzına sağlık krallıkEvde düzenli ev yemeği pişiyorsa 2-3 çeşit sen kendine uygun olanı seçeceksin.
Okulda besinleri öğretirler ya onun gibi düşün yediklerinin içeriğini bil o zaman daha iyi olur.
Bir öğünde sebze+ protein+karbonhidrat almalıyız.
Protein olarak et tavuk balık şart değil peynir yoğurt yumurta da protein.
Sebzelerin hepsi kabak gibi salatalık gibi bol su içermiyor ya da hepsi yapraklı değil ıspanak gibi. Ona göre yiyeceksin.
Baklagiller bitkisel protein ama karbonhidrat içeriği yüksek.
Bütün tahıl ve nişastalı ürünler zaten karbonhidrat.
Yemişler tohumlar faydalı yağ.
Bİr öğün protein salata yenmişse bir öğün sebze yoğurtla dengelenebilir.
Çorba ve pilavlar ekmek değerinde biri varsa ekmek çıkabilir böylelikle evdeki yemekten de yersin.
Ama doktorlar pilavı değil de tam tahıllı ekmeği tercih ediyor. Pilavı da haftada 1 kere bulgur olursa daha da iyi olur.
Neden? Çünkü pirincin glisemik indeksi yüksek. Kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürür yani pilav yiyen çabuk acıkır.
Bulgur ona göre daha düşük o yüzden tercih edilir.
Ben başka bir manyak olduğum için Miraç bebekken sabahın 6 sında uyanıyordum, eşim evde oluyor tabi 7 de işe gidecek ya. Hava daha aydınlanmamis kalkıp yürüyüşe çıkıp geliyordum. Buraya da atıyordum o fotoları. Ben geliyordum eşim ise gidiyordu bebek zaten uykuda. Ah ulan oyle bir azim. O sene işte 20 kilo verdim. O sıcak yataktan çıkiyordum. Alarm kuruyordum be. Aaaah aahh. Bir bir geri aldım biiiir birBebeğiyle yürüyüşe gidemeyen. Bebeleri babasında durmayanlar
Senin bide ayrı tikin var ondanmi
O yazın beni çok etkilemiştiAğzına sağlık krallık
Ben başka bir manyak olduğum için Miraç bebekken sabahın 6 sında uyanıyordum, eşim evde oluyor tabi 7 de işe gidecek ya. Hava daha aydınlanmamis kalkıp yürüyüşe çıkıp geliyordum. Buraya da atıyordum o fotoları. Ben geliyordum eşim ise gidiyordu bebek zaten uykuda. Ah ulan oyle bir azim. O sene işte 20 kilo verdim. O sıcak yataktan çıkiyordum. Alarm kuruyordum be. Aaaah aahh. Bir bir geri aldım biiiir bir