Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Nasıl ben sıradayım ama.
Bugün 3 mil leslie yaptım dizlerim titredi resmen.
Tek öğün yedim bamya ve salata. ekmek zinhar tuketmiyorum.
Akşama da şeftali yedim. 6 dan sonra yemiyorum.
Tamamdir
Osllem sonradan aklıma geldi yazdım seni ve süpürgeyi.
Galiba brokilo var ilk
Sonra sen mıydın süpürge mi emin olamadım.
Ama pazartesi yeni gruplar son kez oluşur bence.
Cemos +7-8 kişi ediyor pazartesiye
Şimdi lady evet o şekilde yeaaa yedik aman ne olacak cozeriz yazanı listeye de almayız zaten ama taşkınlık yapanı şifreli bir dille bunu söyleyip cezaya tuttuk ya hani sen bu da mı olmasın direkt diskalifiye mi olsun diyorsun? Kaçamak yapana ceza koyduk. Kaçamak yaptığını söylerse tabi. Söylemeyenler vardır belki aramızda bilemiycim
O topigi kapatalım. Listede olmayanlar burada olsun yine bence. O muhabbet burada da dönebilir. Oradan aktif çok az kişi var zaten komple sessizlesti diye düşünüyorum
Ellerimle bir canavar yarattım derler ya Chocolita o bu mu
Aynen öyle oldu 10.000 çok değil işte istiyorlar ki 20.000 e mecbur olsunlar ahaha

Ağzına sağlık krallık
Bebeğiyle yürüyüşe gidemeyen. Bebeleri babasında durmayanlar
Ben başka bir manyak olduğum için Miraç bebekken sabahın 6 sında uyanıyordum, eşim evde oluyor tabi 7 de işe gidecek ya. Hava daha aydınlanmamis kalkıp yürüyüşe çıkıp geliyordum. Buraya da atıyordum o fotoları. Ben geliyordum eşim ise gidiyordu bebek zaten uykuda. Ah ulan oyle bir azim. O sene işte 20 kilo verdim. O sıcak yataktan çıkiyordum. Alarm kuruyordum be. Aaaah aahh. Bir bir geri aldım biiiir bir

O yazın beni çok etkilemişti azmine hayran kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…