Ben bugün limonlu su içmedim midem yanmadı ..bende mide yanması yapıyor limonlu su
Artemis ciddi ciddi yazıyor sweet le cemos komik emoji atıyor dersi kaynatan öğrenci gibiKim gülüyor neye gülüyorbugün biraz geç anlıyorum üzgünüm
En geç 10 daKahvaltıyı kaçta yapıyorsun?
En geç 10 da
Hiç yapmadım valla
Bunu tüm gün mu içeceğim sirkeden tiksinmem . limonlu suyu tüm gün içmiştim çünküÇay kaşığı ya da bardak büyükse tatlı kaşığı bal ekleyip dene bakalım hatta tiksinmezsen elma sirkesi 1 tatlı kaşığı
Bu üçünün birleşimi efsane
Bir haftaya alışırsın.Hiç yapmadım valladoğum yapınca kilolu hayata geçiş yaptım, ikinci bebeğimi de düşük yaptıktan sonra depresyondan çok yeyip üstüne ekledim, ilk çocuğumu da büyüttüm ancak fırsatım oldu
Bunu tüm gün mu içeceğim sirkeden tiksinmem . limonlu suyu tüm gün içmiştim çünkü
Yürüyüş benim için zor çocuğu bırakamıyorum ama haftada 3 gün düzenli pilates dersim var, evde de leslie yapabilirim ekstra olarak. Yürüyüş cezası almamaya çalışacağım artıkBir haftaya alışırsın.
Ben geçen topicte porsiyon azalttım öyle verdim.
Burada yürüyüş egzersiz de var çok etkili olur.
Ara öğün yapmıyor musun ?Benim bugünkü menüm 2 öğün
sabah ton balıklı tam buğday sandviç yanında çay
Akşam beğendili et, 2 yemek kaşığı kadar pilav yanında cacık
1 saat de pilates dersim vardı
Evet ama bebekli arkadaslar için adıma artı yok başka ceza verilebilir.Yürüyüş benim için zor çocuğu bırakamıyorum ama haftada 3 gün düzenli pilates dersim var, evde de leslie yapabilirim ekstra olarak. Yürüyüş cezası almamaya çalışacağım artık
Her zaman yapmıyorum ihtiyaç duymuyorum gündüzleri, beni geceleri çocuğu uyuttuktan sonra tatlı krizi yokluyor en çok zorlandığım kısım o şuan. TamamdırAra öğün yapmıyor musun ?
Yoğurt yiyebilirsin kahve ve kuruyemiş.
Meyve.
Birde yarından itibaren beni etiketle olur mu not alıyorum.
Hadii şifa olsun takım arkadaşım inşallah bol bol ekşi görürüz birinci oluruzMerhabalarCemoos
Çarşamba gününe ait menü ve egzersiz bilgilerimi paylaşayım.
Bugün sabah birşey yemedim.
İşyerimden izin almıştım, çok uykusuzdum, biraz geç gittim işe. Öğle yemeği saati yakındı, kahvaltı yapmadım.
Öğlen 12:30'da işyerimde 1 kepçe miktarında tarhana çorbası, kıymalı kabak yemeği, yoğurt yedim.
Arada 1 fincan yeşil çay içtim.
Akşam ise zeytinyağlı diyet yemeği, yoğurtlu haşlanmış kabak, 1 haşlanmış patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Sonra da 1 porsiyon meyve yedim.
Yarım saat yürüyüş yaptım öğlen.
Suyum 2,5 lt oldu.
Tüm gün limonlu su içsem tansiyonum 4/2 lere düşer.Bunu tüm gün mu içeceğim sirkeden tiksinmem . limonlu suyu tüm gün içmiştim çünkü
Gece çok çok zorlanırsan su iç süt iç tarçınlı süt bastırır.Her zaman yapmıyorum ihtiyaç duymuyorum gündüzleri, beni geceleri çocuğu uyuttuktan sonra tatlı krizi yokluyor en çok zorlandığım kısım o şuan. Tamamdır
Meyveyi akşam yemeğinden sonra yeme bence. İşe götür öğle ve akşam arası bir saatte yersin.MerhabalarCemoos
Çarşamba gününe ait menü ve egzersiz bilgilerimi paylaşayım.
Bugün sabah birşey yemedim.
İşyerimden izin almıştım, çok uykusuzdum, biraz geç gittim işe. Öğle yemeği saati yakındı, kahvaltı yapmadım.
Öğlen 12:30'da işyerimde 1 kepçe miktarında tarhana çorbası, kıymalı kabak yemeği, yoğurt yedim.
Arada 1 fincan yeşil çay içtim.
Akşam ise zeytinyağlı diyet yemeği, yoğurtlu haşlanmış kabak, 1 haşlanmış patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Sonra da 1 porsiyon meyve yedim.
Yarım saat yürüyüş yaptım öğlen.
Suyum 2,5 lt oldu.
Hiç yapmadım valladoğum yapınca kilolu hayata geçiş yaptım, ikinci bebeğimi de düşük yaptıktan sonra depresyondan çok yeyip üstüne ekledim, ilk çocuğumu da büyüttüm ancak fırsatım oldu