- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.311
OSürekli sağdan soldan ortadan reklamlar çıkıyor hep yanlışlıkla basıyorum ay napcam bilen var mı böyle aşırı zor oluyo siteye girmek
Ahahaha isiycemmbilir kişi ile guresirken choco yu alt eden ben yağdan gözünü acamayip el sallayan bilir kişi
OperaSürekli sağdan soldan ortadan reklamlar çıkıyor hep yanlışlıkla basıyorum ay napcam bilen var mı böyle aşırı zor oluyo siteye girmek
Açlığımı unuttum valla gulcem diye kolay gelsinBenim bir dünya isim var ben kaçtım işim biterse gelirimiyi geceler
O dediğin IOS ta yok galiba yada ben bilmiyorumOp e r a
Bende de ios yokO dediğin IOS ta yok galiba yada ben bilmiyorum
Opera tarayıcısını indirip ondan giriş yapacaksın sıfır reklamO dediğin IOS ta yok galiba yada ben bilmiyorum
Ayy Allah sizden razı olsun suan bu mesajımı ordan yazıyorum Ohh bide site düzeldi mi tamamdır bu işOpera tarayıcısını indirip ondan giriş yapacaksın sıfır reklam
Ya ahhahahahahabilir kişi ile guresirken choco yu alt eden ben yağdan gözünü acamayip el sallayan bilir kişi
Bende reklamlardan nefret ediyorum ama özellikle de buradan giriyorum. Zorluk seviyorum resmenAyy Allah sizden razı olsun suan bu mesajımı ordan yazıyorum Ohh bide site düzeldi mi tamamdır bu işTenceresiz kaldim anne
Sadece soruyorum neden , arkadaşların bahsettiği tarayıcı ile girince harika oldu ya oh dedim bence bi şans vermelisinBende reklamlardan nefret ediyorum ama özellikle de buradan giriyorum. Zorluk seviyorum resmen
Ben hiç bikmiyorum öyle bişey mi varmışKızlar konular nasıl kapanıyordu ya. Kendimiz kapatabiliyorduk sanki mesaj gönderimine
Opera indir oradan bir sıfır reklamSürekli sağdan soldan ortadan reklamlar çıkıyor hep yanlışlıkla basıyorum ay napcam bilen var mı böyle aşırı zor oluyo siteye girmek
Düşünsene site hackleniyor bir daha giremiyoruz. Herkes bir kalır şöyleŞimdi de emoji olmuyor site baya sorunlu ya
Ben de indirdim şuvan cok direnmistim indirmenek icin ama daraldimOpera indir oradan bir sıfır reklam
Ay nasi yaptin kiz onlariDüşünsene site hackleniyor bir daha giremiyoruz. Herkes bir kalır şöylesonra ಥ‿ಥ >> ༼;´༎ຶ ༎ຶ༽
Kazene söyledim bence ilgilenirler valla elim ayağım titredi agzgzgxgxhDüşünsene site hackleniyor bir daha giremiyoruz. Herkes bir kalır şöylesonra ಥ‿ಥ >> ༼;´༎ຶ ༎ຶ༽