Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Nefes al

Kolay gelsin hepinize azminiz daim olsun.
En çok da kilosu yüksek olanlara kolay gelsin bırakmayın hata bile yapsanız devam edin. Eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış
Yaaa 60 kilo olanlara da dua et biliyosun ki onlar daha zor kilo veriyo

Kac yas aralığında bebeği olanlar mesela onada bi açıklık getirelim

Yaaa 60 kilo olanlara da dua et biliyosun ki onlar daha zor kilo veriyo

Tabi canım herkes kendince zorlanır ama şöyle düşün senin 10 km yolun var zar zor da olsa bitirirsin. Öbürünün yolu 30-40 belki 50.
Gözünde büyümesi pes etmelerin çok olması bu yüzden.
Yolun uzunluğuna değil sadece yürümeye odaklandığında başarıyor insan.
Yürümeye devam edince elbet o yol biter.

Kolay gelsin hepinize azminiz daim olsun.
En çok da kilosu yüksek olanlara kolay gelsin bırakmayın hata bile yapsanız devam edin. Eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış
Cemosa ilk kilo sorusunu sorduğum gece bi pişman olmustum açıkçası hazır hissetmiyofum nerden geldik bu konuya diye ama öyle hırs yaptım kafama koydum ki bende şaşkınım meğer aylardır bunu bekliyormusum

Rakiplerin nazarı değmesin

Hadii şifa olsun takım arkadaşım inşallah bol bol ekşi görürüz birinci oluruz
Delfinia merak ettim kalori hesabı yapıyor musun ben yapıyorum da
Eskiden diyet yaparken diyetisyenin verdiği porsiyonlara uyuyorum son üç gündür.
Temel olarak diyetisyenin belirlediği günlük protein, yağ, karbonhidrat, şeker miktarlarımı geçmiyorum.
Düzenli olmasa da, arada diyetkolik sitesine yediklerimi miktarıyla yazıp, kalori ihtiyacıma uygun mu diye baktığım da oluyor idi. diyetkolik sitesini öneririm, kalori ve su takibi var. egzersizleri de süresine göre eksi kalori olarak düşüyor.

Ben ağzıma tüküreyim senelerdir eşim midem ona yanıyor buna yanıyor dedikçe birileri mideme şu dokunuyor dedikçe ben kendime hiç biseu olmadığını anlatıyordum ..bundan mi yoksa 30 yaşından sonra insan cortluyor ondan mı bilmem
Tüm gün limonlu su içsem tansiyonum 4/2 lere düşer.
Yok tansiyonda problem yokda midem yandı gün içinde:)

Yürüyüş benim için zor çocuğu bırakamıyorum ama haftada 3 gün düzenli pilates dersim var, evde de leslie yapabilirim ekstra olarak. Yürüyüş cezası almamaya çalışacağım artık
Biz çocuklular 10 bin adım yerine evde egzersiz yapabiliyoruz chocom torpil geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…