Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

O zaman da hatta sana demiştim bir topik açsan zayiflasak ilk orda konuşmuştuk ortaya lafı atıp atıp gitmişim 😂😂 Chocolita Chocolita
Tamam sen benim için artık bombacı mülayimsin 💣💣 bombayı atıp kaçıyorsun :KK53: bakalım elinde patlayacak mi :KK53: çok pis bilendim sana bilir kişi :KK53: ezmem lazım seni pazartesi günü :KK53:

İnşallah bu sefer vesile olurum da belki banada tik falan verirler toplu rica edersiniz 😂😂😂
Sana bakınca ak sakallı dede görüyorum bilir kişi. Hani her şeyi bilir ya ilham perisi gibi birden çıkar ortaya. Öyle çıkıyorsun 😂 "toopiiiiik aaaac chocoooooo...." topiiiiikkkk öyle uzaklaşıyor sesin sonra bir bakıyorum yoksun hemen topik açılıyor ahahahah

Ağzına sağlık krallık ❣️

Ben başka bir manyak olduğum için Miraç bebekken sabahın 6 sında uyanıyordum, eşim evde oluyor tabi 7 de işe gidecek ya. Hava daha aydınlanmamis kalkıp yürüyüşe çıkıp geliyordum. Buraya da atıyordum o fotoları. Ben geliyordum eşim ise gidiyordu bebek zaten uykuda. Ah ulan oyle bir azim. O sene işte 20 kilo verdim. O sıcak yataktan çıkiyordum. Alarm kuruyordum be. Aaaah aahh. Bir bir geri aldım biiiir bir
Valla helal olsun azimli kadınsın bu sefer kalıcı şekilde verirsin inşallah

Tamam sen benim için artık bombacı mülayimsin 💣💣 bombayı atıp kaçıyorsun :KK53: bakalım elinde patlayacak mi :KK53: çok pis bilendim sana bilir kişi :KK53: ezmem lazım seni pazartesi günü :KK53:
95 kiloyum buyur gel ez ezebilirsen😂😂😂 yeni nickimi buldum bombacı mülayim cok hoşuma gitti 🤣🤣🤣

95 kiloyum buyur gel ez ezebilirsen😂😂😂 yeni nickimi buldum bombacı mülayim cok hoşuma gitti 🤣🤣🤣
Ezebilme ihtimalim çok yüksek yanlız geçen sandalyemi duzelteyim derken sadece memelerimle masa ustundeki kaseyi devirdim sen düşün geriisni iddialasma benle :KK53:

Sana bakınca ak sakallı dede görüyorum bilir kişi. Hani her şeyi bilir ya ilham perisi gibi birden çıkar ortaya. Öyle çıkıyorsun 😂 "toopiiiiik aaaac chocoooooo...." topiiiiikkkk öyle uzaklaşıyor sesin sonra bir bakıyorum yoksun hemen topik açılıyor ahahahah
Ahahaha 🤣🤣🤣🤣 cok yasa hic güleceğim yoktu🤣🤣 tam olarak öyle oluyordu 🤣

X