- 30 Ocak 2017
- 12.491
- 192.854
Sağol canım benim. Harbiden neydi o öyle ya. Hiç mi üşenmez bir insan üşenmedim. Çok yabancı geliyor şu an. Ama yine olacak inşallah neden olmasın kiO yazın beni çok etkilemişti azmine hayran kalmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim. Harbiden neydi o öyle ya. Hiç mi üşenmez bir insan üşenmedim. Çok yabancı geliyor şu an. Ama yine olacak inşallah neden olmasın kiO yazın beni çok etkilemişti azmine hayran kalmıştım
Ah sen yok musun sen burayı da öyle açtık zatenO zaman da hatta sana demiştim bir topik açsan zayiflasak ilk orda konuşmuştuk ortaya lafı atıp atıp gitmişim Chocolita
Tamam sen benim için artık bombacı mülayimsin bombayı atıp kaçıyorsun bakalım elinde patlayacak mi çok pis bilendim sana bilir kişi ezmem lazım seni pazartesi günüO zaman da hatta sana demiştim bir topik açsan zayiflasak ilk orda konuşmuştuk ortaya lafı atıp atıp gitmişim Chocolita
İnşallah bu sefer vesile olurum da belki banada tik falan verirler toplu rica edersinizAh sen yok musun sen burayı da öyle açtık zaten
Chocum diğer topigi kapat bak heliyorlar hâlâ muneye söyle bari.Ah sen yok musun sen burayı da öyle açtık zaten
Sana bakınca ak sakallı dede görüyorum bilir kişi. Hani her şeyi bilir ya ilham perisi gibi birden çıkar ortaya. Öyle çıkıyorsun "toopiiiiik aaaac chocoooooo...." topiiiiikkkk öyle uzaklaşıyor sesin sonra bir bakıyorum yoksun hemen topik açılıyor ahahahahİnşallah bu sefer vesile olurum da belki banada tik falan verirler toplu rica edersiniz
O ismi alamayınca hırs yapıp harf oyunu yaptım hihihiYa ben senin nicki brokoli diye okuyorum
Bende leslie yapıyorumOhh şükür benim bebem daha 18 aylık yürüyüş falan aşırı zor ama Leslie yapabilirim sanırsam
Site bozuldu yorum yap yeri yok gercekten. Siteye baktım da yazamadımChocum diğer topigi kapat bak heliyorlar hâlâ muneye söyle bari.
Valla helal olsun azimli kadınsın bu sefer kalıcı şekilde verirsin inşallahAğzına sağlık krallık
Ben başka bir manyak olduğum için Miraç bebekken sabahın 6 sında uyanıyordum, eşim evde oluyor tabi 7 de işe gidecek ya. Hava daha aydınlanmamis kalkıp yürüyüşe çıkıp geliyordum. Buraya da atıyordum o fotoları. Ben geliyordum eşim ise gidiyordu bebek zaten uykuda. Ah ulan oyle bir azim. O sene işte 20 kilo verdim. O sıcak yataktan çıkiyordum. Alarm kuruyordum be. Aaaah aahh. Bir bir geri aldım biiiir bir
95 kiloyum buyur gel ez ezebilirsen yeni nickimi buldum bombacı mülayim cok hoşuma gittiTamam sen benim için artık bombacı mülayimsin bombayı atıp kaçıyorsun bakalım elinde patlayacak mi çok pis bilendim sana bilir kişi ezmem lazım seni pazartesi günü
Ezebilme ihtimalim çok yüksek yanlız geçen sandalyemi duzelteyim derken sadece memelerimle masa ustundeki kaseyi devirdim sen düşün geriisni iddialasma benle95 kiloyum buyur gel ez ezebilirsen yeni nickimi buldum bombacı mülayim cok hoşuma gitti
Bende de toto var dokuz köyü devirir evelallahEzebilme ihtimalim çok yüksek yanlız geçen sandalyemi duzelteyim derken sadece memelerimle masa ustundeki kaseyi devirdim sen düşün geriisni iddialasma benle
Bu topigin en sağlam hatunu ikimiziz demek varmisinBende de toto var dokuz köyü devirir evelallah
Ahahaha cok yasa hic güleceğim yoktu tam olarak öyle oluyorduSana bakınca ak sakallı dede görüyorum bilir kişi. Hani her şeyi bilir ya ilham perisi gibi birden çıkar ortaya. Öyle çıkıyorsun "toopiiiiik aaaac chocoooooo...." topiiiiikkkk öyle uzaklaşıyor sesin sonra bir bakıyorum yoksun hemen topik açılıyor ahahahah
Altta kaldım diye üzülmeee üste çıktım diye sevinmee haydiii breeeeBu topigin en sağlam hatunu ikimiziz demek varmisin
Keloglandaki müzik çaldı kulaklarımdaAltta kaldım diye üzülmeee üste çıktım diye sevinmee haydiii breeee
Altta kaldım diye üzülmeee üste çıktım diye sevinmee haydiii breeee