Hazırlan seni de alicamO kadar iyisin ki
Hazırlan seni de alicam
L LADY VEGA bu konuda iyi. Benim uyguladığım yöntem de evde pişen her yemeği yiyorum tatlı pilav makarna abur cubut yok. Yemeklerin suyunu yemiyorum. 2 fincan yesilcay içiyorum. Ekmeği sadece kahvaltı da 2 dilim tam buğday olarak tüketiyorumNe yemeyeceğimizi ve cezalarımızı çok net anladım ama benim gibi bir diyet özürlüsü için neler yememiz gerektiğini de birileri yazarsa çok mutlu olurum
Kırbaçla kovalarim seni hele bi deneİsyan çıkartırım
Hepimizi iğne ipliğe çevirecek kafaya koymuşHazırlan seni de alicam
Gece fırında yaktırıyor diye ekleBen vericem size mucizevi su
Nazar ettiniz adam hasta olduGece fırında yaktırıyor diye ekle
Et, balık, süt, yumurta, yoğurt, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, baklagil, sebze, meyve, salata, kuruyemiş vb.Ne yemeyeceğimizi ve cezalarımızı çok net anladım ama benim gibi bir diyet özürlüsü için neler yememiz gerektiğini de birileri yazarsa çok mutlu olurum
Sinirleri bozulmuş.Bunlar niye gülüyor ciddili şeylere anlam veremiyorim
Dedim valla maşallah yazmadım ama 40 kere söyledin deyin diyeNazar ettiniz adam hasta oldu
KesinlikleZaten yüksek kilodakilerin böyle yapması lazım.
60 kilo birisi gibi 4 kaşık yersen biraz verince neyi azaltacaksın?
Ben bugün limonlu su içmedim midem yanmadı ..bende mide yanması yapıyor limonlu suKızlar ödem icin bana verilen su.
2 litre su
Bir kabuk tarçın
Yarım yada bir limon dilimleri
Yeşil elma
Maydanoz
Geceden hazırla ertesi gün hepsini tüket.
Bakayım eksik bişey yazdım mi
Kim gülüyor neye gülüyorBunlar niye gülüyor ciddili şeylere anlam veremiyorim
Ahahaha yeni mi düştün
Kızlar ödem icin bana verilen su.
2 litre su
Bir kabuk tarçın
Yarım yada bir limon dilimleri
Yeşil elma
Maydanoz
Geceden hazırla ertesi gün hepsini tüket.
Bakayım eksik bişey yazdım mi
Eğer böyleyse çok iyi ben rahatlıkla uyum sağlayabilirim, çünkü malum ev ahalisi var onlara ev yemeği pişirip kendime ayrı uğraşmam gerekse çok gözümde büyür. Pilates hocam da yalnızca porsiyonları küçültmemi ve akşam 6dan en geç 7den sonra yemeyi kesmemi söylemişti aynı şekilde devam edeyim ben o zamanEt, balık, süt, yumurta, yoğurt, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, baklagil, sebze, meyve, salata, kuruyemiş vb.
Mesela et yemeği yaninda pilav yenebilir. Pilav yoksa bir iki dilim ekmek yenebilir.
Tıka basa doymadan kalkılır sofradan.
Minik yazıyı güncelledim bı bak tekrar su yaBen bugün limonlu su içmedim midem yanmadı ..bende mide yanması yapıyor limonlu su