- 30 Ocak 2017
- 12.491
- 192.842
TamamdirNasıl ben sıradayım ama.
Bugün 3 mil leslie yaptım dizlerim titredi resmen.
Tek öğün yedim bamya ve salata. ekmek zinhar tuketmiyorum.
Akşama da şeftali yedim. 6 dan sonra yemiyorum.
Cemos +7-8 kişi ediyor pazartesiyeOsllem sonradan aklıma geldi yazdım seni ve süpürgeyi.
Galiba brokilo var ilk
Sonra sen mıydın süpürge mi emin olamadım.
Ama pazartesi yeni gruplar son kez oluşur bence.
Şimdi lady evet o şekilde yeaaa yedik aman ne olacak cozeriz yazanı listeye de almayız zaten ama taşkınlık yapanı şifreli bir dille bunu söyleyip cezaya tuttuk ya hani sen bu da mı olmasın direkt diskalifiye mi olsun diyorsun? Kaçamak yapana ceza koyduk. Kaçamak yaptığını söylerse tabi. Söylemeyenler vardır belki aramızda bilemiycimBende naçizane fikrimi ekleyeyim kurallar konusunda. Kaçamaklarda alınan kalorileri en az 40 dklık tempolu bir yürüyüş ile tolere etmek mümkün. 40 dklık tempolu yürüyüşü düşünürsek 10 bin adımlık ceza ideal olacaktır diye düşünüyorum.
Kaçamak yapanın "Ölümlü dünyadayız ayol bugün yedim yarın dengelicem" şeklinde yazması bence direkt diskalifiye sebebi olmalı çünkü istikrar ve sabır isteyen bi süreçteyiz. Karşıdaki insanın da gardını kırmaya neden olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz söylemlerin.
Diyet sürecinde hepimizin belli bir yolda düzenli devam etmesi gerekiyor çünkü vücudun en sevmediği şey dengesizlik. Bugün ekmek mi yedim 1 dilim 1 hafta boyunca o dilimde süreklilik sağlayalım bence bugün ekmek yedim yarın ekmeği kestim yerine 1 top dondurma yedim yok eltim börek yapmıştı ince dilim onu yedim ekmek yerine bence bunlar sayılmamalı. Direkt ceza almalı. 1 dilim ekmek avuç içi kadardır ve 3 yk pilava eşittir veya 1 kepçe çorbaya. Bunun dışındakileri kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.
O topigi kapatalım. Listede olmayanlar burada olsun yine bence. O muhabbet burada da dönebilir. Oradan aktif çok az kişi var zaten komple sessizlesti diye düşünüyorumChocolita chocum eski topigi ya kapatalim ya orada da bir grup kuralım.
Yeni gelmek isteyen oluyor sen şimdi red edemezsin
Ben biraz yoluna koyanilirim orayı birde kaptan koyarız ayrı bir grup olabilir.
Yada kapatirsin hepimiz buradan devam ederiz kapalı liste olur.
Aynen öyle oldu 10.000 çok değil işte istiyorlar ki 20.000 e mecbur olsunlar ahahaEllerimle bir canavar yarattım derler ya Chocolita o bu mu