- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
Liste paylaşımı yapıyorsun yeterdi aslında lotusKızlar çok üzülerek yazıyorum vakit ayıramıyorum buraya yazilanlari okuyamiyorum ikizleri uyuttum camasirlari katla bulaşık makinesini bosalt evi topla yarının yemegini yap daha dinlenip oturmadan yatmam gerekiyor benim için erkenmis burada olmak
Hepinizden özür dilerimyedekte olan bi arkadaş gecebilir benim yerime herkese bol eksiler diliyorum
Herkes beğendi geçti galiba yok öyle mucizevi bi içecek instada bi kadın vardı biseyleri karıştırıp bilmem kaç günde bilmem kaç kilo verdiriyor diyordu ona mı baksam napsamBende ıstiyorum
400 grammis evet. Aslında ağırlıkla koşmak daha çok kalori yaktırır.Telefonu ağırmış galiba öyle bisey okumuştum
Söyleyince kızıyo napalim400 grammis evet. Aslında ağırlıkla koşmak daha çok kalori yaktırır.
Poco modelin en ağırı 215 gr ben 400 gr bulamadımTelefonu ağırmış galiba öyle bisey okumuştum
Ben vericem size mucizevi suHerkes beğendi geçti galiba yok öyle mucizevi bi içecek instada bi kadın vardı biseyleri karıştırıp bilmem kaç günde bilmem kaç kilo verdiriyor diyordu ona mı baksam napsam
Seher Akgül müHerkes beğendi geçti galiba yok öyle mucizevi bi içecek instada bi kadın vardı biseyleri karıştırıp bilmem kaç günde bilmem kaç kilo verdiriyor diyordu ona mı baksam napsam
Onunki 400 gram işte. Yalan söyleyecek hali yok ya.Poco modelin en ağırı 215 gr ben 400 gr bulamadım
Haklısın afedersinOnunki 400 gram işte. Yalan söyleyecek hali yok ya.
Seher Akgül mü
Lotus bence gayet güzel gidiyorsun hepsini okumak zorunda değilsin boşa vakit kaybıKızlar çok üzülerek yazıyorum vakit ayıramıyorum buraya yazilanlari okuyamiyorum ikizleri uyuttum camasirlari katla bulaşık makinesini bosalt evi topla yarının yemegini yap daha dinlenip oturmadan yatmam gerekiyor benim için erkenmis burada olmak
Hepinizden özür dilerimyedekte olan bi arkadaş gecebilir benim yerime herkese bol eksiler diliyorum
Her 400 kaloride 10000 ceza ya 1000 kalori kaçamak yaptı 25.000 adım yapıyor
Hadi yiyin de göreyim
Çeşmesi varsa boş damacanaları alıp geliyorumBen vericem size mucizevi su
Liste atarım sana ona göre kendini ayarlarsin.Ne yemeyeceğimizi ve cezalarımızı çok net anladım ama benim gibi bir diyet özürlüsü için neler yememiz gerektiğini de birileri yazarsa çok mutlu olurum
Bunlar niye gülüyor ciddili şeylere anlam veremiyorimOnunki 400 gram işte. Yalan söyleyecek hali yok ya.
Hastalık,vefat durumunda cezalar ertelenir