- 25 Temmuz 2013
- 12.801
- 52.315
Diyelim ki ikinci hafta hedef kiloma ulaştım ve tesadüf ki grubun da yıldızı seçildim. Ne olacak? Karşı grubun yıldızıyla savaşamam çünkü daha fazla zayıflayamam.Hafta bitiminde en çok kiloyu veren grup 1. olup gruba en çok katkı sağlayan kişi grubun yıldızı seçilecek. Yıldızımız, bir sonraki hafta karşı grubun yıldızıyla 1. lik için yarışacak. Kazanan 1. Olup gücünü gösterecek
Beni polemiğe çekme şurada kirbacimla sakın sakin oturuoruzMesela dün şekerleme yiyen arkadaş noldu 24 saat doldu atmış mı adımları ben görmedim simdi me bekliyor onu örnek üzerinden açıkla hadi cemos
Ödül günü veririz sana.Şimdi size bir sorum var yıldız savaşları hakkında.
Diyelim ki ikinci hafta hedef kiloma ulaştım ve tesadüf ki grubun da yıldızı seçildim. Ne olacak? Karşı grubun yıldızıyla savaşamam çünkü daha fazla zayıflayamam.
Bu durumda hedef kilosuna ulaşan biri grubun yıldızı seçilirse yerini kendisinden sonra en çok kiloyu verene mi bırakacak? Öyle olsa iyi olur.
Polemikle ne alakası var bi görelim başımıza ne gelecekBeni polemiğe çekme şurada kirbacimla sakın sakin oturuoruz
Ben en iyisi bi at alayim onla birlikte yururum bcbccbc25.000 adim ne lanKaçamak yaptım derse 10000 adım
Ne yediğini söylerse 7.000 adım
400 kaloride 10000 adım.
800 kaloride 20000 adım.
10000 kaloride 25.000 adım agxggxhxhxhx
10000 adım görüntüsü atmazsa 2. Uyarı alacak .Polemikle ne alakası var bi görelim başımıza ne gelecek
Ben bakayım varsa atarım liste.Ödem için yaptığınız bi çay may bişey var mıııı yarın onu da ekliyim listeye
Güldur güldür hocağğm sorularıŞimdi size bir sorum var yıldız savaşları hakkında.
Diyelim ki ikinci hafta hedef kiloma ulaştım ve tesadüf ki grubun da yıldızı seçildim. Ne olacak? Karşı grubun yıldızıyla savaşamam çünkü daha fazla zayıflayamam.
Bu durumda hedef kilosuna ulaşan biri grubun yıldızı seçilirse yerini kendisinden sonra en çok kiloyu verene mi bırakacak? Öyle olsa iyi olur.
Bende bunun üzerine bi ekleme yapayım o zaman yıldızlar savaşacak geri kalan napacakŞimdi size bir sorum var yıldız savaşları hakkında.
Bugün çok yoğunmuş, yürümeye zamanı yokmuş ama zamanı olur da dışarı çıkabilirse telefonu yanına almadan koşacakmış. Gerçi en son küsüp çok darladiniz tamam ölsem de yürüyeceğim dedi ama bilmiyorum ne yapacak.Mesela dün şekerleme yiyen arkadaş noldu 24 saat doldu atmış mı adımları ben görmedim simdi me bekliyor onu örnek üzerinden açıkla hadi cemos
Yildizlar grubunu seçebilecekBende bunun üzerine bi ekleme yapayım o zaman yıldızlar savaşacak geri kalan napacak
Telefonu ağırmış galiba öyle bisey okumuştumBugün çok yoğunmuş, yürümeye zamanı yokmuş ama zamanı olur da dışarı çıkabilirse telefonu yanına almadan koşacakmış. Gerçi en son küsüp çok darladiniz tamam ölsem de yürüyeceğim dedi ama bilmiyorum ne yapacak.
Haa tamam simdi anladım şükürYildizlar grubunu seçebilecek
Sen benim takimdasin gibi
Masterchef yarışı yapıyoruz ya
Kesin ödül gününde de canım hiçbir şey yemek istemezÖdül günü veririz sana.
Senden sonraki birinciye yarışırlar
BIri telefonla geri geri kosup kameraya ceksin o zaman bxvxxgBugün çok yoğunmuş, yürümeye zamanı yokmuş ama zamanı olur da dışarı çıkabilirse telefonu yanına almadan koşacakmış. Gerçi en son küsüp çok darladiniz tamam ölsem de yürüyeceğim dedi ama bilmiyorum ne yapacak.
10 bin kalori kaçamak yapsan zaten hastaneye yatırırlar cezadan muaf olursun, korkma o yüzden.Ben en iyisi bi at alayim onla birlikte yururum bcbccbc25.000 adim ne lanmekkeye hacca giderim ben o kadar yurursem
Yıldız olmaya çalışacakBende bunun üzerine bi ekleme yapayım o zaman yıldızlar savaşacak geri kalan napacak
Ödem için yaptığınız bi çay may bişey var mıııı yarın onu da ekliyim listeye