Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Şimdi size bir sorum var yıldız savaşları hakkında.
Hafta bitiminde en çok kiloyu veren grup 1. olup gruba en çok katkı sağlayan kişi grubun yıldızı seçilecek. Yıldızımız, bir sonraki hafta karşı grubun yıldızıyla 1. lik için yarışacak. Kazanan 1. Olup gücünü gösterecek
Diyelim ki ikinci hafta hedef kiloma ulaştım ve tesadüf ki grubun da yıldızı seçildim. Ne olacak? Karşı grubun yıldızıyla savaşamam çünkü daha fazla zayıflayamam.
Bu durumda hedef kilosuna ulaşan biri grubun yıldızı seçilirse yerini kendisinden sonra en çok kiloyu verene mi bırakacak? Öyle olsa iyi olur.

Diyelim ki ikinci hafta hedef kiloma ulaştım ve tesadüf ki grubun da yıldızı seçildim. Ne olacak? Karşı grubun yıldızıyla savaşamam çünkü daha fazla zayıflayamam.
Bu durumda hedef kilosuna ulaşan biri grubun yıldızı seçilirse yerini kendisinden sonra en çok kiloyu verene mi bırakacak? Öyle olsa iyi olur.
Ödül günü veririz sana.
Senden sonraki birinciye yarışırlar 😉

Polemikle ne alakası var bi görelim başımıza ne gelecek 😂😂😂
10000 adım görüntüsü atmazsa 2. Uyarı alacak .
Yarın 10.000 adımı atması lazım.
3. Uyarı diskalifiye.
Kuralları yeni güncelledik ya haksızlık olmasın
Yeni kurallardan devam edicez işte.

Güldur güldür hocağğm soruları :KK70:

Bende bunun üzerine bi ekleme yapayım o zaman yıldızlar savaşacak geri kalan napacak😂😂

Mesela dün şekerleme yiyen arkadaş noldu 24 saat doldu atmış mı adımları ben görmedim simdi me bekliyor onu örnek üzerinden açıkla hadi cemos😂😂😂
Bugün çok yoğunmuş, yürümeye zamanı yokmuş ama zamanı olur da dışarı çıkabilirse telefonu yanına almadan koşacakmış. Gerçi en son küsüp çok darladiniz tamam ölsem de yürüyeceğim dedi ama bilmiyorum ne yapacak.

Bugün çok yoğunmuş, yürümeye zamanı yokmuş ama zamanı olur da dışarı çıkabilirse telefonu yanına almadan koşacakmış. Gerçi en son küsüp çok darladiniz tamam ölsem de yürüyeceğim dedi ama bilmiyorum ne yapacak.
Telefonu ağırmış galiba öyle bisey okumuştum 😂

BIri telefonla geri geri kosup kameraya ceksin o zaman bxvxxg

Kızlar çok üzülerek yazıyorum vakit ayıramıyorum buraya yazilanlari okuyamiyorum ikizleri uyuttum camasirlari katla bulaşık makinesini bosalt evi topla yarının yemegini yap daha dinlenip oturmadan yatmam gerekiyor benim için erkenmis burada olmak 😔

Hepinizden özür dilerim😔 yedekte olan bi arkadaş gecebilir benim yerime herkese bol eksiler diliyorum

X