Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben kalori takibimi kendim için yapıyorum aslında. Senin bunu takip etmen fazla yük olur. Zaten kimse fazla kalori almıyor gördüğüm kadarıyla. Herkes kendi hesaplasa daha rahat olur. Sen sadece menüye baksan yeter gibi. Aşırılık yapanları uyarırsın.
Mesela ben akşam 200 ml içecek içtim ama bunu karbonhidrat eksiğim var diye yaptım. Totale baktığımızda kalorim binin üstüne bile çıkamamış. Karbonhidrat-protein dengesine dikkat ettiğim için böyle yapıyorum. Ekmek de yiyebilirdim ama ona yerim yoktu.

Kilo farkımızdan kaynaklı da olabilir. Kilo verdikçe daha az ödem tutacaksın.
Umarım öyle olur cok rahatsız edici çoraplar falan bileklerime oturuyor. Kiraz sapı iyi geliyor aslında düzenli içmeyi unutuyorum. Hafta sonu full içerim pazartesiye hazırlık

Kızlar hepinizin haberi olsun diye tek tek etiketleyip yazayım.
choco ile iş paylaşımı yaptık.
20 kişinin listesini tutmak onu çok zorlar.
ben menü,su ve spor günlüklerini tutacağım .
choco pazartesi günleri tartı listesini tutacak.
yarın yani persembeden itibaren beni etiketlerseniz iyi olur ben her dakika buradayım kontrol ederim ama gözden kacirabilirim.
pazartesi chocoya tartı bilgisi verilir.
kuralları iyi okuyun lütfen güncellendi.

accessdenied sweetgirlcandy Pembe Lotus Tenceresiz kaldim anne delfinia
Chocolita Berrfeelinda Yadee Artemissisipi S shinelikeadiamond yiitee
Devitamini Istenmeyentuyy UcanSupurge H Hufezaa baltasar L LADY VEGA

Cok teorik geldi la bu. Ota boka ceza yeriz sanki. Gidip baslayalim yurumeye simdiden bxbxhxh

Kaçamak yapıp bide ne yediğini yazan 17.000 adım atacak yani doğru mu anlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…