Hadii ya ben bu haftadan ümitli değilim ama eksik vardır diye düşünüyorumCemoos gece ultra fırın kalori m8 yakarsın artik nasil yaparsın bilmiyorum fark aticimm
Hic üzülmedimHadii ya ben bu haftadan ümitli değilim ama eksik vardır diye düşünüyorum
Bende bugün regl oldum benden bişey beklemeyin 1 2 kilo fazla çıkarımHadii ya ben bu haftadan ümitli değilim ama eksik vardır diye düşünüyorum
Yok kız regl olunca bir kilo kadar eksiliyorsun.Bende bugün regl oldum benden bişey beklemeyin 1 2 kilo fazla çıkarım
Takım arkadaşların düşünsün artıkBende bugün regl oldum benden bişey beklemeyin 1 2 kilo fazla çıkarım
Ay yooook ben şişiyorumYok kız regl olunca bir kilo kadar eksiliyorsun.
Baaak kışkırtma ulenTakım arkadaşların düşünsün artık
Bende de fazla çıkıyor hatta pazartesi o donendeydim iyi de oldu sankiYok kız regl olunca bir kilo kadar eksiliyorsun.
UyanıkBende de fazla çıkıyor hatta pazartesi o donendeydim iyi de oldu sanki
Cemosun verir sana bi süper su yada değişik kalori yakma taktikleriBaaak kışkırtma ulen
Dij güçler bizle uğraşıyorBaaak kışkırtma ulen
Doğal bir süreç ne edeyimUyanık
Aaa iyi dedin son 3 gün detoksu yapıyımCemosun verir sana bi süper su yada değişik kalori yakma taktikleri
Arte maşallahBen şimdiden seni etiket yapayım o zamanCemoos
Sabahı yazmıştım.
Öğle
Sade nescafe
Akşam
1 porsiyon yoğurtlu köz patlıcan
100 gram kadar ızgarada tavuk göğsü
200 ml içecek
Bugün de 16 bin adıma ulaştım. Başka spor yapmadım ama yatmadan yoga yapabilirim yirmi dakika kadar.
Eki Görüntüle 3304762
Kalori açığım yine çok fazla. Elimden geldiğince yemeye çalıştım ama dediğim gibi aşırı şiş hissediyorum midemi.
Eki Görüntüle 3304763
O kadar da kötü değilim canım komsuyuz surda nede olsaAaa iyi dedin son 3 gün detoksu yapıyım
Yaaa evet bende cuma başlarım ohhhAaa iyi dedin son 3 gün detoksu yapıyım