- 2 Ağustos 2013
- 33.985
- 100.781
Ahahaha tabi canımO kadar da kötü değilim canım komsuyuz surda nede olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha tabi canımO kadar da kötü değilim canım komsuyuz surda nede olsa
Bana hatırlat unutursamYaaa evet bende cuma başlarım ohhh
Yav ben reglden önce 1 kilo şişip regl olunca iniyorum. Niye ters olmuş bende.Bende de fazla çıkıyor hatta pazartesi o donendeydim iyi de oldu sanki
Ben unutursam yandik ikimizdeBana hatırlat unutursam
Bende öyleyim ya reglden sonra bayağı iniyorum aşağı ..regl öncesi şişlik oluyorYav ben reglden önce 1 kilo şişip regl olunca iniyorum. Niye ters olmuş bende.
ödem tutmayan bir yapın var demekkiYav ben reglden önce 1 kilo şişip regl olunca iniyorum. Niye ters olmuş bende.
Ben size kesin hatırlatırımBen unutursam yandik ikimizde
Ben kalori takibimi kendim için yapıyorum aslında. Senin bunu takip etmen fazla yük olur. Zaten kimse fazla kalori almıyor gördüğüm kadarıyla. Herkes kendi hesaplasa daha rahat olur. Sen sadece menüye baksan yeter gibi. Aşırılık yapanları uyarırsın.Arte maşallah
Birde şey sorayım sana.
Sen de kalori hesabıyla ilerliyosun ya ben menüleri takip ederken buna dikkat edeyim mi?
Birisi 2000 kalori ile devam eder birisi 1500 kalori.
Onu da takip etsem haksızlık olmasın ya da menüsüne bakıp hafif yemiş mi diyeyim
Reglden önce tutuyor işte bir kilo. Çok su içiyorum ondan olabilir fazla ödem tutmamam.ödem tutmayan bir yapın var demekki
Bende cok su içiyorum hic fayda etmiyor yürüdüğüm de bile hemen ellerim şişiyorReglden önce tutuyor işte bir kilo. Çok su içiyorum ondan olabilir fazla ödem tutmamam.
Kilo farkımızdan kaynaklı da olabilir. Kilo verdikçe daha az ödem tutacaksın.Bende cok su içiyorum hic fayda etmiyor yürüdüğüm de bile hemen ellerim şişiyor
Umarım öyle olur cok rahatsız edici çoraplar falan bileklerime oturuyor. Kiraz sapı iyi geliyor aslında düzenli içmeyi unutuyorum. Hafta sonu full içerim pazartesiye hazırlıkKilo farkımızdan kaynaklı da olabilir. Kilo verdikçe daha az ödem tutacaksın.
Kaderimse cekerim daktirBak ceza için 10.000 dediler 10.000 yaptık. Emin misin
Cok teorik geldi la bu. Ota boka ceza yeriz sanki. Gidip baslayalim yurumeye simdiden bxbxhxhBende naçizane fikrimi ekleyeyim kurallar konusunda. Kaçamaklarda alınan kalorileri en az 40 dklık tempolu bir yürüyüş ile tolere etmek mümkün. 40 dklık tempolu yürüyüşü düşünürsek 10 bin adımlık ceza ideal olacaktır diye düşünüyorum.
Kaçamak yapanın "Ölümlü dünyadayız ayol bugün yedim yarın dengelicem" şeklinde yazması bence direkt diskalifiye sebebi olmalı çünkü istikrar ve sabır isteyen bi süreçteyiz. Karşıdaki insanın da gardını kırmaya neden olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz söylemlerin.
Diyet sürecinde hepimizin belli bir yolda düzenli devam etmesi gerekiyor çünkü vücudun en sevmediği şey dengesizlik. Bugün ekmek mi yedim 1 dilim 1 hafta boyunca o dilimde süreklilik sağlayalım bence bugün ekmek yedim yarın ekmeği kestim yerine 1 top dondurma yedim yok eltim börek yapmıştı ince dilim onu yedim ekmek yerine bence bunlar sayılmamalı. Direkt ceza almalı. 1 dilim ekmek avuç içi kadardır ve 3 yk pilava eşittir veya 1 kepçe çorbaya. Bunun dışındakileri kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.
Kaçamak yapıp bide ne yediğini yazan 17.000 adım atacak yani doğru mu anlamışımKızlar hepinizin haberi olsun diye tek tek etiketleyip yazayım.
choco ile iş paylaşımı yaptık.
20 kişinin listesini tutmak onu çok zorlar.
ben menü,su ve spor günlüklerini tutacağım .
choco pazartesi günleri tartı listesini tutacak.
yarın yani persembeden itibaren beni etiketlerseniz iyi olur ben her dakika buradayım kontrol ederim ama gözden kacirabilirim.
pazartesi chocoya tartı bilgisi verilir.
kuralları iyi okuyun lütfen güncellendi.
accessdenied sweetgirlcandy Pembe Lotus Tenceresiz kaldim anne delfinia
Chocolita Berrfeelinda Yadee Artemissisipi S shinelikeadiamond yiitee
Devitamini Istenmeyentuyy UcanSupurge H Hufezaa baltasar L LADY VEGA
Kaçamak yaptım derse 10000 adımKaçamak yapıp bide ne yediğini yazan 17.000 adım atacak yani doğru mu anlamışım
Teşekkürler simdi daha da karıştı kaçamak yapmayın oturamazsıniz isteKaçamak yaptım derse 10000 adım
Ne yediğini söylerse 7.000 adım
400 kaloride 10000 adım.
800 kaloride 20000 adım.
10000 kaloride 25.000 adım agxggxhxhxhx
Ay camasirlari asmadimBende evdekilere yemek yapıyorum bulaşık çamaşır hep duruyo
Sen git merak etme ben durma el attım
Mesela dün şekerleme yiyen arkadaş noldu 24 saat doldu atmış mı adımları ben görmedim simdi me bekliyor onu örnek üzerinden açıkla hadi cemosTeşekkürler simdi daha da karıştı kaçamak yapmayın oturamazsıniz iste