Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Arte maşallah 🧿
Birde şey sorayım sana.
Sen de kalori hesabıyla ilerliyosun ya ben menüleri takip ederken buna dikkat edeyim mi?
Birisi 2000 kalori ile devam eder birisi 1500 kalori.
Onu da takip etsem haksızlık olmasın ya da menüsüne bakıp hafif yemiş mi diyeyim 😂
Ben kalori takibimi kendim için yapıyorum aslında. Senin bunu takip etmen fazla yük olur. Zaten kimse fazla kalori almıyor gördüğüm kadarıyla. Herkes kendi hesaplasa daha rahat olur. Sen sadece menüye baksan yeter gibi. Aşırılık yapanları uyarırsın.
Mesela ben akşam 200 ml içecek içtim ama bunu karbonhidrat eksiğim var diye yaptım. Totale baktığımızda kalorim binin üstüne bile çıkamamış. Karbonhidrat-protein dengesine dikkat ettiğim için böyle yapıyorum. Ekmek de yiyebilirdim ama ona yerim yoktu.

Kilo farkımızdan kaynaklı da olabilir. Kilo verdikçe daha az ödem tutacaksın.
Umarım öyle olur cok rahatsız edici çoraplar falan bileklerime oturuyor. Kiraz sapı iyi geliyor aslında düzenli içmeyi unutuyorum. Hafta sonu full içerim pazartesiye hazırlık 😂😂

Kızlar hepinizin haberi olsun diye tek tek etiketleyip yazayım.
choco ile iş paylaşımı yaptık.
20 kişinin listesini tutmak onu çok zorlar.
ben menü,su ve spor günlüklerini tutacağım .
choco pazartesi günleri tartı listesini tutacak.
yarın yani persembeden itibaren beni etiketlerseniz iyi olur ben her dakika buradayım kontrol ederim ama gözden kacirabilirim.
pazartesi chocoya tartı bilgisi verilir.
kuralları iyi okuyun lütfen güncellendi.

accessdenied accessdenied sweetgirlcandy sweetgirlcandy Pembe Lotus Pembe Lotus Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne delfinia delfinia
Chocolita Chocolita Berrfeelinda Berrfeelinda Yadee Yadee Artemissisipi Artemissisipi S shinelikeadiamond yiitee yiitee
Devitamini Devitamini Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy UcanSupurge UcanSupurge H Hufezaa baltasar baltasar L LADY VEGA

Bende naçizane fikrimi ekleyeyim kurallar konusunda. Kaçamaklarda alınan kalorileri en az 40 dklık tempolu bir yürüyüş ile tolere etmek mümkün. 40 dklık tempolu yürüyüşü düşünürsek 10 bin adımlık ceza ideal olacaktır diye düşünüyorum.
Kaçamak yapanın "Ölümlü dünyadayız ayol bugün yedim yarın dengelicem" şeklinde yazması bence direkt diskalifiye sebebi olmalı çünkü istikrar ve sabır isteyen bi süreçteyiz. Karşıdaki insanın da gardını kırmaya neden olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz söylemlerin.
Diyet sürecinde hepimizin belli bir yolda düzenli devam etmesi gerekiyor çünkü vücudun en sevmediği şey dengesizlik. Bugün ekmek mi yedim 1 dilim 1 hafta boyunca o dilimde süreklilik sağlayalım bence bugün ekmek yedim yarın ekmeği kestim yerine 1 top dondurma yedim yok eltim börek yapmıştı ince dilim onu yedim ekmek yerine bence bunlar sayılmamalı. Direkt ceza almalı. 1 dilim ekmek avuç içi kadardır ve 3 yk pilava eşittir veya 1 kepçe çorbaya. Bunun dışındakileri kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.
Cok teorik geldi la bu. Ota boka ceza yeriz sanki. Gidip baslayalim yurumeye simdiden bxbxhxh

Kızlar hepinizin haberi olsun diye tek tek etiketleyip yazayım.
choco ile iş paylaşımı yaptık.
20 kişinin listesini tutmak onu çok zorlar.
ben menü,su ve spor günlüklerini tutacağım .
choco pazartesi günleri tartı listesini tutacak.
yarın yani persembeden itibaren beni etiketlerseniz iyi olur ben her dakika buradayım kontrol ederim ama gözden kacirabilirim.
pazartesi chocoya tartı bilgisi verilir.
kuralları iyi okuyun lütfen güncellendi.

accessdenied accessdenied sweetgirlcandy sweetgirlcandy Pembe Lotus Pembe Lotus Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne delfinia delfinia
Chocolita Chocolita Berrfeelinda Berrfeelinda Yadee Yadee Artemissisipi Artemissisipi S shinelikeadiamond yiitee yiitee
Devitamini Devitamini Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy UcanSupurge UcanSupurge H Hufezaa baltasar baltasar L LADY VEGA
Kaçamak yapıp bide ne yediğini yazan 17.000 adım atacak yani doğru mu anlamışım 😅

X