- 25 Temmuz 2013
- 12.801
- 52.315
Öf yine konuyu genişletip asıl cevabı vermemişimYatarken bile kalori yakıyoruz. Bazı uygulamalar boy ve kilo verilerine göre günlük ne kadar kalori yakacağını hesaplıyor. Yani bazal metabolizma dediğimiz şey. Size o yüzden düşük kalorili beslenmeyin diyorum. Atıyorum bazal metabolizman günlük 1400 kaloriyi yakıyor. (Bu organlarının doğru çalışması için bedeninin harcadığı kalori bu arada, spordan bağımsız.) Sen de günlük 900 kaloriyle beslendin. Bu kötü işte. Aradaki açığı kapatmak için hem yağlara hem kaslara saldıracak. Yani yağ ve kas kaybedeceksin. Hele spor yapıp düşük kalorili besleniyorsan durum daha vahim oluyor.
Ağzını yerimCemoş anayasa kanun teklifi sunmuyoruz ya kurallar bence gayet net. Hepimizin ortak gayesi belli açık arayan bizimle bu süreçte olmasın ya. Bizi de demoralize etmesin.
Pazartesi tartı sonucumu görünce keske aynı gruptan olsaydık diyceksinOoo yes
sık boğaz edebilriim o zaman
Seni picaklarimBenim yerime alirisniz yedekleri
Hocağğmmm akşam yemeginden sonra hala yemeye devam ediyor cemoosAğzını yerim
Ay çok iyi olur biliyor musun çok teşekkür ederimBundan sonra arkadaşlara söylerim beni etkiler ben hepsine baka tık atarım.
Sende pazartesi kilo kontrolü yaparsın listeni yaparsın olur biter.
Kilo verip gideceğim ayhhh bir havam olsun dedim beeeeSeni picaklarim
Beni yollamadin sende gidemezsin hah
10.000 attiralimHocağğmmm akşam yemeginden sonra hala yemeye devam ediyor cemoos
Yok ya ben zaten sabah akşam burdayim zorlanmam.Ay çok iyi olur biliyor musun çok teşekkür ederimseni de yormak istemem baktın zorlandin geri at. Ben zaten kendimden geçmişim
Doğru lady dudakları ağır kalorilidir agxgxgxgdhHocağğmmm akşam yemeginden sonra hala yemeye devam ediyor cemoos
Kilo verip gidersen neden olmasın.Benim yerime alirisniz yedekleri
Herkes yanındaki arkadaşını dürtsun nerde menü diye kimseye iş kalmaz o zamanAy çok iyi olur biliyor musun çok teşekkür ederimseni de yormak istemem baktın zorlandin geri at. Ben zaten kendimden geçmişim
800 kalori ise yandin 20 bin atarsinDoğru lady dudakları ağır kalorilidir agxgxgxgdh
Genelde eksik kalıyor benim oturtamıyorum bi türlüYatarken bile kalori yakıyoruz. Bazı uygulamalar boy ve kilo verilerine göre günlük ne kadar kalori yakacağını hesaplıyor. Yani bazal metabolizma dediğimiz şey. Size o yüzden düşük kalorili beslenmeyin diyorum. Atıyorum bazal metabolizman günlük 1400 kaloriyi yakıyor. (Bu organlarının doğru çalışması için bedeninin harcadığı kalori bu arada, spordan bağımsız.) Sen de günlük 900 kaloriyle beslendin. Bu kötü işte. Aradaki açığı kapatmak için hem yağlara hem kaslara saldıracak. Yani yağ ve kas kaybedeceksin. Hele spor yapıp düşük kalorili besleniyorsan durum daha vahim oluyor.
Sayemde incecik olacaksınız ben daha napiyim sizeYok ya ben zaten sabah akşam burdayim zorlanmam.
Liste yaparım gece yarın başlarım göreve sen sıkma canını.
Başka iş olursa arkadaşlara dağıtım yaparız bilir kişi de yapsın iş o kışkırttı bizi
Bende evdekilere yemek yapıyorum bulaşık çamaşır hep duruyoBenim evi toplamam lazım yemeğe bakmam lazım hiçbir şey yapmadım hiccccc bir sey
Benim de eksik kalıyor iki gündür. Protein yemeye çalışıyorum o yüzden. Canım kaslarım erimesin.Genelde eksik kalıyor benim oturtamıyorum bi türlü