Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar,
Bugün sabah birşey yemedim.
İşyerimden izin almıştım, çok uykusuzdum, biraz geç gittim işe. Öğle yemeği saati yakındı, kahvaltı yapmadım.
Öğlen 12:30'da işyerimde 1 kepçe miktarında tarhana çorbası, kıymalı kabak yemeği, yoğurt yedim.
Arada 1 fincan yeşil çay içtim.
Akşam ise zeytinyağlı diyet yemeği, yoğurtlu haşlanmış kabak ve 2 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.
Yarım saat yürüyüş yaptım öğlen.
Akşam dışarı çıkabilirsem tekrar yürüyüş yapmak istiyorum.
Suyum henüz 1800 ml, akşam da içerim 2,5 lt olur.
İyi akşamlar arkadaşlar.
İyi akşamlar Chocolita
Bu arada güzel bir haberim var, sabah tartıda -700 gram çıktım.

iki

tane önemli randevum vardı hocayla biri sabahtı biri de bir kaç saat sonra ama hazırlanıyorum bir yandan da. sonra da bir teslimim var
Şimdi normalde mazerete göre tamam yarın olsun ne olacak denir ama siz önce dediniz ki ben koşmak istiyorum adım sayar için telefon tasiyamam. Cezalarda adım sayar görüntüsü şart dedim, ondan sonra yürümek için işleriniz olduğunu söylediniz ? Madem işler vardı koşmaya iknaya neden çalışıldı. Kırılmaca gücenmece yok, ilk uyarınızı aldınız

çıkmayacapım demedim ço-ıkmaya çalışacapım dedim. çıkamayabilirim demiştim. hala çıkmayı dğüşünüyordum zaten sadece çıkamazsam bugün diye izin istedim.

çıkmayacapım demedim ço-ıkmaya çalışacapım dedim. çıkamayabilirim demiştim. hala çıkmayı dğüşünüyordum zaten sadece çıkamazsam bugün diye izin istedim.
senin için çıkacağıım okay

harikülade sonuç! tebriklerrr:):)

senin için çıkacağıım okay
Siz kendiniz için çıkın ama bana bir faydası yok ki. İşte bak bu duruma düşmek hiç istemiyorum. Ben sadece kimseye haksızlık olmaması için dengeyi kurmaya çalışıyorum. Taraf tutmadığımı objektif olduğumu siz kendiniz söylediniz. Koşu yapmak istediğiniz için mazeretiniz geçersiz geldi bana. Sizin neyi ne kadar istediğinizle alakalı her şey. Yaparsanız sizin için iyi olur. Ben kurallara çok katilamiyorum derseniz misafirimiz olun kendinizi kötü de hissetmeyin. Sizin icin adım atacağım gibi bir şey söyleyecekseniz olmaz

çıkıcam zaten artık napıp edip bu baskıya dayanamicam ölsem de çıkcam
Burada baskı olsun diye sen de heyecanla desteklemiştin ama şu anda bir baskı yok. Sadece senin kuralları neden esnetmeye çalıştığını anlamaya çalışıyorum ben şahsen. Sebep bulamadım.
Şu ölsem de çıkıcam tavrın da hoş değil. İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin. Çıkarın beni dersin çıkarırlar listeden.

Kızlar ben geldim.
Bugün gün vardı onun için dün akşam 7 den sonra öğlen 15.00 e kadar bişey yemedim
Bugün tek öğün beslenmeyi seçtim kalori hesabı yapıyorum malum.
Bol su içtim.
Yatana kadar 3 litre tamamlarım.
Adım sayarla 5000 adım attım ama ayrıca okulda çok yürüdüm onları saymıyorum.
Bugün ki menüm.
3 adet mini biber dolması
2 peynirli 1 haşhaşlı poğaça avuç içi kadar minikti.
1 minik kurabiye.
3 bardak çay.
Gece kayısı yada yeşilçay düşünüyorum.
30 dakika Leslie yapicam uyumadan.
Hâlâ kalori açığım var ama bence yeterli çünkü sistim gibi hissediyorum yemem
Sağolsun gün sahibi gayet hafif hazırlamış menüyü

Evet kendimi garip hissettim yani. Sizin icin cikicam.nxbxj sanki bana odeme yapan var o cikarsa bxjxj. Sadece surekli bahane haline gicigim. Tavir olarak sevmiyorum yani. Yapacaksan yap yapmayacaksan yapma.

Chocum ben sabahtan beri buraya bu konu için yazmıyorum.
Sana söylemiştim arkadaşlar da duysun bilsin ben en geç pazartesi yarış biter ayrılırım.
Bu şekilde diyet yapılmaz kusura bakmayın en baştan günlerce kafa yorduk hep burayı bekledik.
Ben kendimi tutup bişey yemiyosam kaçamak yapmiyorsam kimse yapmasın yapanda cezasını çeksin bı zahmet.
Hak yeniyor resmen yazmayın şuraya abur cubur dedik bile bile yazıldı.
Ne de olsa taşkınlık yaptım diye daha fazlası yapıldı büyük saçmalık.
Sadece ben değil diğer kızlarda kendini zor tutuyo yememek için.
Daha 3 gün oldu bu böyle olmaz.kendiniz için yapıyorsanız öyle devam.
Dün destan yazdım fayda yine olmaz boşuna kendini sikintiya sokmam ben.

Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz Choco. Topik açılmadan önce aşırı hevesli ve coskuluydu kurallar konusunda. İki gündür ortamı bir şekilde kurallara uymayarak gerip sonra da gerdiniz beni, hevesim kırıldı diyor. Neden yaptığına anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…