- 25 Temmuz 2013
- 12.801
- 52.314
Saçmalama lütfen. Nereye ayrılıyorsun? Kurallara uymak istemeyenler ayrılır ayrılırsa. Bu topigi isteyerek kurduk, öyle de devam edeceğiz.Chocum ben sabahtan beri buraya bu konu için yazmıyorum.
Sana söylemiştim arkadaşlar da duysun bilsin ben en geç pazartesi yarış biter ayrılırım.
Bu şekilde diyet yapılmaz kusura bakmayın en baştan günlerce kafa yorduk hep burayı bekledik.
Ben kendimi tutup bişey yemiyosam kaçamak yapmiyorsam kimse yapmasın yapanda cezasını çeksin bı zahmet.
Hak yeniyor resmen yazmayın şuraya abur cubur dedik bile bile yazıldı.
Ne de olsa taşkınlık yaptım diye daha fazlası yapıldı büyük saçmalık.
Sadece ben değil diğer kızlarda kendini zor tutuyo yememek için.
Daha 3 gün oldu bu böyle olmaz.kendiniz için yapıyorsanız öyle devam.
Dün destan yazdım fayda yine olmaz boşuna kendini sikintiya sokmam ben.
Ya olmaz gidemezsin ben daha yeni geldim hatta gelemedim bile dur bak birlikte daha motive olup eksiler görebilirizChocum ben sabahtan beri buraya bu konu için yazmıyorum.
Sana söylemiştim arkadaşlar da duysun bilsin ben en geç pazartesi yarış biter ayrılırım.
Bu şekilde diyet yapılmaz kusura bakmayın en baştan günlerce kafa yorduk hep burayı bekledik.
Ben kendimi tutup bişey yemiyosam kaçamak yapmiyorsam kimse yapmasın yapanda cezasını çeksin bı zahmet.
Katiliyirum kimse kusura bakmasinChocum ben sabahtan beri buraya bu konu için yazmıyorum.
Evet çok çok hevesliydi. Bende bu yüzden tepkileri bildiğim halde dedim daha ilk gün konuşuldu söylendi. Bundan sonra bakalım kurallar gereği hareket edelim. Uyarılar var sonuçta bir uyarı, devamında liste dışı dedik. İsterim ki topikteki herkes huzurlu olsun. Şu an uyarı verildi. Ha bende hayattaki karar mercii değilim diamond da kendini bu konuda kötü hissetmesin. Şu an telefondayim dönücemHepimiz aynı şeyi düşünüyoruz Choco. Topik açılmadan önce aşırı hevesli ve coskuluydu kurallar konusunda. İki gündür ortamı bir şekilde kurallara uymayarak gerip sonra da gerdiniz beni, hevesim kırıldı diyor. Neden yaptığına anlam veremiyorum.
teşekkür ederim.harikülade sonuç! tebriklerrr:):)
Bugün menümde yazdığım akşam yemeğim haricinde 1 haşlanmış patates ve 1 porsiyon meyve yedimMerhabalar,
Bugün sabah birşey yemedim.
İşyerimden izin almıştım, çok uykusuzdum, biraz geç gittim işe. Öğle yemeği saati yakındı, kahvaltı yapmadım.
Öğlen 12:30'da işyerimde 1 kepçe miktarında tarhana çorbası, kıymalı kabak yemeği, yoğurt yedim.
Arada 1 fincan yeşil çay içtim.
Akşam ise zeytinyağlı diyet yemeği, yoğurtlu haşlanmış kabak ve 2 dilim tam buğday ekmeği yiyeceğim.
Yarım saat yürüyüş yaptım öğlen.
Akşam dışarı çıkabilirsem tekrar yürüyüş yapmak istiyorum.
Suyum henüz 1800 ml, akşam da içerim 2,5 lt olur.
İyi akşamlar arkadaşlar.
İyi akşamlarChocolita
Bu arada güzel bir haberim var, sabah tartıda -700 gram çıktım.
Haklısınız. Ama gruptan gitmek yok cemos vallahi çok üzülürüm. Birebir tartışmalar da oldu. Benim kuralına göre hareket etmediğimi düşünen var mı? Su an mazeretsiz ceza kuralına uymadığı için uyarı aldı. Devamı gelirse diskalifiye edilecek. Kural bu şekilde olduğu için böyle ilerledim. Kaçırdığım bir yer varsa söyleyin lütfen uyarın beniSu topigi kurmada Cho ben bilir kişi öncülük ettik.
Kendi yerimiz olsun full zor olsun cezalı olsun hepsini tek tek belirledik.
Ki kendimiz de içindeyiz zorla kimseye ceza uygulamiyoruz herkes uysun bizde faydalanalim dedik.
Hayır bunlar yalansa yalan diyin.
Mesajlarda diğer topikte kuralları cezaları konuştuk.
Ben salak mıyım bunlara uyuyorum.
Kafamdan da uydurmuyorum.
Özellikle dün akşam sen kimsin ben yazılı kurallara uyarım tavrını kabul etmiyorum.
Uymayan varsa gider kalanlar yarışır ama öyle bir saygı bile yok.
Choya üzülüyorum vallahi onun dışında benim sorunum yok yazık kız emek veriyor,kendi sıkıntısı da var nelerle uğraşıyor.
Chocum senden bı şikayetim yokHaklısınız. Ama gruptan gitmek yok cemos vallahi çok üzülürüm. Birebir tartışmalar da oldu. Benim kuralına göre hareket etmediğimi düşünen var mı? Su an mazeretsiz ceza kuralına uymadığı için uyarı aldı. Devamı gelirse diskalifiye edilecek. Kural bu şekilde olduğu için böyle ilerledim. Kaçırdığım bir yer varsa söyleyin lütfen uyarın beni
Ne bileyim cemosss ortalık 56 oldu kendimde de aradım. Ben ilk sayfaya dönüp detaylıca yazayım şu diskalifiye olma şartlarını. Mesela taşkınlık edilen yiyecek yazılmasın dedim ama, yazılırsa uyarı demedim. Sanki öylesi daha iyi olur gibi bir ifade var. Buraları düzelteyim. Ay lütfen pozitif devam edelimChocum senden bı şikayetim yok
Maşallah her zaman ki pamikliginda devam az sopayı eline kissim
Hafta başı kuralları daha net yazalım bence karışıklık olmasın.
Tek tek madde yaparız sende yapistirirsin çok ugrastirmayiz seni olur mu
Ya zaten diyetteyim psikolojisiyle sinirliyiz diye düşünüyorum.
Sen üzülme
Ben sana liste yaparım gece madde madde beğendiklerini yapıştır ilk sayfaya.Ne bileyim cemosss ortalık 56 oldu kendimde de aradım. Ben ilk sayfaya dönüp detaylıca yazayım şu diskalifiye olma şartlarını. Mesela taşkınlık edilen yiyecek yazılmasın dedim ama, yazılırsa uyarı demedim. Sanki öylesi daha iyi olur gibi bir ifade var. Buraları düzelteyim. Ay lütfen pozitif devam edelimsende gitcem falan deme banaaa
Giderse picaklarim onuNe bileyim cemosss ortalık 56 oldu kendimde de aradım. Ben ilk sayfaya dönüp detaylıca yazayım şu diskalifiye olma şartlarını. Mesela taşkınlık edilen yiyecek yazılmasın dedim ama, yazılırsa uyarı demedim. Sanki öylesi daha iyi olur gibi bir ifade var. Buraları düzelteyim. Ay lütfen pozitif devam edelimsende gitcem falan deme banaaa
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun sweetim
Pazartesi bebeğimChocolita tartı günü belirlemedik pazartesi mi olacak konu pazartesi açıldı ya ? Benim aklımdaki tek soru bu