Bir önerim yok maalesef. Telefonu elime alıp yürüyorum. Çapraz çanta takip içine de koyuyorum yine sayiyor sorun yok. iPhone 14 pro Max telefonlar 240 gram ağırlığında. 400 gram telefon nasıl bir telefonbuarada ben koşu yaomak istiyorum bugün yürüyüşten ziyade. telefonum 400 gr telefonu evde bırakmak istiyorum. size nasıl kanıtlayacağım bilmiyorum. elde taşımak için de çok ağır 400 gr telefon koşarken. bir öneriniz var mı bu konuda?
Sıradaselam bende grubunuza katılabilirmiyim yer varmı? tek başına zor belki sizlerle daha iyi ilerleyebilirim
tabiki sağlarımSıradaHedef60kgolmak ve Devitamini var. Sizi alabilmek için 1 kişiye daha ihtiyacımz var sayıların eşit olması için. Topiğe katılım sağlarsanız aklımda tutayım sizi
Geçmiş olsun sweetimTeşekkür ederim
xiomi pocoBir önerim yok maalesef. Telefonu elime alıp yürüyorum. Çapraz çanta takip içine de koyuyorum yine sayiyor sorun yok. iPhone 14 pro Max telefonlar 240 gram ağırlığında. 400 gram telefon nasıl bir telefon
Bu da son topik olur inşallah hepimiz icintabiki sağlarımsıkıntı değil beklerim. böyle bir motivasyona ihtiyacım var. tek başıma topik açtım ama kendim çalıp kendim oynuyorum birilerinin beni kontrol etmesi gerek yanlışlarımı yüzüme vurmalı mesela
Sabah kahvaltim 9.30Evet kızlar menüleri alalım? Kahvaltılar edildi mi? Sular içildi mi? Ben bugün taşkınlık yaptım +400 kalorilik. 10.000 adım atıp göndereceğim. Dünün yorgunluğuyla yapmış bulundum
aman ya. fenaymış. ama en azından korona değilmiş çok şükür:)Sagol ya sanmiyorum corina oldugunu. Evde bi usu bi terle kendi kendime yaptim
ay evet inşallah 16 yıldır 53 kilo olmaya çalışıyorumdaBu da son topik olur inşallah hepimiz icin
Eşimin telefonundan 210 gram falan olması lazım biraz büyük evet. Ama aşağı yukarı telefonlarin ağırlığı hep o şekilde. Benim telefonumda 200 gram. Ceza uygulanacağı zaman tempolu yürüyüş yapın siz de koşu yerine olmaz mı? Ekran görüntüsü şartımız var çünkü. Mazeret olsa tamam diyeceğim ama koşu yapmak istiyorsunuz. Ceza dışında koşu yine yapın. Ya da bel çantasıyla da oluroco
xiomi pocoevet yürüsem elime alırdım da koşarken kesin uçar birinin kafasına teleonum eller terleyince
Diyet salatanın kendi topigi var chocum şuan tek brokilo var aktif ve menüsü düzenli olan.Hedef60kgolmak canım sen listeye girmek istiyor muydun?
çok garip ithamlarınız var. ne gibi saklanacak şeyim olabilir ki? ya lütfen benle uğraşmayı kesin diyet yapalım burada. tek amaç o olsun.Eski nickle dünkü gerginliğin ne alakası olabilir. Gizlenecek bir durumunuz yoksa
90 dan 58 büyük başarı tebrik ederim yaay evet inşallah 16 yıldır 53 kilo olmaya çalışıyorumdabu arada 58 kilo civarındayım. 90 kilodan 58 e indim ama 5 kilo daha verip 53 olamıyorum ağlıcam artık
yalan söylemem ya niye yalan söyleyim nolur şu telefonu taşımiim zaten kilo vermişim baksanEşimin telefonundan 210 gram falan olması lazım biraz büyük evet. Ama aşağı yukarı telefonlarin ağırlığı hep o şekilde. Benim telefonumda 200 gram. Ceza uygulanacağı zaman tempolu yürüyüş yapın siz de koşu yerine olmaz mı? Ekran görüntüsü şartımız var çünkü. Mazeret olsa tamam diyeceğim ama koşu yapmak istiyorsunuz. Ceza dışında koşu yine yapın. Ya da bel çantasıyla da olur
Tamamdir.Devitamini
H Hufezaa
baltasar
prensesss016
Şuan sıra bu tek deneme süresinde olan brokilo.
Osslem ve süpürge de var .
teşekkür ederim. ben bu başarıya doğumdan sonra 1 yıl içinde ulaştım. 60 ile hamile kalmıştım 90 ile doğuma gittim. 1 yılda 58 e indim. 3,5 yıl oldu döneli yani ama malesef daha fazla inemiyorum. bi ara 54 oldum ama çok kısa sürdü hemen 58 oldum yine. bu arada boyum 1.6090 dan 58 büyük başarı tebrik ederim yaşu an beslenmeniz nasıl peki? Vücut kendini korumaya almış olabilir