Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bir önerim yok maalesef. Telefonu elime alıp yürüyorum. Çapraz çanta takip içine de koyuyorum yine sayiyor sorun yok. iPhone 14 pro Max telefonlar 240 gram ağırlığında. 400 gram telefon nasıl bir telefon

Sırada Hedef60kgolmak ve Devitamini var. Sizi alabilmek için 1 kişiye daha ihtiyacımz var sayıların eşit olması için. Topiğe katılım sağlarsanız aklımda tutayım sizi
tabiki sağlarım sıkıntı değil beklerim. böyle bir motivasyona ihtiyacım var. tek başıma topik açtım ama kendim çalıp kendim oynuyorumbirilerinin beni kontrol etmesi gerek yanlışlarımı yüzüme vurmalı mesela

oco
Bir önerim yok maalesef. Telefonu elime alıp yürüyorum. Çapraz çanta takip içine de koyuyorum yine sayiyor sorun yok. iPhone 14 pro Max telefonlar 240 gram ağırlığında. 400 gram telefon nasıl bir telefon
xiomi poco evet yürüsem elime alırdım da koşarken kesin uçar birinin kafasına teleonum eller terleyince

Evet kızlar menüleri alalım? Kahvaltılar edildi mi? Sular içildi mi? Ben bugün taşkınlık yaptım +400 kalorilik. 10.000 adım atıp göndereceğim. Dünün yorgunluğuyla yapmış bulundum
Sabah kahvaltim 9.30
Omlet
2 dilim t.b ekmek
8 tane yeşil zeytin
2 dilim peynir
Çay ,2 küçük domates

Şu arada sadece çorbanın tadına bakmak için iki kaşık çorba içtim

Öğlen 13:30
1 kepçe tavuk çorbası
1 kase nohut yemeği
1dilim t.b ekmek
Yoğurt
2 litreyi çoktan geçti suyum spor namına bişey yapmadım daha

Sizlerden naberr

oco

xiomi poco evet yürüsem elime alırdım da koşarken kesin uçar birinin kafasına teleonum eller terleyince
Eşimin telefonundan 210 gram falan olması lazım biraz büyük evet. Ama aşağı yukarı telefonlarin ağırlığı hep o şekilde. Benim telefonumda 200 gram. Ceza uygulanacağı zaman tempolu yürüyüş yapın siz de koşu yerine olmaz mı? Ekran görüntüsü şartımız var çünkü. Mazeret olsa tamam diyeceğim ama koşu yapmak istiyorsunuz. Ceza dışında koşu yine yapın. Ya da bel çantasıyla da olur

Hedef60kgolmak canım sen listeye girmek istiyor muydun?
Diyet salatanın kendi topigi var chocum şuan tek brokilo var aktif ve menüsü düzenli olan.
Diğer arkadaşla deneme süresine daha baslamadi bile.
Hufezaa ve baltazar dün gece istediler onlar sıraya giricek.

yalan söylemem ya niye yalan söyleyim nolur şu telefonu taşımiim zaten kilo vermişim baksan

90 dan 58 büyük başarı tebrik ederim ya şu an beslenmeniz nasıl peki? Vücut kendini korumaya almış olabilir
teşekkür ederim. ben bu başarıya doğumdan sonra 1 yıl içinde ulaştım. 60 ile hamile kalmıştım 90 ile doğuma gittim. 1 yılda 58 e indim. 3,5 yıl oldu döneli yani ama malesef daha fazla inemiyorum. bi ara 54 oldum ama çok kısa sürdü hemen 58 oldum yine. bu arada boyum 1.60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…